Mijn naam is Angela Vrieling
Ik ben een goedlachse visionair, wombhealer and connector, for business & life. Om te begrijpen waar ik nu sta, vertel ik graag wat over mijn geschiedenis, achtergrond en zienswijze. Humor en spontaniteit zijn ook grote drijfveren van mij. Ik doe veel vanuit mijn intuïtie en de visioenen die ik krijg. Hierdoor kan ik behoorlijk impulsief en extravert zijn, echter dit is niet altijd zo geweest.

In mijn leven heeft het verlies van mijn zusje enorm veel impact gehad. Ik verloor haar in mijn kindertijd. Tijdens en rondom het sterven van mijn zusje heb ik spirituele zielservaringen gehad. Op dat moment kon ik deze niet delen. Ik voelde me eenzaam en had het gevoel dat er iets ontbrak.

Overleving en maskers
In de loop van de jaren heb ik mijn maskers (schuld, schaamte, vooral angst) afgezet en kon ik leven, in plaats van overleven. Dat lukte, omdat ik de verbindingen met mijn krachten heb hersteld. Hierdoor heb ik me geopend voor mijn intuïtie. Inmiddels heb ik mijn gaven herontdekt en kan ik mega-snel tot de kern komen en zorgdragen voor diepe transformaties. Mensen voelen zich weer verbonden met zichzelf en ontdekken hun eigen identiteit. Ze kunnen hun eigen unieke en mooiste leven gaan leiden, vol in vertrouwen!

Angela Vrieling

Mijn naam is Angela Vrieling-van den Berg en ik ben getrouwd met Arjan. Thuis kan ik enorm genieten van de kinderen en van onze hond Youp.

In mijn vrije tijd hou ik ervan om samen op avontuur te gaan, door dingen te ondernemen in de natuur: in het bos, in de bergen, aan de IJssel en aan zee. Daar vind ik namelijk mijn ontspanning, kan ik loslaten en raak ik geïnspireerd. Hardlopen, zwemmen, lezen, mediteren, (energetische) massage van mijn man, reinigingsbaden en de sauna zijn vaste onderdelen van mijn week.

Daarnaast ga ik graag op zoek naar verdieping van mijn persoonlijke ontwikkeling en methodes, want er is nog zoveel te ontdekken en het kan altijd beter en vooral makkelijker. 

Verbinding

Ik vind het essentieel dat je als coach, therapeut en hulpverlener goed voor jezelf zorgt. Zowel op je werk en ook privé wordt er behoorlijk veel van je gevraagd. Wanneer je jouw thema’s kent en emotionele belemmeringen omruilt voor positieve energie, dan ontstaat er meer verbinding in jezelf. 
Je kan heel erg veel doen qua opleidingen en cursussen en jezelf verbreden. Echter de belangrijkste kennis zit in jouw. De verdieping met jezelf zorgt dat je toegang krijgt tot de wijsheid, liefde, creatie en plezier. Daarnaast voel je niet meer alleen, je wordt gedragen.

Dit komt ook ten goede voor de mensen om je heen. Zo komen er meer gelukkige en vrolijke mensen in de wereld.

‘voel -draai – verbind’ 

‘Ik heb de sessies ervaren als een effectieve manier om resultaten te behalen. In deze methode kan ik heel makkelijk uitleggen hoe ik me voel. Dit proces werkt heel anders dan hetgeen ik gewend was, want dit traject kon ik zelf niet beïnvloeden. Als hulpverlener weet je immers precies wat de ander wil horen. Deze manier van coachen is ook geschikt voor mensen die vastlopen in de reguliere hulpverlening.’

Linda

Casemanager

‘Iedereen die met mensen werkt kan ik  coaching van Angela aanbevelen. Hoe beter je jezelf kent, hoe beter je op je werk functioneert. Deze methode is niet alleen werkgericht, want ik heb er privé ook veel aan gehad. Haar werkwijze gaat veel verder dan coachen.’

Nick

Integraal manager

× Hoe kan ik je helpen?