Een tip voor het nieuwe jaar en zo leuk om alleen te maken of met anderen zoals met je gezin te maken en het helpt om je wensen kracht bij te zetten. Maak je moodboard voor 2020.
Stuur je mij een foto van je moodboard uiterlijk op 6 januari. Dat kan per app, mail of hieronder deze post als je durft.
Als je mij een foto van je moodboard stuurt voor 6 januari, dan maak je kans dat je uitnodigd wordt om je inzicht te geven over je moodboard, ik zal hem activeren en je richting geven zodat je weet wat je kan doen om van 2020 jouw jaar te maken. Dat is wat ik iedereen gun, want gaat het goed met jou dan gaat het goed met de mensen om je heen. En zo maken we de wereld vrolijker en positiever.
Hieronder volgt, wat is een moodboard en tips voor het maken van een moodboard.
Veel plezier en ik ben benieuwd.

Wat is een moodboard?
Een ander woord voor moodboard is visionboard. Twee jaar terug heb ik er voor het eerst zelf actief mee gewerkt. Door ze te lezen, te vertalen en te activeren. Als ik kijk naar onze eigen moodboards en van vele anderen dan zijn ze allemaal levend geworden. Een voorbeeld ervan. Een nieuwe baan, deze was onbewust aanwezig door middel van een maatpak (wat de associatie daarmee bleek te zijn). Water was een teken dat in een specifiek geval, dat oude emoties verwerkt mochten worden. De verandering daarvan is positief merkbaar in haar leven. Meer rust en gemak in iemand anders leven. Meer connectie met het hart. Zoals het lezen van een specifiek boek (wat ook cryptisch op het bord stond) en een reis. Het ervaren van meer vertrouwen. Mogelijkheid van aanschaf nieuwe fiets, auto voor meer plezier en gemak. Enz enz.
Let wel, als je hem zelf maakt, het volgt eerst in je leven en daarna zie je pas de link. Zo geniaal.

Hoe maak je een moodboard….
– Zet de spullen klaar om je moodboard te maken. Groot vel papier, stiften, tijdschriften, schaar en lijm.
– Kijk terug en zet op een rijtje waar te blij mee bent, wat er positief is veranderd of is gebleven in 2019. Wees er trots op!
– Mediteer vooraf of neem een wandeling, neem een bad of douche. Alles om in een relaxte stemming te komen.
– Zet een lekker muziekje op als je dat prettig vindt.
– Focus je op je algemene wens (bijvoorbeeld meer blijheid, meer passie, positiviteit, intuïtie vergroten, leukere werkplek) voor 2020 en laat verder alles los. Geef je over aan het universele veld in de wetenschap dat er voor je gezorgd wordt en dat het beste naar je toe mag komen.
– Maak vervolgens je moodboard. Ga helemaal los op jouw manier.

Een tip hierbij is om eerst allerlei plaatjes en teksten te verzamelen en ga vervolgens ordenen en daarna plakken.

Moodboards ondersteunen je proces van ontwikkeling en positiviteit, dat is goed voor jezelf en iedereen om je heen. Veel plezier!

Shares
× Hoe kan ik je helpen?