Coach for business en life

Trauma versus liefde
Mijn naam is Angela Vrieling – van den Berg. Ik ben je goedlachse coach for business & life en ik werk graag via trauma-release, wombhealer en familieopsteller. Om te begrijpen waar ik nu sta, vertel ik graag wat over mijn geschiedenis, achtergrond en zienswijze. Ik werk vanuit mijn intuïtie, innerlijke stem en de visioenen die ik krijg. Humor en spontaniteit zijn grote drijfveren van mij, omdat ontspanning zorgt voor groei. Ik kan impulsief en extravert zijn. Dit is echter niet altijd zo geweest. 

Eenzaamheid en people pleaser
In mijn leven heeft het verlies van mijn zusje enorm veel impact gehad. Ik verloor haar in mijn kindertijd. Tijdens en rondom het sterven van mijn zusje heb ik spirituele zielservaringen gehad. Op dat moment kon ik deze ervaringen en ook mijn verdriet niet delen. Ik ging vanuit mijn hoofd en ratio leven en ik raakte volledig uit contact met mezelf. Hierdoor voelde ik mij eenzaam en depressief en ik had het gevoel dat er ‘iets’ ontbrak. Ik ben de leegte gaan compenseren en een people pleaser geworden. 

Overleving en maskers
In de loop van de jaren heb ik mijn maskers van schuld, schaamte en vooral angst afgezet. Ik kon gaan leven, in plaats van overleven. Dat lukte, omdat ik de verbindingen met mijn krachten heb hersteld. Hierdoor heb ik me geopend voor mijn intuïtie en mijn
innerlijke stem die zetelt in mijn hara. Inmiddels heb ik mijn gaven herontdekt en kan ik mega-snel tot de kern komen en zorgdragen voor diepe transformaties. Hierdoor voelen mensen zich weer verbonden met zichzelf, ervaren meer plezier en ontdekken hun eigen identiteit. Ik wens dat ieder zijn unieke en mooiste leven leidt, in vertrouwen!

WIE IK BEN EN WAT ME RAAKT

Ik ben getrouwd met Arjan, woon in Wijhe, vlak bij de IJssel. Thuis kan ik enorm genieten van de kinderen en van onze hond Youp.

In mijn vrije tijd hou ik ervan om samen op avontuur te gaan, door dingen te ondernemen in de natuur: in het bos, in de bergen, aan de IJssel en zee. Daar vind ik namelijk mijn ontspanning, kan ik loslaten en raak ik geïnspireerd. Ik houd van hardlopen, zwemmen, lezen, mediteren en de (energetische) massage van mijn man. Meditatie, reinigingsbaden, wandelen, sporten en de sauna zijn vaste onderdelen van mijn week.

Daarnaast ga ik graag op zoek naar verdieping van mijn persoonlijke ontwikkeling en nieuwe methodes, want er is nog zoveel te ontdekken en het kan altijd beter en vooral makkelijker. 

Verbinding leggen

Ik vind het essentieel dat ik als coach, partner en bonusmoeder goed voor mezelf zorg. Zowel binnen mijn werk, als in mijn privéleven wordt er behoorlijk veel van mij gevraagd. Er waren belemmeringen en angsten die mij in de weg stonden. Inmiddels weet ik dat de belangrijkste kennis en hoogste waarheid vanuit liefde in mijzelf zit.

Ik heb veel opleidingen en cursussen gevolgd om mezelf te verbreden. Met name werken met trauma technieken, vrouwelijke energie en wombhealing heeft enorm veel impact gemaakt. En daardoor ben ik ook op ander vlak enorm gegroeid. De verdieping in mezelf ontstond door trauma-heling en dit zorgde ervoor dat ik toegang kreeg tot de wijsheid, liefde, creatie en nog meer plezier. Daarnaast voel ik me niet meer alleen, ik voel me echt gedragen. Dit komt ook ten goede voor de mensen om me heen. Zo maak ik samen met mijn gezin de wereld een stuk mooier!

 

Wil je met mij werken?
Maak dan gebruik om via onderstaande link een gratis gesprek in te plannen op een tijdstip dat je past. Zit er geen geschikt tijdstip erbij, stuur mij dan een bericht via whats-app knop op de pagina bijvoorbeeld.

Inspiratie?
Ik deel heel graag inspiratie en mijn ervaringen vanuit mijn privé en praktijk met je! Ik deel heel graag de nieuwste inzichten of doorbraken van klanten. Je kan me vinden op onderstaande social media kanalen! Tip: Op Youtube kun je makkelijk op thema zoeken op mijn kanaal.

Whow…… gaat dit je nog even te snel, en wil je eerst meer lezen over mijn aanbod, dat kan, via de link aanbod. 

‘Ik heb de sessies ervaren als een effectieve manier om resultaten te behalen. In deze methode kan ik heel makkelijk uitleggen hoe ik me voel. Dit proces werkt heel anders dan hetgeen ik gewend was, want dit traject kon ik zelf niet beïnvloeden. Als hulpverlener weet je immers precies wat de ander wil horen. Deze manier van coachen is ook geschikt voor mensen die vastlopen in de reguliere hulpverlening.’

Linda

Casemanager

‘Iedereen die met mensen werkt kan ik  coaching van Angela aanbevelen. Hoe beter je jezelf kent, hoe beter je op je werk functioneert. Deze methode is niet alleen werkgericht, want ik heb er privé ook veel aan gehad. Haar werkwijze gaat veel verder dan coachen.’

Nick

Integraal manager

× Hoe kan ik je helpen?