Wist jij dat er een bijzondere kracht in je verscholen ligt? Het is mijn passie en missie om onbewuste en belemmerende aspecten ‘voor ons te laten werken’.

Thrown back in time
Tijdens je opvoeding en op school ligt het accent vaak onbedoeld op overleven. Om te overleven maken we gebruik van energie van buitenaf. We zijn gericht op de buitenwereld. We hebben contact met andere mensen, verdienen geld, gebruiken materialen, grondstoffen en veel meer. We halen alles van buitenaf halen naar ons toe. In onze westerse samenleving wordt er bovendien een groot appel op ratio gedaan. Dat is niet verkeerd, maar op deze manier verliezen we de verbinding met ons hart, gevoel, creatiekracht en intuïtie. Middels individuele sessies bij mij, of door het volgen van de Academie heb je het contact met je hart verbetert en stroomt het in je leven. Maar ik ga graag nog een stap verder.

Verder aan de slag met je eigen wijsheid?
Het contact met de drie vrouwelijke centra en met name de baarmoeder centraal. Bij mannen is dit het hara-centrum, dit zit net iets onder de navel. Het goddelijke – de baarmoeder, en de hara behoren tot de magnetische centra. De plek van waaruit de wet van aantrekking werkt. Op deze plekken bevinden zich je wijsheid en innerlijke stem. Omdat we nog niet gewend zijn om hiermee te werken, help ik mensen graag.

De wet van aantrekking
Met het programma The Queen krijg je als vrouw de mogelijkheid om een nog diepere verbinding met jezelf te maken, dan je al deed. Zo ervaar je diep vertrouwen en kom je in aanraking met het ‘gebied van overvloed’. Je richt je eigen leven als het ware in, op een manier die dichtbij je staat. Dat doe je door je te verbinden met je vrouwelijke intuïtie. Zo kom je in contact met een diepere laag van jezelf, met je eigen energiebron. Je eigen wijsheid, je innerlijke energiebron, jouw eigen overvloed vanuit zachtheid.

Nu is het tijd voor jezelf
Het is een eeuwen oude wijsheid waar je gebruik van leert maken. De geschiedenis gaat 2000 jaar terug tot het vroege keizerlijke China. In de oudheid werd de techniek aangeleerd door de Taoïsten en was deze enkel voorbehouden aan de koningin, prinses en concubines. Wil jij je dromen waarmaken, of iets bijzonders doen in je leven, bijvoorbeeld een onderneming starten? Dan is het heel prettig om dit te doen vanuit je eigen authentieke energie.
Mensen haken namelijk op jouw energie aan. Je doet geen kunstje, maar bent puur jezelf. Het programma The Queen helpt je hierbij.

Diep vertrouwen en zuivere liefde
Op baarmoederniveau kun je nog dieper werken. Het is echt een volgend level. Speciaal bedoeld voor vrouwen die verlangen naar een nog zuiverdere verbinding en verdieping in hun eigen leven en in het neerzetten van hun bedrijf of werk. Het voelt als thuiskomen, waarin rust, liefde, zachtheid en Zijn een grote rol spelen. Nog een belangrijk ingrediënt van dit bijzondere programma: in situaties waarin het nodig is, ontdek je een bijzondere manier om eenvoudig bij jezelf te blijven en je krachtig en vol vertrouwen te voelen.

Meer informatie?
The Queen is een speciaal individueel traject voor intuïtieve ondernemende vrouw van een half jaar. Met elke maand een sessie, met video’s, werkboeken en audio-fragmenten. Wil je meer weten? Neem gerust contact met me op voor de mogelijkheden. Er zijn al mensen begin oktober gestart, deze maand is er nog één plekje vrij.
Reacties van de deelnemers die net ingestapt zijn:
ik ervaar nu al dieper vertrouwen;
ik ervaar meer kracht;
ik voel me dieper verbonden met mijzelf;
ik ervaar meer geborgenheid, aarding.
Wil je hier meer over weten, vraag hieronder direct een coachcall aan.

Shares
× Hoe kan ik je helpen?