Oeroude Wijsheid

Mijn werkwijze
Als coach laat ik ondernemende vrouwen hun ware verbindingen met zichzelf herstellen. Ik help dus graag bepaalde patronen, of trauma’s doorbreken. Met als doel deze voorgoed om te zetten in liefdevolle energie. Daarnaast haal ik graag opgeslagen wijsheid, kennis, talent en gaven weer terug naar jouw leven.
Tevens werk ik met zelfbewuste empathische mannen.

Heldere gaven
Een paar belangrijke uitgangspunten waarmee ik werk: een positieve mindset, enthousiasme, ontspanning, vertrouwen, intuïtie, mijn heldere gaven (helder weten en helder voelen) en rust. Het proces gedurende dit traject is echt magisch. De uitkomst is niet te voorspellen en is mooier dan je ooit had kunnen verwachten. Je ervaart dit door bijvoorbeeld creatieve middelen, waaronder opstellingen.

In verbinding met jezelf, verloopt het leven veel makkelijker, leuker en vooral met heel veel plezier. 

Er zijn drie verschillende mogelijkheden qua traject waar je kan instappen,
dit is afhankelijk van wat je waar je staat op basis van je persoonlijke ontwikkeling en van je verlangen!

Verbinding met jezelf

Het ontwikkelen van een sterker en diepgaander contact met jezelf heeft talloze positieve effecten op je emotionele, mentale en zelfs fysieke welzijn.

Verbinding met jezelf verwijst naar het diepgaande bewustzijn en begrip van je eigen innerlijke wereld, inclusief je emoties, gedachten, waarden, behoeften en doelen.

In deze fase wordt een sterke basis gelegd voor zelfontwikkeling en groei.
 

Resultaten:

Je ervaart meer;
– Liefde
– Zelfvertrouwen
– Zelfacceptatie
– Emotionele Intelligentie
– Betere Relaties
– Carrière kansen

 

Verdieping met jezelf

In deze fase gaat over het aangaan van een diepgaande en oprechte relatie met jezelf. Het helpt je om jezelf op een dieper niveau te begrijpen, je bewust te worden van je innerlijke wereld.

Het staat in het teken om het aangaan  van een sterke band met je eigen identiteit en het in contact komen met wie je werkelijk bent, los van externe verwachtingen, invloeden en oordelen vanuit je omgeving of je familiesysteem.

 

Resultaten:

Het brengt je in diepere verbinding met jezelf. Je ervaart meer:
– Diepere verbinding met de Liefde
– Zelfwaardering
– Veiligheid
– Veerkracht
– Tevredenheid met jezelf en je creëert je mooiste leven.

 

Persoonlijke expansie

Dit verwijst naar het proces van groei op een zachte en liefdevolle manier, ontwikkeling en uitbreiding van jezelf als persoon.

Het gaat verder dan je huidige grenzen en comfortzone om nieuwe ervaringen, vaardigheden, perspectieven en mogelijkheden te verkennen vanuit de diepste wijsheid in jezelf.

Je wilt graag je potentieel volledig benutten en je leven leiden vanuit je missie en een bijdrage leveren aan een mooiere wereld. 

Resultaten:

Je ervaart toegang tot meer;
– Onvoorwaardelijke Liefde
– Je persoonlijke diepere wijsheid
– Authentieke creativiteit
– Verhoogd Zelfbewustzijn
– Levenskansen
– Vrijheid
– Overvloed

Niveau 1:
Verbinding

Niveau 2:
Verdieping

Niveau 3:
Expansie

Liefdevolle transformatie

Opstellingen zijn een zeer liefdevol en krachtig middel voor transformatie niet alleen voor jezelf maar ook voor je kinderen en je systeem van herkomst.

Je kan een vraag inbrengen met betrekking tot je familie, maar ook met betrekking tot je partner of je werk.
We gaan altijd kijken daar waar we de sleutel ligt naar liefde.

We hebben altijd representanten nodig en wil je een bijdrage leveren en ook je eigen ziel voeden? Je kunt je aanmelden via de link.

