“Energiebescherming voor jezelf

en in contact met alles om je heen”

Energiebescherming het programma

Wil je leren om jezelf energetisch af te schermen en op te schonen van negativiteit of ongewenste energieën van anderen?
Geldt dit ook voor je hooggevoelige kinderen en je huis, met als doel dat jij en je kinderen in je kracht blijven?
Dit programma is speciaal voor mensen die met mensen werken en die meer positiviteit willen ervaren in plaats van stress.

Inhoud
Binnen het programma doorloop je verschillende modules. Tijdens deze modules word je je veel bewuster van welke energie van jou is en welke van een ander is. Je leert spelen met de energie in en om je heen. Daarna krijg jij stap voor stap helderheid; over wat je energie geeft en wat juist helemaal niet. Je kan jezelf beter beschermen voor mensen met ongewenste energieën. Je leert ook hoe je naderhand je energieniveau herstelt. Je creëert in je huis een veilige plek voor jezelf en je leert werken met materialen.

Resultaat
Je krijgt diverse handvatten die je nog meer verstevigen in jouw eigen kracht en het leven veel leuker maken. Je houdt bovendien meer energie over, want je hebt geen energielekken meer. Doordat je jezelf reinigt, ervaar je meer ruimte in jezelf, waardoor je intuïtie verscherpt. Je ervaart balans en veiligheid, want je kunt jezelf beschermen.

Bescherm Jezelf

Jij in contact met je energetische lichaam,
waardoor je hart liefdevoller wordt.
De energie om je heen, is zo prachtig.
Jblijft in contact met jezelf
dat doe je zo krachtig.
Speel met de energie. 
Laat deze voor je strijden.
Om je leven vanuit plezier te leiden, 
zodat je er ook voor anderen kan zijn. 

 Angela Vrieling 

 

HERKEN JE JEZELF IN ONDERSTAANDE PUNTEN? 

Je ervaart stress en spanningen en accepteert dat gevoel niet.

Je bent bang om de ander te kwetsen of te verliezen.
Je ervaart soms diepe dalen qua emoties of moeheid.
Je staat voor iedereen klaar en vergeet jezelf vaak.
Je hebt moeite om voor zichzelf op te komen, je cijfert jezelf liever weg.
Je kent lichamelijke klachten, zoals pijnlijke schouders, armen en buikpijn.
Je ervaart een opgejaagd gevoel.
Je kent het gevoel van eenzaamheid.

Ik sta in mijn kracht

Afgelopen jaar heeft er een enorme verandering plaatsgevonden in mijn leven.  Ik realiseer me beter wat van mij is en wat van een ander. Daardoor kan ik bepaalde emoties en gevoelens beter loslaten. Zo sta ik meer in mijn kracht en maak ik keuzes die van mij zijn, en niet van een ander. Door alle stappen die ik heb genomen kom ik steeds dichterbij mijn eigen kracht en mijn eigen zijn. Voor het eerst in jaren heb ik het volle vertrouwen in de toekomst.’

Angelique Kruiskamp

‘Ik pas alles dagelijks toe’

 

‘Ik heb eerst de Academie Connect bij Angela gevolgd. Daarom voelde het vertrouwd om het programma Bescherm Jezelf ook bij haar te volgen. Angela is altijd heel enthousiast en gepassioneerd aan het werk. Ze zegt altijd de juiste dingen op het juiste moment.

Dagelijks gebruik
Mijn ervaring met het energieprogramma is zeer positief. Door middel van tekst en filmpjes wordt alles duidelijk uitgelegd. Hierdoor is de cursus voor mij heel makkelijk om zelf toe te passen. Bovendien is er wekelijks Facebook-live waarin je vragen kunt stellen. Ik heb erg van Bescherm Jezelf genoten en gebruik de dingen die ik leerde nog dagelijks.

