Angela Vrieling

Mijn naam is Angela Vrieling-van den Berg en ik ben getrouwd met Arjan. Thuis kunnen we enorm genieten van de kinderen en van onze hond Youp.

In mijn vrije tijd hou ik ervan om samen op avontuur te gaan, door dingen te ondernemen in de natuur: in het bos, in de bergen, aan de IJssel en aan zee. Daar vind ik namelijk mijn ontspanning, kan ik loslaten en raak ik geïnspireerd. Hardlopen, lezen, mediteren, (energetische) massage, reinigingsbaden en de sauna zijn vaste onderdelen van mijn week.

Daarnaast ga ik graag op zoek naar verdieping van mijn persoonlijke ontwikkeling en methodes, want er is nog zoveel te ontdekken en het kan altijd beter en vooral makkelijker. 

Verbinding

Ik vind het essentieel dat je als coach, therapeut en hulpverlener goed voor jezelf zorgt. Zowel op je werk en ook privé wordt er behoorlijk veel van je gevraagd. Wanneer je jouw thema’s kent en emotionele belemmeringen omruilt voor positieve energie dan ontstaat er meer verbinding in jezelf. 

Dit komt ook ten goede voor de mensen om je heen, dus komen er meer gelukkige en vrolijke mensen in de wereld.

‘voel -draai – verbind’ 

Mijn Gave

Mijn kindertijd heb ik doorgebracht in de natuur op de boerderij.
Het verlies van mijn zusje heeft in mijn kindertijd enorme impact te hebben in mijn huidige leven. Ik ben hard gaan werken, altijd klaar staan voor een ander en vanuit mijn hoofd gaan leven. Mijn hart en mijn gevoel deden niet meer mee.
Ik kwam in aanraking met systemische werk en tijdens een opstelling kwam ik erachter dat mijn oma hetzelfde overkomen was. Op exact dezelfde leeftijd van 6 jaar verloor zij haar zusje. Haar zusje die evenals mijn zusje ook 2 jaar was én ook door een ongeluk het leven verliet. In die tijd heb ik ook spirituele zielservaringen gehad. 
De eenzaamheid, het gevoel dat er iets ontbreekt dat ken ik heel goed. 
In de loop van de jaren heb ik mijn overlevingsgedrag en maskers afgezet, omdat ik de verbindingen met mijn krachten heb hersteld. Waardoor ik me ook meer kon openen voor mijn intuïtie. Inmiddels heb ik mijn gave herontdekt en kan ik mega snel tot de kern komen en zorgdragen voor diepe transformaties. Waardoor mensen zich niet meer alleen voelen, hun eigen identiteit ontdekken en hun eigen unieke en mooiste leven gaan leiden, vol in vertrouwen!

‘Ik heb de sessies ervaren als een effectieve manier om resultaten te behalen. In deze methode kan ik heel makkelijk uitleggen hoe ik me voel. Dit proces werkt heel anders dan hetgeen ik gewend was, want dit traject kon ik zelf niet beïnvloeden. Als hulpverlener weet je immers precies wat de ander wil horen. Deze manier van coachen is ook geschikt voor mensen die vastlopen in de reguliere hulpverlening.’

Linda

Casemanager

‘Iedereen die met mensen werkt kan ik  coaching van Angela aanbevelen. Hoe beter je jezelf kent, hoe beter je op je werk functioneert. Deze methode is niet alleen werkgericht, want ik heb er privé ook veel aan gehad. Haar werkwijze gaat veel verder dan coachen.’

Nick

Integraal manager

× Hoe kan ik je helpen?