Levensprogramma
De online Academie met coaching versterkt je fundament en verbindt verschillende niveaus van jou met elkaar (mentaal, emotioneel, fysiek, systemisch, energetisch en spiritueel) met elkaar.

Waardoor jouw gedachten, gevoel en gedrag op elkaar afgestemd worden, je intuïtie wordt versterkt en je ontdekt krachtbronnen die je ondersteunen. Uiteindelijk maak je je unieke levensplan, waar je altijd op terug kan vallen en om in jouw kracht te blijven. We doen het samen!

Female Wisdom & Academie
Het individuele jaartraject voor de ondernemende vrouw, maar ook voor de intuïtieve man die gelijk door wil pakken!

Met de basis van de Academie ga je vervolgens naar de diepere verbinding met jouw krachtcentrum. Daar vinden we onze kracht, rust en parels van wijsheid. Waar je je kunt laten dragen in het veld van liefde. Ik breng je graag weer in verbinding met jouw heilige krachtcentrum, je leert je eigen antwoorden te ontvangen. Waardoor je dieper vertrouwen, liefde en veiligheid ervaart en de rijkdom ziet en ervaart in je leven!

Liefdevol energetisch veld

In ons liefdevolle energetische veld ontvang je precies wat je nodig hebt. Dit speciale energieveld, doordrenkt met liefde en respect, ondersteunt jouw familiesysteem op een positieve manier. Hierbij maken we gebruik van poorten die toegang bieden tot informatie buiten ons rationele begrip. Alles wat je loslaat, wordt op dat moment omgezet in iets positiefs. Je ruilt als het ware altijd voor iets mooiers, en jij hebt de regie over wat je inruilt. Deze benadering wordt als buitengewoon positief ervaren.

 

Transformatie

Mijn aanpak draait om transformatie, maar dan met vrolijkheid en lichtheid. Het drama is achter de rug, en zelfontwikkeling is nog nooit zo boeiend en plezierig geweest. Jouw verlangens staan centraal. Door in het onbewuste veld te stappen en te verbinden met vrouwelijke energie, komen we dichter bij jouw ware zelf, jouw missie en levenspad. Dit leidt tot rust, liefde, zelfvertrouwen, eigenwaarde en vrolijkheid, zowel voor jou als voor je omgeving

 

Mijn benadering omvat diverse concrete methode zoals familieopstellingen en wombhealing en sjamanisme;

– Concreet werken met verlangens

– Familieopstellingen en het universele veld

– Benutten van innerlijke wijsheid

– Toepassen van vrouwelijke energie, inclusief yoni eieren, de-armouring en womb awakening

– Heling met behulp van edelstenen of andere krachtige instrumenten, vaak vanuit het sjamanisme

– Gebruik van bronlicht voor het creëren van verbindingen en het stimuleren van jouw energiestroom

– Toepassen van lichttaal, waarbij gewerkt wordt vanuit helder voelen en helder weten.

Voor gezins- en jeugdprofessionals betekenen alle trajecten punten voor hun SKJ-registratie, waarbij je alleen nog een leerverslag hoeft te schrijven.

 

Mijn specialisme;

– Passies en talenten ontdekken van mensen en deze zo vormgeven en laten integreren in hun leven. Op zo’n manier dat het voor een doorbraak in het leven van de ander zorgt en dat alle puzzelstukjes op hun plek vallen.

– Trauma release waarbij het trauma op een natuurlijke manier het lichaam verlaat en getransformeerd wordt.

– Ik begeleid mensen, die onbewust deel hebben uitgemaakt van een tweeling of meerling. Ik blijk een gave te hebben om dit verborgen stuk zichtbaar te maken. Ik vind het belangrijk dat mensen dit stukje van henzelf echt ervaren dan dat ze het van mij horen. Want op zo’n moment vallen er zoveel kwartjes. Ik weet wat het is, ik heb zelf ook een meerlingdeel verloren, enwas me er nooit van bewust. Door deze ontdekking en healing hierop is mijn diepe eenzaamheid verdwenen.

– Begeleiden van mensen die te maken hebben gehad met narcisme om hun eigen identiteit te hervinden.

× Hoe kan ik je helpen?