Tijdens mijn sjamanen healeropleiding kreeg ik de gelegenheid te ervaren hoe het is om zielendelen terug te halen. De sjamaan werkte met een trommel en ratel en hiermee kwam ze in contact met een zielendeel van mij. Dit zielendeel zat niet in mijn lichaam zoals ik gewend ben, maar in mijn energieveld aan de achterkant van mijn lichaam.
Dit zielendeel was extreem verdrietig. Echter ik voelde me goed en vond het allemaal prima wat er gebeurde achter mijn rug. Na een tijdje was dit deel in staat om naar mij toe te komen. Toen ik dit deel zag, was ik ontroerd, want ik was me totaal niet bewust dat ik dit deel kwijt was. En dat is een heel bijzondere en nieuwe ervaring. Dit deel werd naar mij toe begeleid in de sessie, ik voelde verdriet, vreugde en vervolgens voelde ik een enorme warmte en kalmte in mij komen die vervolgens door mij heen stroomde. Ik vond het bijzonder om iets waarvan ik niet wist dat ik dat kwijt was terug te ontvangen. En vervolgens zoveel heelheid te ervaren en zoveel warmte in mijn hartchakra en stevigheid.
Ik ben heel blij dat ik deze techniek heb mogen leren en hem zelf al toepas. Ondanks dat ik bekend ben met contact leggen met zielendelen vanuit opstellingen, was ik deze vorm nog niet tegen gekomen. Ik vind het magisch!

Shares
× Hoe kan ik je helpen?