Dankbaarheid uiten en zonnevlechten dichtdraaien
Ik waardeer mijn huis en spullen nu veel meer dan voor de training. Ik bedank ze dat deze in mijn leven zijn gekomen, of neem netjes afscheid. Ook bedank ik ze voor de dienst die ze hebben bewezen. De methodes en technieken die ik heb geleerd, pas ik eveneens toe bij mijn kinderen. Wanneer ik merk dat zij overprikkeld zijn, ga ik samen met hen de zonnevlecht dichtdraaien, of hun kamers reinigen. Ik heb gemerkt dat zij daardoor een stuk positiever worden; de overprikkeling verdwijnt.

Positieve energie sturen helpt
Al een tijdje zoeken wij een nieuw huis, maar dat wilde nog niet zo lukken. Toen wij een keer een leuk huis hadden gezien, vroeg mijn man of ik er positieve energie naartoe kon sturen. Met als doel dat wij ervoor in aanmerking zouden komen. Terwijl hij daarvoor de dingen uit het programma Bescherm Jezelf een beetje raar vond. Maar nu beseft hij dat de dingen die ik heb geleerd en ook toepas, daadwerkelijk helpen (zoals bij de kinderen).’

Suzan van Schaik
Functioneel beheerder

Wat ontvang je?

Jij krijgt toegang tot het programma Energiebescherming in de Academie. Jij ontvangt theorie, video’s en praktische opdrachten om hiermee zelf aan de slag te gaan. De video’s helpen je om je de technieken eigen te maken. Je verstevig jouw fundament, je leert jezelf nog beter kennen. Waardoor je meer rust, balans ervaart. Dit programma vergroot je bewustzijn. Je komt meer in het hier en nu dan hiervoor en je herstelt makkelijker.
Het programma Bescherm Jezelf zorgt voor meer bewustwording, positiviteit en plezier in je leven.

RESULTATEN VAN HET PROGRAMMA

Je ervaart;

positievere energie en meer plezier in je leven dan daarvoor;
dat het contact met anderen beter verloopt en liefdevoller is;
meer zelfvertrouwen en zelfrespect;
dat je positieve(re) mensen aantrekt;

dat je je gedachten beter onder woorden brengen dan hiervoor.

meer zekerheid en veiligheid;
meer balans in je leven.

sneller herstel als er iets gebeurt (fysiek en mentaal).

Programma Bescherm Jezelf 

Ben je hulpverlener en/of hooggevoelig of zorg je vaak voor anderen? Ervaar je na afloop van je werk een leeg gevoel, gebrek aan energie of voel je je heel erg moe? Heb je moeite met bazen die dominant zijn?

Je hebt gewinkeld in de stad en komt moe thuis. Of je hebt een fikse hoofdpijn of een duizelig gevoel? Je komt overprikkeld terug van de supermarkt, een volle concertzaal, druk schoolplein of zwembad? Herken je dat je het liefst overdrukke plaatsen mijdt. Zo zijn er nog talloze voorbeelden te noemen dat je je lichamelijk en geestelijk minder prettig voelt na contact met anderen.

Met dit programma kun je moeheid, spanning en stress verminderen. Omdat je negatieve energie, of ongewenste emoties gemakkelijker herkent. Tevens leer je er makkelijker mee omgaan of de energie omzetten. Je leert dus beter hoe je je energie behoudt. Waardoor je nog beter voor jezelf, de mensen om je heen en je eigen leefomgeving kan zorgen. Je blijft in je kracht staan.

Beter in mijn vel

‘De wisselwerking tussen de online- werkbladen, ondersteunde media en de Facebooksessies met Angela, leveren een feilloos resultaat op.
Dit zorgt voor meer energie op, waardoor ik me nu veel krachtiger voel en beter in mijn vel zit.’

Corben van den Berg

OVERZICHT VAN ALLE LESSEN

Les 1:

HARTENERGIE
Je leert hoe je jezelf kan opladen en beschermen. Je komt meer in het hier en nu, waardoor je je krachtiger en energieker zult voelen.

Les 2:

ENERGIEBESCHERMING
Deze les gaat over de werking van energie en hoe je een goede start van de dag kan maken. Wanneer je je deze manier eigen maakt, start je de dag veel bewuster.

