Familieopstellingen en het verlangen

Een coachvraag op basis van het verlangen zet je in de juiste energie en geeft jouw richting daar waar je wilt zijn.

Binnen systemisch werk is de (familie)opstelling een belangrijke methode. Om in beeld te brengen hoe je verbonden bent met jouw systeem van herkomst en met de geschiedenis van het systeem. Eveneens ben je verbonden met alle gebeurtenissen die daarin hebben plaatsgevonden. Verstrikkingen en terugkerende thema’s komen door de (familie)opstelling aan het licht. Mijn methode, opstelling van het verlangen, geeft je inzicht in de herkomst en het ontstaan van het probleem én het toont de richting aan waarin de oplossing gevonden wordt. 

Tijdens een sessie werken we naar het verlangen toe. Vanuit het principe van wat er ontstaat en zichtbaar mag worden. Met andere woorden het heldenverhaal mag vertelt worden. We kijken wat jou blokkeert en wat opgelost mag worden. We vergroten jouw autonomie en jouw vermogen om je eigen leven vorm te geven, in verbondenheid met de ander. Altijd gericht om de positiviteit, zelfvertrouwen en plezier in je leven te vergroten.

Angela’s manier van coachen.
Fijn, hartelijk, verassend, emotioneel, opluchting, respectvol en vooral ook liefdevol. 

Wendie

Autismecoach

Individuele coaching
Nu ook online

Mijn werkwijze

Ik werk energetisch en met samenwerking met jouw familiesysteem. Daarvoor zet mijn gave in en via intuïtief tekenen wordt de onbewuste en dieperliggende blokkade zichtbaar. Wanneer je dat wil, gaan we samen met je lichaam. Stap voor stap het emotionele trauma losmaken en je lichaam zorgt dat je hierdoor in balans blijft. Wanneer het emotioneel je lichaam heeft verlaten is het trauma geheeld en opgevuld met positieve energie.

Stappen van de sessie

  • Voordat de sessie begint, vul je thuis een ondersteunende vragenlijst in en houden we een kennismakingsgesprek.
  • Aan het begin van de sessie bepalen we samen een coachvraag.
  • Ik maak een persoonlijke energetische tekening van je coachvraag.
  • De oorzaak wordt bekend en de heling van je probleem wordt in gang gezet. 
  • Daarna gaan we aan de slag met systemisch en energetisch werk voor blijvende diepte transformatie.

Energetisch

Ter ondersteuning van de sessie kan ik energetisch werk inzetten als dat het proces ondersteund. Hiervoor kan ik gebruik maken van energieën van Shamballa en Reiki en/of edelstenen. Het is belangrijk is de mannelijke en vrouwelijke energie te verbinden. Het doel van de edelstenen is dat energiebanen weer met elkaar verbonden raken en dat alles weer gaat stromen. Deze energie komt ten bate van jouw proces.

De individuele sessies duren gemiddeld 2 uur. De eerste sessie wordt direct de oorzaak van je vraag helder en opgelost. Het is een diepte transformatie. Niet alleen voor jezelf, maar voor je hele familiesysteem. De eerste sleutelsessie is  €222,00 inclusief btw. De vervolgtraject is daarna mogelijk. Dit is ook online mogelijk, heel praktisch vanuit je eigen huis, je krijgt dan een beveiligde link toegestuurd.

Beluister ook de podcast op i-tunes van Tess Fliers: Spiritueel Business Visionair.

Om deze Episode te beluisteren klik dan hier en geniet ervan.
Episode 26: Dit is mijn doorbraak door de opstellingen van Angela 🙏🏼❤
Ik neem je mee in mijn eigen ervaringen als ‘klant’ tijdens een opstellingsworkshop. Magisch en wat een cadeautjes! 💫

Uniek exclusief traject zie Academie

Een traject speciaal op je afgestemd, want iedereen is uniek. De Academie versterkt je fundament en verbindt verschillende niveaus met elkaar. Waardoor jouw gedachten, gevoel en gedrag op elkaar afgestemd worden en je ontdekt krachtbronnen die je ondersteunen. Je ontvangt je eigen levensplan die je ondersteunt in je leven. Je ervaart keuzevrijheid en daardoor meer rust, plezier en vrolijkheid in contact met anderen. Jouw leven komt hierdoor meer in balans en wordt makkelijker en leuker dan daarvoor.

Op spotify kun je de podcast van Greta Lipman beluisteren. Spirituele mijmeringen.
Klik hier om haar ervaring bij mij te beluisteren.
Episode 10: De wet van aantrekking, impulsen, opstellingen en rijangst.

Greta Lipman

Eigenaresse, kunstenares en energetisch coach van Innerbelief

Dit is echt wat voor mij

De ervaring met coaching van Angela was voor mij helend. Precies wat ik nodig had. Onbewust had ik in mijn visionboard zoveel clues gezet over mijzelf, mijn leven en het kind in mij. Angela haalde die een voor een boven water, wat elke keer als positieve verrassing kwam.

Ik had geen idee wat ik eigenlijk zocht, maar ik heb steeds met kleine stapjes mijn gevoel gevolgd. En ook verwoord. Dankzij Angela haar begeleiding hadden al deze kleine stapjes echt een MEGA impact. Tijdens de sessie was het alsof er een engel naar mij kwam en mij de kracht gaf om te doen wat ik te doen had. Er bleek onwijs veel verdriet in mij te zitten. Wat ik niet helemaal door had. Ik dacht dat het eruit was. En doordat dat verdriet nu de ruimte kreeg was het onwijs bevrijdend  voor mij. Na de sessie voelde ik me vrij. Ik kan mijn emoties aan, ik kan ze uiten en er kan laten zijn. Hoe klein of groot mijn emoties ook  zijn. Tevens heeft het gezorgd voor een enorme rust. Ik ervaar dat ik beter voor mezelf kan zorgen, doordat ik duidelijker heb wat ik wil en nodig heb. Ik laat anderen nu meer zien wat er in mij omgaat. Ik heb meer ruimte voor de belangrijkste mensen om me heen.

Als je ervoor openstelt dan is het echt magisch om mee te maken.

Hasse Cox

Visual Thinker

× Hoe kan ik je helpen?