Ervaringen!

Ik ervaar weer de vrije vogel in mij

In mijn leven ben ik al zoveel wijze mensen tegengekomen. Mensen die mijn rugzak vol hebben gestopt met adviezen, gesprekken, indrukken, ervaringen en confrontaties. Dat voelde zwaar en chaotisch. Het lukte mij maar niet om deze bagage om te zetten, zodat het voor mij zou werken. Tot het moment dat ik een sessie Wombhealing bij je onderging.

Tijdens Wombhealing viel alles voor me samen: die ene boeiende vraag, ene persoon uit mijn leven en bepaalde herinneringen. Net als dat stukje tekst, nare en fijne gevoel, mijn pijn, verdriet, avontuur in het vroeger en hier en nu. Eerder voelde het alsof ik duizend levens leefde. Nu voelt het dat ze zijn samengevoegd: mijn leven, keuzes en avonturen.

In jouw programma’s (Academie, Queen) zit een opbouw die voor mij werkt, zodat ik kon teruggaan naar mijn kern. Dat deed ik op een manier die van mij is. De programma’s hebben mij een basis gegeven. Hierdoor kwam de Wombhealing-sessie krachtig binnen en heb ik mijzelf erkenning kunnen gegeven voor mijn pijn en verlies. Ook heb ik mijn energie de ruimte gegeven om te stromen. Ik ervaar nu meer ruimte, rust, blijheid, eenvoud en kom steeds vaker thuis bij mijzelf.

Ik sta open om te mogen ontdekken wat het leven mij biedt. Ik ervaar de vrije vogel in mij en het gevoel van ontdekken en ontwikkelen. Als ik in die energie zit, trek ik alles aan wat ik nodig heb. Ik bevind me op een plek waar ik nu ruimte, eenvoud en onvoorwaardelijkheid voel. Ik mag Zijn met de wereld (not against it).

Jij laat mij laat nadenken over wat ik wil, dat vind ik zo krachtig. Ik kan in mijn tempo en op mijn manier verlangens vanuit liefde uiten.

Thirsa van Lakerveld

Ik ervaar de magie weer!

 

Ik kwam met het verlangen om de magie weer terug te vinden. Door het opgaan in mijn werk was ik die een beetje kwijt geraakt.

 

Door de speelse opdrachten, een wandeling door de uiterwaarden, kijken en voelen, begon de energie weer te stromen, kwamen er woorden uit mij. Woorden die me diep raakten. Ik schreef die dag vanuit mijn gevoel op waar mijn ziel zo’n behoefte aan had. Als ik het teruglees voelt dit als de beschrijving van mijn blauwdruk. Het raakte me intens.

Angela haar scherpe waarneming en invoelende vermogens deden er nog een schepje bovenop en brachten nog meer duidelijkheid. Diepe impact door inzichten die boven kwamen. Nu weken later kan ik zeggen dat ik de magie, die ik die dag weer vond weer vond, nog steeds voel. Het heeft me echt een boost gegeven.

Angela en Marion wisten in zeer korte tijd een hele fijne, veilige sfeer te creéren

Maud Soesters

Energetisch therapeut, Praktijk Maud

Ik voel mijn vuur weer branden


Soms is het klaar.
De manier waarop je gewend bent de dingen te doen. De wijze waarop je vanuit gewoonte naar de dingen kijkt.

Soms is het tijd om mee te bewegen met de wind en de kracht van haar zachtheid te ervaren.

Soms mag er liefdevol gebroken worden met het oude, is het tijd voor afscheid én verwelkomen, omdat het nieuwe voor de deur staat te trappelen.

Altijd is er moed voor nodig om die deur te openen en dat aan te kijken wat vraagt om thuis te komen, omdat je aan alles voelt dat jouw plek daar is.

