Wat is er nu in jouw leven? Wat is nu het geen aandacht vraagt? Voor welke uitdagingen sta je?

Identiteit
Wat zijn dingen die je vroeger deed of leuk vond. Kijk of je deze dingen weer kan integreren in je leven. Het geeft veel plezier.
Soms kan het dat je een wandelend hoofd bent, omdat het prettiger is dan in je lijf te zijn, omdat het niet prettig voelt. Ik was dit vroeger ook. Mijn lichaam deed niet mee, de signalen begreep ik niet en wilde ik niets mee doen, want ik wist niet hoe.
Wees je bewust van je gedachten die sturen je leven. Bij het zetten van intenties/wensen is het belangrijk om positief te denken. Dit is mijn wens want… ipv maar (want dat werkt ontkennend) Kruipt er een spanning omhoog, dan is dit of eng: negatief of uitdagend en dat is positief. Besteedt daar aandacht aan, maar pak ook het positieve gevoel er vervolgens weer bij.

Volmaakt
Kijk naar welke woorden je veel gebruikt. Is dit overwegend positief of negatief. Wat is de positieve kant van deze woorden.
Wat is de andere kant van faalangst: ik ben dapper.
Ik voel me onrustig: Ik ben oke.
Bang om de ander te kwetsen Jezelf uitspreken: ik hou van mezelf.
In een relatie kan het pittig zijn. Weet dat de ander iets bij je los maakt wat aandacht nodig heeft in het systeem. Waarvoor het nu de tijd is. Soms kan je niet vinden wat het is, soms zit het echt verder in het systeem.
Ik ben benieuwd welk woord bij jullie altijd triggert. Wellicht kom je er nu niet gelijk op, maar als je het gedurende de week weet, hoor ik het graag.
Als je dat deelt dan stem ik hierop af.
Ik voel me niet volmaakt, maar maak het volgende ervan. Ik ben volmaakt. Alles is er al, echter je kan er even niet bij, doordat de verbindingen verbroken zijn.

Shares
× Hoe kan ik je helpen?