Gratis Activatie van
jouw vrouwelijke krachtcentra

Een activatie is een bijzondere vorm van meditatie. Hierbij werk je met de hoogste en zuivere energie van de bron, het universum en het goddelijke. Ik bied jou een gratis activatie om hiermee kennis te maken. Je krijgt de mogelijkheid om belangrijke boodschappen te ontdekken. Je kunt jouw krachtcentra namelijk voor je laten werken. Bijvoorbeeld als het gaat om het invullen van je grote verlangen. Evenals op het gebied van je onderneming:  klanten, aanbod, financieel en privé (gezin). Zo zorg je voor stroming, relaxtheid en plezier in je leven. 

Stroming in je leven
Wij beschikken allemaal over drie vrouwelijke krachtcentra. De pijnappelklier: intuïtie
Het hartchakra: liefde
De hara (energetisch baarmoeder-centrum): creatiekracht, liefde en overvloed. Juist voor ondernemers is de baarmoeder of hara, dit krachtcentrum, het belangrijkste centrum om te activeren. 

Diepe wijsheid
Wanneer je de energielijnen verbindt, herstel je het contact tussen deze energievelden. Hierdoor is het weer veilig om in contact met jezelf; in jouw lichaam te zijn. Deze velden kun je dus op een gezonde manier ‘vasthouden’. Ik help je daarbij met deze activatie. Je werkt samen met het vrouwelijke veld van diepe wijsheid.  De energie van het genieten, plezier, wijsheid, rust, oprechtheid, vrijheid en innerlijke waarheid. 

E-book van Chaos naar Focus & Plezier

Ben je nieuwsgierig naar meer? Er zijn meer mogelijkheden om vanuit deze energie te werken en te leven. Als je deze gratis activatie aanvraagt, ontvang je ook informatie via de nieuwsbrief over werken en leven vanuit vrouwelijke energie.
(Afmelden kan altijd).

Gratis E-book van Chaos naar Focus & Plezier!

Wil jij ook meer regie in je leven en kracht halen uit lastige situaties waardoor je positieve verandering aanbrengt in je leven. Waardoor je nog serieuzer genomen wordt?

Wil je meer plezier en zien waar je nog meer winst uit kan halen.
Vind je het prettig om situaties te overstijgen en te overzien?

Dit stappenplan zorgt ervoor dat nare situaties interessant en leerzaam worden op een niveau wat je nog niet voor mogelijk hield.

Wat er namelijk vaak gebeurd is dat we bij de gevolgen blijven hangen en hier moeilijk uitkomen. Door deze methode ontdek je wat je daadwerkelijk wilt, wat je verlangen is. Hiermee kom je los te staan van het oordeel. Je bevrijd jezelf uit de situatie. Het maakt het daarna gemakkelijk om jezelf uit te spreken met behoud van contact. Ben je nieuwsgierig geworden?
Dan is het G-stappenplan echt iets voor jou!

Dit e-book is helpend om inzicht te krijgen in de situatie, om weerstand te verzachten en tot verandering te komen. Het werkt niet alleen voor jezelf inzichtgevend ook voor jeugdigen en jongvolwassenen, omdat het uiteindelijk de focus op positiviteit wordt gelegd en diepgaande inzicht en verandering oplevert.

Het is heel toegankelijk en makkelijk in gebruik. Dit is waar ik in geloof en op basis van hoe ik zo graag werk.

Je ontvangt niet alleen een gratis e-book, maar ook een begeleidende video en een template die je ook ervaringsgericht kan inzetten, voor optimaal resultaat!

E-book: Van chaos naar focus en plezier van Coachnest

Ik gun eenieder een leven wat nog leuker, vrolijker en makkelijk is doordat je gebruik maakt van jouw unieke kracht.

SOCIALS

Elke werkdag deel ik de hoogtepunten, tips, ervaringen of quotes op Instagram en Facebook.
Onderaan deze pagina vindt je de knop om je aan te melden.

YOUTUBE

Elke week deel ik de hoogtepunten van de week op mijn kanaal op Youtube.
Je kunt op Youtube ook op thema zoeken, zoals ondernemerstips, wombhealing, werken en leven in lijn met je ziel, manifestatietips, narcisme en tips voor rust in je leven. Abonneer je en je ontvangt een melding als er weer een video voor je klaar staat.

 NIEUWS

Eenmaal in de twee weken deel ik nieuws en inspiratie, onder het kopje nieuws vindt je alle informatie die je maar wilt vinden.
Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt de nieuwsbrief zonder dat het je enige moeite kost. 

 

× Hoe kan ik je helpen?