🔥 En daarom ging ‘de fik er in’.
Namen we afscheid van dat wat niet meer dienend is in onze onderneming

❤️‍🔥 Gaven we geschreven woorden aan onze verlangens: zichtbaar als een schatkaart, de weg wijzend naar het vuur in onszelf.

Thuiskomen in jezelf is authentiek ondernemen.

🙏🏼 Dankjewel Angela Vrieling #coachnest voor het invoelen op onze groeisprongen.
🙏🏼 Dankjewel Marion Goosen #puurtaal voor de spiegel van de natuur en onze woorden.
🌟 Dank voor de ondernemersochtend ‘Autenthiek Ondernemen’ waarbij de energetische transformatieprocessen magisch waren.

 

Simone Nieuwhuis

Kindercoach, Over Authentiek Ondernemen

Kracht, zichtbaarheid en dankbaarheid

Ik heb 1 december 2022 het Passietraject afgerond bij Angela. Het duurde een half jaar, inclusief theorie en persoonlijke sessies. Mijn kracht en zichtbaarheid stonden centraal. Het was een cadeau aan mezelf, dat ik de eerste weken maar moeilijk uit kon pakken. Omdat ik het zo bijzonder vond om aandacht te krijgen voor mijn eigen verlangens.

Angela is echt heel puur en helpt je waar ze kan. Tussendoor en tijdens de sessies voelde ik me erg gesteund. Op het moment dat ik worstelde met mijn ondernemerschap, of met iets op privégebied, was ze er voor me. Ze hielp me weer in mijn kracht te laten staan, door de betreffende blokkades weg te nemen.

Ik durf me eindelijk als creatief schrijver te profileren Dit was stiekem mijn grote verlangen. Ook heb ik mijn tarieven verhoogd met hulp van Angela. Momenteel heb ik zoveel leuke opdrachten, als schrijver en als docent. Ik ben echt superblij.

Privé heb ik ook echt groei doorgemaakt. Mijn creatief schrijfvakantie in een groepje in Turkije was een grote overwinning op mezelf. Het was een groepsreis met elke dag creatief schrijfles. Zonder het Passietraject was ik nooit gegaan, omdat ik het mezelf niet had gegund. Ik ben zo benieuwd wat er nog meer gaat komen.

Bedankt lieve Angela

Marion Goosen

Schrijfster, Puurtaal

Ik ben trots dat ik deze helende transformatie heb gemaakt

Wat vond ik het spannend vooraf, iets wat ik al jaren wilde en nu de stap heb genomen. Ja ik kan voor 1000% zeggen ga het doen, ik ga het ervaren, voor mij was het een openbaring, verademing verrijking en helende wijze om zo vanuit zielen niveau naar mijn familie te kijken voelen en ook los te laten vanuit Liefde. Angela begeleid op haar unieke wijze zo vanuit zieleniveau, en ja dit heb ik als heel veilig oprecht en puur ervaren tijdens de gehele opstelling.
Liefs en dankbaarheid is wat ik voel.

Lieve mensen, ik gun jullie zo deze unieke helende ervaring, geef dit mooie kado aan jezelf.

Ik heb het gedaan en ben mega trots op mijzelf.

Ilonka van Dinteren

Prana-li, Over Familieopstellingen het Hart

Herkenning en grote effecten

Ik heb het als waardevol ervaren om wekelijks stil te staan bij mijn verlangen en dit te delen in een vaste groep. Regelmatig kwamen de verlangens overeen en kon ik mij vinden in het verhaal van één van de andere dames. Je bouwt een prettige band op met de andere dames en Angela. Ik heb Angela’s coaching ervaren als warm, openmindend en toekomstgericht. Dit maakt dat de trajecten erg laagdrempelig aanvoelen met daarentegen grote effecten!

