De waarden van waaruit ik werk

Ik neem je mee op avontuur
Samen ontdekken we waar jouw energie zit. Energie geeft jouw power en plezier. Door op avontuur te gaan, gaan we ontdekken en erkennen. Zo kunnen we behouden wat ons lief is en loslaten wat van een ander is. We worden ons meer bewust van alles in en om ons heen. En je krijgt een vrolijk leven.

Ik verhoog je bewustzijn
Ik help je om aanwezig en alert te zijn in het hier en nu en deze informatie te vertalen, zonder oordeel. Waardoor je je meer bewust wordt en inzicht krijgt in waar je vandaan komt en wat er doorspeelt in je leven. Dit maakt ook het doel waarom je in deze wereld bent helderder. Je weet wat je te doen hebt. Hierdoor zorgen we dat je dichtbij jezelf en je talenten blijft.

Ik breng je bij jezelf
Je gaat weer én meer verbinden met jezelf. Dit vanuit liefde, zonder oordeel. Door open te staan voor alles wat er ontstaat en in je omgaat. Vanuit rust en contact met jezelf, ervaar je meer vertrouwen in jezelf. Als je vrij bent van blokkades, heb je ruimte om de ander te zien. Hierdoor verbetert het contact met de mensen om je heen.

Dit is de kern achter mijn praktijk
Vanuit bewustzijn wordt je doel helder en kan je vol energie het avontuur met de mensen om je heen aangaan. Het zorgt voor verbinding en openheid, door ruimte, inzicht en rust bij jezelf. Hierdoor krijg je meer energie om te zorgen voor de mensen om je heen. Dus vanuit groei bij  jezelf ontstaat er vervolgens groei en verbinding bij de mensen om je heen.

Voor jouw transformatie bied ik een veilige plek: het Coachnest. Daar waar je thuis kan komen en tot rust komt. Coachnest zorgt ervoor dat je blij, krachtig en energiek kan uitvliegen en gaat doen wat echt bij je past. Je gaat schitteren op je eigen plek!

Mijn persoonlijke ontwikkeling

Toen ik in de jeugdzorg als groepsleider begon, kwam ik veel jongeren tegen met zeer complex gedrag. Ik kreeg te maken met collega’s die verschillend werkten én een organisatie die van alles van me verwachtte. Hun gedrag intrigeerde mij en was niet altijd even gemakkelijk. Uiteindelijk ben ik op pad gegaan en heb ik onwijs veel geleerd en kwam ik erachter dat verlies in kindertijd enorme impact bleek te hebben in mijn huidige leven. Niet alleen dit verlies, maar dat dit ook een herhalend patroon bleek te zijn uit mijn familiesysteem. Tijdens een opstelling kwam ik erachter dat mijn oma hetzelfde overkomen was. Tot dit inzicht en het herstel hiervan heb ik zeer waardevolle coaches en therapeuten leren kennen, voor wie ik diep respect heb! Ik ben door de vele trainingen en opleidingen gaan leren, ik geloof dat alles in ontwikkeling is en blijft. Daardoor weet ik ook dat het zo belangrijk is om tot de kern te gaan. Door zielsdelen terug te halen die verstopt zat onder overlevingsgedrag en maskers. waardoor ik me meer opende voor mijn intuïtie. Nu weet ik weer wie ik ben en waar ik het meest blij van wordt, waardoor de energie kan stromen en dit uitstraal naar anderen, vanuit rust, vertrouwen en zonder oordeel.

Over mijn werkgeschiedenis binnen coach-land kun je lezen op LinkedIn. Daarnaast heb ik zelf ervaringen opgedaan op het gebied van Transactionele analyse, NLP (neurolinguïstisch programmeren), Emotioneel lichaamswerk, EMDR, Emotional Freedom Therapy en Somatic Experience opgedaan. Ik heb ervaren dat alles op te ruimen is. Des te minder emotionele lading erop eerdere gebeurtenissen zit, des te meer ruimte er ontstaat voor jezelf en je krijgt toegang tot zoveel meer mogelijkheden.

Ik kijk nu met verwondering naar de lastige dingen die het leven op mijn pad brengt. Ik voel meer stevigheid, ongeacht wat ik tegenkom. Tevens schat ik in welke betekenis ik bepaalde situaties kan geven. Door bijvoorbeeld te bepalen wat ik te doen of juist niet te doen heb. Dit maakt dat er voor mij een andere wereld is opengegaan en werkelijkheid is opgegaan. Tevens dat de wereld in mijn ogen hierdoor maakbaar is geworden.  Wil jij dit ook, neem dan contact met mij op!

 

dkfaslkdjjkl

Ja, ik wil graag meer informatie

2 + 12 =

Mijn visie
“Ik gun iedereen de beste versie van zichzelf!”