Les 3:

REINIGINGSTECHNIEKEN
Hoe kun je jezelf eigenlijk op verschillende manieren energetisch reinigen?
Je leert ook wanneer en hoe je krachtvoorwerpen en materialen kan inzetten.

Les 4:

IN CONTACT MET ANDEREN
Je kan (ondanks goede voorbereiding) toch vollopen met ongewenste energieën. In deze les komen de technieken voorbij die je kan inzetten om ongewenste energieën om te zetten naar positiviteit.

Les 5:

JE HUIS IS JE TEMPEL
Je leert hoe je jouw huis reinigt en beschermt. Evenals hoe je veilig met krachtvoorwerpen kan werken en hoe je een positieve ruimte kan creëren. 

Les 6:

BONUS

 Je krijgt tips en praktische informatie over voeding, omgaan met mensen met kenmerken van narcisme. Tips voor hooggevoelige kinderen. Een manier waarmee je altijd een veilige en heilige ruimte kan creëren om inzichten en positiviteit aan te trekken. 

  ENERGIEBESCHERMING
ONLINE PROGRAMMA

~ BESCHERM JEZELF
& LEER SPELEN MET ENERGIE~

 

Programma Bescherm Jezelf

Toegang tot het programma

6 lessen 

8 werkboeken 

Praktische video’s

Audio materiaal

Bonusles heeft verschillende modules: tips, begeleiding van hooggevoelige kinderen, omgang met narcisme, voeding

Je komt in een groep met de deelnemers van de eerdere rondes van dit programma

Er zijn allemaal bonus video’s gemaakt over de lessen voor extra verdieping.

Programma Bescherm Jezelf

Je kan hierboven het programma aanschaffen.
Betalen in termijnen is ook mogelijk, neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

 

Ik ben niet altijd meer moe 

‘Ik heb bij Angela het programma: Bescherm Jezelf gevolgd en dat was voor mij ook wel nodig. 
Ik had veel last van negatieve energie en ik vond het moeilijk hiermee om te gaan. 
Ook vind ik het fijn technieken geleerd te hebben om beter met mijn energie om te gaan. Zodat ik niet altijd maar moe ben.  
Dus ik beveel het een ieder aan om dit programma te volgen.’ 

Willeke Elshof

Het idee achter dit programma

Compleet onderuitgaan
In mijn leven heb ik regelmatig last gehad van gebrek aan energie, angsten, onzekerheid, verwarring en moeheid. Ik dacht altijd dat mensen mijn energie afpakten, of hun negatieve gevoelens aan mij gaven. Waarop ik mezelf ging beschermen tegen hen. Dat deed ik door mij af te sluiten, terug te trekken of bot te reageren. Als ik me dan uitgeput voelde, dan moest ik mij een week afzonderen van iedereen. Vervolgens was ik er weer. Ook heb ik jaren geleden een burn-out meegemaakt, waarvan heb ik gezegd; dat nooit meer.

Het leven kan leuker
Mijn grootste passie is om inzicht te krijgen waarom ik me op een bepaalde manier voel. Ook hoe ik daar zelf meer grip op kon krijgen. Sinds een aantal jaar weet ik dat ik onbewust energie aan mensen geef. Toen ik dit ontdekte, was ik in shock. Daarom ben ik al jaren bezig om mogelijkheden te verzamelen en bepaalde technieken toe te passen. 

Je eigen leven vormgeven
Voor mij betekenen de technieken een wereld van verschil. Door ze toe te passen, ervaar ik meer zelfvertrouwen en eigenwaarde dan voorheen. Ze hebben mijn levenskwaliteit en-plezier enorm vergroot.  Daarnaast komen er heel erg veel leuke mensen op mijn pad, zowel op privé- als op werkgebied. Ik geloof dat dit gebeurt, omdat ik prioriteit geef aan de zorg voor mijn energetische lichaam. Dat gun ik jou ook, zodat je je ondersteund voelt.