Marija Kazic

Jeugdconsulent, Over het traject de Connectie

Ik sta in mijn kracht

Ik heb coaching bij Angela gevolgd. Ook heb ik meerdere workshops gevolgd en een volle maan-ceremonie meegemaakt. Allemaal mooie manieren om jezelf nog verder te ontwikkelen en om tijd voor jezelf te nemen. In het begin had ik nog wel eens de angst dat deze vorm van coaching te vaag en niet begrijpelijk is. Het tegendeel is waar. Hoe meer je gaat doen en ervaren, des te meer je beseft waar het leven om draait: Stilstaan bij jezelf, de tijd nemen, naar jezelf luisteren en voelen wat je voelt. Afgelopen jaar heeft er een enorme verandering plaatsgevonden in mijn leven.  Ik realiseer me beter wat van mij is en wat van een ander. Daardoor kan ik bepaalde emoties en gevoelens beter loslaten. Zo sta ik meer in mijn kracht en maak ik keuzes die van mij zijn, en niet van een ander. Door alle stappen die ik heb genomen kom ik steeds dichterbij mijn eigen kracht en mijn eigen zijn. Voor het eerst in jaren heb ik het volle vertrouwen in de toekomst.

Angelique Kruiskamp

Natuurlijk kindercoach

Ik ben zekerder van mezelf geworden

Ik zat mijzelf erg in de weg en ik wist niet goed wat ik met mijzelf aan moest. Angela heeft mij geholpen met veel dingen waar ik last van had. Zowel op mijn werk als privé. Ze heeft mij laten zien dat dingen ook anders kunnen. Hierdoor konden we samen dingen oplossen. Als ik het coachingtraject niet had gevolgd, zou ik nog steeds met veel vragen zitten. Door middel van Angela’s coachtraject sta ik een stuk sterker in mijn schoenen. Ik weet wat ik belangrijk vind en kan ik dit ook uiten. Angela heeft deuren geopend waarvan ik niet wist dat ik die kon openen. Wat mij als persoon een stuk sterker heeft gemaakt. Ze was liefdevol en open, waardoor de sfeer vertrouwd voelde. Ik had daardoor geen moeite om dingen te delen met haar.

Saranda Ratkoceri

Pedagogisch medewerker

Wereld van verschil

Ik ben ook wel eens bij een psycholoog geweest, maar dan kreeg ik van die standaard inzichten.
Die 
ken ik zelf ook. Als hulpverlener ben ik ook namelijk bezig met het coachen van mensen en om gedragspatronen van mijn cliënten te veranderen. Daarom wil ik zelf ook verder komen. 

Ik kwam bij Angela, omdat ik vast zat in bepaalde systemen. Ik was aan het overleven.
Daarbij had ik de neiging om iedereen te helpen en in de gaten te houden. Genieten kon ik niet zo goed; ik ging gewoon maar door, leefde mijn leven. 

Angela heeft me geholpen met diverse opstellingen.
Ze heeft bepaalde belemmeringen weggehaald, die speelden tussen mij en een ander.
Ik merk nu op recht een wereld van verschil.
Ikzelf begrijp niet hoe het werktwant ik kan daar rationeel niet bij. Omdat deze belemmeringen op onbewust niveau spelen en daar had ik hulp bij nodig. Door de opstellingen en het werken met energieën zijn de knellende banden weggehaald. 

Ik kan nu beter naar mezelf kijken en me richten op wat ik belangrijk vind. Ik ben me veel bewuster van wie ik ben en waar ik blij van word. In die zin leef ik veel prettiger. En af en toe verval ik weer in mijn oude patronen. Daar ben ik me dan van bewust en ik kan het dan zelf weer oppakken. 

Angela geeft veel aandacht en dat is heel waardevol. Ze heeft een sterk invoelend vermogen op het energetische vlakdat is haar talent. 

Petra

Voedingsdeskundige

Ik durf weer nieuwe dingen te ondernemen nu mijn angsten weg zijn

Nadat ik een traject bij Angela had gevolgd, merkte ik oprecht een wereld van verschil. Ik heb geleidelijk aan een groot deel van mijn schuldgevoel rondom geheimen kunnen loslaten. Terwijl ik niet had verwacht dat ik dat ooit zou ervaren. Wat al met al heel erg veel energie scheelt.  