Coachnest maakt zichtbaar wat zichtbaar mag worden. Dat doen we samen door je verlangen centraal te stellen. Het onbewuste speelt namelijk voor 70 procent een rol in je leven, je ratio (denken) 30 procent. Herken je het volgende? Je werkt heel hard, analyseert alles wat je doet, komt tot ideeën en vervolgens lukt het je maar heel even om het anders te doen. Hard werken is hetgeen we kennen. Dit heeft te maken met onze opvoeding, ons idee hoe anderen ons zien, ons ego en de verschillende rollen en verantwoordelijkheden die we hebben in ons dagelijkse leven. We blijven dromen en hopen dat anderen gaan veranderen. Het is mij echter nog nooit gelukt anderen te veranderen, omdat ik dit wil. Ik heb het zelf op verschillende manieren geprobeerd te veranderen en om dingen anders aan te pakken. Het kostte veel energie en uiteindelijk hield ik het niet vast.

 

Onbewust verlangen

Mijn aanpak is gebaseerd op (familie)opstellingen en elementen van de natuur (reiki, shamballa, (edel)stenen en is ervaringsgericht. Deze manier van werken bereikt namelijk het grootste resultaat in relatief korte tijd, omdat tegelijk op verschillende vlakken gewerkt wordt, zowel gedachten, gevoelens, gedrag, fysieke gewaarwordingen, (familie)geschiedenis en spiritueel worden tegelijk meegepakt. Er worden direct nieuwe zenuwbanen aangelegd, waardoor het ook blijvend is. Door uit te gaan van je onbewuste verlangen, kom je in contact met je levensdoel. In contact met je levensdoel kom je in een positieve energiestroom terecht. Hierdoor sta je weer in verbinding met je ware ik. Dit doe ik door samen met jou in alle lagen te werken. We werken hierbij samen (op gelijkwaardige basis) en zonder oordeel. Ik hou van deze werkwijze, omdat dit zoveel positiviteit teweegbrengt voor jezelf en in contact met de mensen om je heen!

‘Ik heb de sessies ervaren als een effectieve manier om resultaten te behalen. In deze methode kan ik heel makkelijk uitleggen hoe ik me voel. Dit proces werkt heel anders dan hetgeen ik gewend was, want dit traject kon ik zelf niet beïnvloeden. Als hulpverlener weet je immers precies wat de ander wil horen. Deze manier van coachen is ook geschikt voor mensen die vastlopen in de reguliere hulpverlening.’

Linda

Casemanager

‘Iedereen die met mensen werkt kan ik  coaching van Angela aanbevelen. Hoe beter je jezelf kent, hoe beter je op je werk functioneert. Deze methode is niet alleen werkgericht, want ik heb er privé ook veel aan gehad. Haar werkwijze gaat veel verder dan coachen.’

Nick

Coordinator Dagbesteding

 

Mijn missie

Ik draag graag bij om de hulpverlening te verbeteren door te investeren in persoonlijke ontwikkeling van coaches, therapeuten en hulpverleners. Het is mijn missie is om mensen in contact te brengen met zichzelf, zodat ze op hun eigen positieve manier kunnen gaan leven. Want wanneer het goed met hen gaat, omdat zij hun verlangen leven, komt dit ten goede van alle mensen om hen heen.

Ik vind het essentieel dat je als coach, therapeut en hulpverlener zelf ook gecoacht wordt. Zowel op je werk en ook privé wordt er behoorlijk veel van je gevraagd. Wanneer je jouw thema’s kent en emotionele belemmeringen opruimt en vervangt voor positieve energie dan ontstaat er meer verbinding in jezelf. Je ervaart energie en ruimte voor jezelf en de ander. 

Dit komt ook ten goede voor de mensen om hen heen, dus komen er meer gelukkige en vrolijke mensen in de wereld.

‘voel -draai – verbind’

 

 

Angela Vrieling

Mijn naam is Angela Vrieling-van den Berg en ik ben getrouwd met Arjan. Thuis kunnen we enorm genieten van de kinderen en van onze hond Youp.

In mijn vrije tijd hou ik ervan om samen op avontuur te gaan, door dingen te ondernemen in de natuur: in het bos, in de bergen, aan de IJssel en aan zee. Daar vind ik namelijk mijn ontspanning, kan ik loslaten en raak ik geïnspireerd.

Daarnaast ga ik graag op zoek naar verbetering van mijn persoonlijke ontwikkeling en methodes. Dit doe ik door opleidingen en trainingen te volgen, want er is nog zoveel te ontdekken en het kan altijd beter en vooral makkelijker.

 

× Hoe kan ik je helpen?