Alleen groeien is leuk,
samen groeien is nog veel leuker!

Dé plek om samen te zijn

De Connectie is een plek waar vrouwen online samenkomen. Het is dé plek om echt contact met elkaar te maken en elkaar te laten groeien.  Een plek waar je wensen en verlangens met elkaar kunt delen en waar je blijft groeien. De support is fijn en de sfeer in deze groep is enorm positief. Er hebben zulke mooie ontwikkelingen plaatsgevonden. De Connectie helpt je scherp te blijven, stappen te blijven zetten en te voelen dat je het niet alleen hoeft te doen.

We dagen onszelf regelmatig uit en willen het beste van onszelf aan anderen geven. Vanaf januari 2023 besteden we in de Connectie extra aandacht aan hoe je liefde voor jezelf creëert en vergroot. Hoe meer zelfliefde hoe meer positiviteit, plezier en groei. Je gunt jezelf overvloed en blijft op koers, op weg naar je eigen doel.

Ben jij sterk en onafhankelijk?

Jij bent een sterke onafhankelijke vrouw. Naast dat je goed bent in individuele taken, onderneem je (wel eens) groepsactiviteiten. Dan weet je als geen ander de wat de kracht van een groep is. Daarom wil ik hierbij stilstaan. De kracht van de groep die zich op spirituele en persoonlijke groei richt, kent nog wat extra bijzonderheden. Ik deel ze hieronder met jou.  

Samen verbinden en groeien

De Connectie is meer dan een maandelijkse bijeenkomst. Ik blijf met je verbonden en kijk wat je nodig hebt, als individu en als groep. In de besloten Facebook-groep kom ik iedere week live, behalve tijdens de integratieweek. Tijdens de live ga ik dieper in op verlangens en de afgestemde acties, beantwoord ik vragen die er spelen, of deel ik topics.
De Connectie is er ook om gelijkgestemden te spreken,
samen te verbinden en te groeien. Het gaat in deze groep echt om de interactie.  Iedereen doet dit op zijn/haar eigen manierJe deelt verlangens samen, daardoor ga je groeien

De diepere verbinding

‘De Connectie ervaar ik als erg fijn en verbindend met mezelf. De groepssessie werkt super helend, doordat we van elkaar leren. Alles mag er zijn en iedereen wordt gezien op zijn unieke manier. Heel mooi hoe jij werktAngela en ook bijzonder hoe je een groep coacht.
De manier waarop je coacht vind ik vooral prettig, omdat de diepere verbinding meteen klikt.’

Chantal

Voor wie?

Ben je een positief persoon en geïnteresseerd in de diepere betekenis van het leven?

Ben je eigenlijk gewend om persoonlijke problemen zelf op te lossen. Maar zou je het prettig vinden om het niet (meer) alleen te doen?

Zit je in een lastige periode of niet lekker in je vel? Bijvoorbeeld, middenin een scheiding, of je hebt een kind waarover je zorgen maakt. Je zit niet lekker in je vel, hebt te dealen met een nieuwe situatie, of bent zoekende qua werk. Ben je op zoek naar een positieve draai in je leven? Dan kan zo’n groep echt een baken zijn voor jou.

Mis je het contact met gelijkgestemden?

Of heb je een positieve ontwikkeling doorgemaakt en wil je dit vast houden?

de Connectie hèt Groepstraject

Sisterhood

In het groepstraject van Coachnest ervaar je de kracht van sisterhood.
Waarom werkt zo’n gelijkgestemde groep zo goed?
Omdat we:

samen delen;

samen verbinden;

stappen zetten;

blokkades verwijderen;

doorbraken vieren;

wekelijks support en afgestemde boodschappen krijgen.

Meer bewustheid en groei

‘De Connectie is een fijne omgeving om te verbinden met anderen en meer bewustheid in je leven te creëren. Ik heb ervaren dat wanneer je intenties deelt en grote en kleine doelen steltdeze sneller uitkomen. Door te delen waar je tegenaan loopt in een groep, erop terug te blikken en er verder op door te bouwen lossen ze snel op. De herkenning bij de andere groepsleden is fijn en helend. Het groepsgevoel, het delen met anderen en de inzichten die Angela aanbiedt, zijn heel helpend.’

Kathleen

Deelnemen is laagdrempelig, ook qua prijs. Na aanmelding kun je gelijk meedoen.

Je ontvangt 3 x per maand de Face-book (FB) Live in een besloten groep.
Je ontvangt afgestemde boodschappen naar aanleiding van jouw vragen of wensen. Het kan voorkomen dat ik een kaart trek met een persoonlijke boodschap, of je ontvangt een meditatie.

Je krijgt elke maand een groepssessie via ZoomWe hebben contact via Zoom op een moment dat het iedereen uitkomt. We ontmoeten elkaar dan online in een intieme groep.

Tot de kern komen

 

Mij vielen het luisteren, tot de kern komen, precies dat zien wat er speelt echt op. Vooral ook in Zoom-meetings met de andere deelnemers. In de Connectie leer je nog meer kijken naar het positieve.’

Ellen

Wat levert de Connectie je op

Je ontvangt een moment van rust, bezinning: de zekerheid dat er altijd support is. Niets in deze groep is te gek. Er vinden elke keer mooie persoonlijke ontwikkelingen plaats. We zijn zo gewend alles zelf uit te vogelen. Maar op het moment dat je je wensen, verlangens en intenties deelt, gaat het veel sneller en maak je prachtige groeiprocessen door. Je voelt je gezien en gehoord en je proces wordt gedragen door de groep. Door het samen te doen, leer je van elkaar en inspireer je anderen. Dit zorgt dat je snel weer in positieve flow komt, vol persoonlijke groei. De support en de sfeer in De Connectie is enorm positief. Er komen dan ook regelmatig vriendschappen uit voort.

Extra Bonus!! Als je voor 24-07-2024 instapt:

  • Een dikke maand gratis deelname!
  • Deelname aan de zoomcall “Vier de Zomer” op dinsdag 23-07-2024.
  • Deelname aan de Vierdaagse die rond de jaarwisseling plaatsvindt.
  • 26 SKJ punten!

Weekplanner cadeau

Het Connectie-lidmaatschap start vanaf juli 2023 en is tot en met januari geldig. Hierdoor ga je echt een commitment aan, waardoor er direct al veel positiviteit in beweging komt. Je kunt je nu aanmelden via onderstaande link. Je krijgt de weekplanner, inclusief verzendkosten, cadeau! 

Wat brengt een spirituele en persoonlijke groep?

Nog even een recap!
– Er ontstaat een synergetisch effect dat jouw spirituele groei en bewustzijn versterkt.
– Het delen van jouw verlangen in een groep werkt tien keer zo krachtig dan als je dit voor jezelf houdt.
– Je ontvangt altijd verdieping en tips om ook de bijbehorende acties uit te voeren.
– Daarnaast kun je je richten op de dingen die je leuk vindt, waardoor je je ontvangmodus vergroot.
– Je krijgt elke week een positieve energieboost.
– De groep werkt heel efficiënt, want je behoudt focus en richting.
– Je wordt gemotiveerd en krijgt bakken vol inspiratie.
× Hoe kan ik je helpen?