Ik voel me veel sterker dan voorheen en heb nu bijvoorbeeld ook een tijdje geen coachingsgesprekken meer gehad. Omdat ik het gevoel heb dat ik op mezelf mag leunen en vertrouwen. In ieder geval voor nu. Nde sessies met Angela ben ik enorm gegroeidIk heb heel erg veel nieuwe, spannende dingen durven ondernemen.

Marit

Hulpverlener

De mooiste dingen gebeuren


Angela werkt met passie, is liefdevol en enorm goed in contact met haar gevoel. De mooiste dingen kunnen gebeuren tijdens een sessie.

Greta Lipman

Energetisch coach en kunstenares, Innerbelief

Ik voel me zekerder en leef bewuster

Nu na de sessies met Angela kan ik overzicht creëren in mijn leven. Ook kan ik zelf weer inschatten wat eraan de hand is in bepaalde situaties. Voordat ik aan het traject begon, had ik een burn-out. Ik ervoer veel onrust en chaos. Nu luister ik veel beter naar mijn gevoel. De emoties van anderen komen minder binnen, ook kan ik deze beter benoemen en teruggeven. Ik voel eerst wat er aan de hand is, heb helikopterview, zonder dat mijn hele lijf in de stress-stand schiet.

Er zijn veel dingen positief veranderd in mijn leven. Ik voel me veel zekerder dan voorheen. Ook leef ik bewuster en heb het gevoel dat ik er mag zijn. Ik kan me nu ontspannen en weet wat rust is en hoe ik dit op moet opzoeken. Het voelt heel fijn, omdat ik dichter bij mijn gevoel sta. Tevens heb ik de bevestiging gekregen dat wat ik ervaar goed is. Ik heb meer energie voor mezelf en mijn gezin en kan mijn tijd beter verdelen. Daar gaat het uiteindelijk om.

Irene Hoppen

Pedagogisch medewerker

Ik kreeg een nieuwe functie

We gebruikten een coachvraag van een iemand tijdens intervisie en zetten rollen neer in de groep. Er kwam altijd wel iets uit bij iemand. Dat vond ik erg prettig. We gingen vervolgens kijken waar deze vraag jou raakte en hoe dat kwam? Ik heb meer inzicht gekregen in situaties binnen mijn werk. Ik weet nu waarom het contact met mijn leidinggevende eerst moeizaam verliep. Dit contact is erg verbeterd. Om de organisatie te blijven volgen, vind ik het belangrijk om te weten waar ik tegenaanloop en hoe ik iets heb aangepakt, opgelost of verwerkt.

Ik denk dat ik wel stapjes had kunnen zetten zonder Angela en de intervisiegroep, maar niet zulke grote stappen. Want ik heb echt mijn eigen keuzes gemaakt. Na de groepsintervisie heb ik binnen de organisatie aangegeven wat ik zelf wilde. Het voelt heel rustig dat ik nu andere beslissingen heb genomen binnen mijn werk. Mijn neventaak wordt nu mijn echte functie. Vanuit mijn privésituatie ervaar ik ook meer rust.

Marleen Luimes

Coordinator bestrijding mensenhandel

Mensen luisteren nu echt naar me

Deze vorm van coaching vind ik heel prettig en erg geschikt wanneer je met mensen werkt. Maar ik vind het ook wel heel intensief, vooral in emotionele zin. Ik voelde meteen dat de sessie ergens toe leidde. Ik had best veel frustraties, ook had ik veel vragen aan mensen. Door de gesprekken met Angela, kan ik mijn gevoelens nu veel beter plaatsen waar ze horen. Vroeger nam ik veel meer hooi op mijn vork en wilde ik iedereen naar het zin maken. Nu spreek ik veel vaker mensen aan. Angela stelde mij heel vaak de vraag: “Nick kun jij er iets mee, wil jij hier iets mee of kun jij er iets in veranderen? Is dit niet het geval, dan hoort het niet bij jou”. Dat vond ik erg bijzonder. Ik stel mezelf nu ook vaak deze vragen. Daardoor neem ik nu makkelijker afstand van mijn werk.