Angela Vrieling

Ik ervaar een keuze vanuit mijn hart 

‘De virtuele rondleiding, met duidelijkheid, openheid en kundigheid van Angela. En de manier waarop dit aangeboden werd, spraken mij enorm aanWat ik ook meer prettig vond, was het vertrouwen dat ik kreeghet deelnemen in een groepde aanvullende video lessen en de mogelijkheid om op je eigen manier de opdrachten te kunnen uitwerken.  Ik heb geleerd dat ik vanuit mijn hart een keuze heb, zodat ik trouw blijf aan mezelf. Ik vond het vooral heel bijzonder om te kijken en te voelen waar ik in het dagelijks leven energie en voldoening uit haal.’

Gerjanne Jorink-Blom

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoeveel tijd kost het me?

Het programma duurt zes weken. Je moet rekenen op een uur per week.  

Je kan je vragen delen in de besloten FB groep.
Des te intensiever je meedoet, des te groter het resultaat zal zijn.  

Hoe ontvang ik de lessen?

Je krijgt elke week een mail in je mailbox, met daarin tevens de toegang tot de volgende les. Zes weken achtereen krijg je een les. In elke les zit in ieder geval een video en een werkboek besloten. In het werkboek staan praktijkgerichte theorie en opdrachten, die je rustig kunt nalezen. Soms zijn er audiofragmenten in een les aanwezig. 

Wat houdt de Facebook-groep in?

Elke week kun je je vragen of ervaringen delen in de Facebook-groep. Dit mag en is niet verplicht, maar wel heel helpend om stappen te zetten en de informatie eigen te maken.

De besloten Facebookgroep van Bescherm Jezelf blijft beschikbaar.

Is het de juiste keuze?

Zou jij meer balans willen ervaren? Word je blij van het bovenstaande en herken je je in de dagelijkse issues en verlangens? Dan is de kans groot dat je veel baat bij de training hebt. Heb je twijfels? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. Ik kijk graag met je mee, zodat jij de meest passende keuze voor jezelf kan maken. Als het traject past, is het voor alle deelnemers en jou een win – win-situatie. Zo niet, dan is dat ook de juiste keuze. Op deze manier blijft de energie in de groep positief 

Ik kan het bedrag niet in een keer betalen, is daar een oplossing voor?

Ja dat kan. Neem voor de mogelijkheden contact met mij op.

Wat levert deelname aan het programma mij op?

Aan persoonlijke verzorging, zoals uiterlijk, kleding, wonen, materiële spullen en voeding, besteden we aandacht en geld. Ons innerlijk, of energetisch lichaam waaronder je gevoel, hart en ziel heeft ook aandacht en verzorging nodig. Deelname aan het programma is een investering, die je leven ten goede komt. Wanneer je je goed voelt, verdien je dit in veelvoud terug. 

Is de insteek zweverig?

Deze training is praktisch en vrij eenvoudig aan te leren en toe te passen in je leven. Less is more. Het gaat erom dat de lessen het je makkelijker maken dan dat je het nu ervaart.  

Hoe lang krijg ik toegang tot dit programma?

Dit programma blijft beschikbaar voor je, zodat je hem er altijd bij kan pakken indien nodig.

Wil je weten wat het programma voor jou kan betekenen?

5 + 3 =

Er zijn veel dingen positief veranderd in mijn leven. Ik voel me zekerder dan voorheen. Ik leef bewust. Ik heb meer energie voor mezelf en mijn gezin.

Irene Hoppen

Pedagogisch medewerker

Ik heb net een klant naar jou toegestuurd en dan gaat het speciaal om het diepe inzicht wat jij kan hebben in hoe iemand in z’n vel zit óf beter gezegd hoe iemand in z’n aura zit en of dat opgeschoond mag worden. En ook opschonen kan jij super goed weet ik uit ervaring.

Marike Mensink

Portretteur Fonoforese Systeemopstellingen

Angela geeft veel aandacht en dat is heel waardevol. Ze heeft een sterk inlevend vermogen op het energetische vlak, dat is haar talent.

Petra

Voedingcoach

× Hoe kan ik je helpen?