Het grootste voordeel is dat ik rust ervaar door inzicht. Angela en ik ontdekten dat er iemand bij mij is, die mij beschermt. Ook al kun je daar alles van vinden, het is iemand waar ik zen van word en die met mij meekijkt.

Ik merk dat ik vooral erg trots ben op wat ik (met mijn team) op het werk bereikt heb. We zitten in de lift en dat maakt mij blij. Ook merk ik dat er beter naar me geluisterd wordt, want veranderingen worden nu opgemerkt door anderen. Dat geeft mij energie. Als ik kijk waar ik nu sta en een half jaar geleden stond, is er heel veel veranderd. Ik heb nu een andere functie -van groepsleider/teamleider naar coördinator-dagbesteding.

Nick Huitink

Coördinator Dagbehandeling

Het contact met mijn naasten is beter

Ik wilde graag beter contact met mijn partner. De vorm van familieopstellingen zorgde ervoor dat ik niet hoefde na te denken. Het was niet nodig om allerlei scenario’s te bedenken en me in te leven in wat een ander van me vindt. Ik heb nieuwe inzichten gekregen en ben gespiegeld, maar heb ook nieuwe dingen over mezelf geleerd. Als Angela een bepaalde rol aanneemt, kan ze rake dingen zeggen.

Haar werkwijze gaat verder dan coachen. Ik herkende de persoon die werd opgesteld exact door de details die Angela vertelde. Terwijl ik Angela van tevoren vrijwel niets over mijzelf heb verteld. Zij heeft die dingen er wel uit kunnen halen. Erg bijzonder.

Het was confronterend, omdat ik er ook niet omheen kon. Waardoor ik voor mijn gevoel echt aan de kern van mijn coachvraag heb kunnen werken. De uitkomst voelt voor mij logisch en ik voel meer begrip voor die ander die centraal stond in mijn sessie. Ik ben wat milder geworden naar diegene en misschien ook wel naar mezelf. Ik richt me meer op het hier en nu en heb beter contact met de mensen om me heen. Ook kan ik wat meer loslaten vanuit vertrouwen en ervaar meer begrip voor anderen. 

Linda

Casemanager

Mijn angst om mensen te verliezen is minder

Ik voelde me verdoofd in het dagelijks leven. Het leek alsof ik in een film zat waaraan ik niet meedeed. Bij de psycholoog liep ik vast. Tijdens de sessies bij Angela zijn we eerst gaan graven naar de kern van mijn hulpvraag. In het begin van de sessies hebben we alle ballast uit mijn verleden uit mijn systeem opgeruimd. Zodat ik in het hier en nu leef. Ik zit niet meer in die film, ik doe mee. Ik voel mezelf en voel me veel beter dan voorheen. Bepaalde nieuwe situaties kan ik nu beter plaatsen en ik ben rustiger geworden. Als ik ergens heftig op reageer, snap ik sneller waarom dat zo is.

Door de sessie kreeg ik antwoord op de angst die ik had om dierbaren te verliezen, zoals mijn vriend. Als ik niet had geweten over het verlies vanuit mijn familiesysteem, zou ik nooit geweest zijn waar ik nu ben. Het speelt zich namelijk af in het onbewuste. Door de sessie is de angst om iemand te verliezen minder geworden, omdat ik weet waardoor het komt. Daardoor zijn mijn gevoel, verstand en handelen meer in balans gekomen.

Jeske

Designer

× Hoe kan ik je helpen?