Stap in je Grootsheid en ga Stralen

Op dinsdag 19 februari van 09.30-21.00 uur vond de Stap in je Grootheidsdag en ga Stralen plaats.
Het is een unieke manier om in je Grootsheid te stappen, even een moment voor jezelf om tot jezelf te komen. Door middel van een geleide meditatie wordt je onbewuste geactiveerd en vervolgens wordt deze in een moodboard vormgegeven. Tijdens het maken van het moodboard liep ik rond om de deelnemers energetisch te ondersteunen. Dat deed ik door energie te sturen en blokkades op te heffen.

Het was wederom fantastisch om te zien hoe de moodboards tot stand kwamen. Zoals de boodschappen die verborgen zaten in het moodboard en die zichtbaar werden door hierop af te stemmen. In de opstellingen gingen we ook aan de slag met de boodschappen vanuit het moodboard. De blokkades werden vervangen door positieve energie. In elke opstelling kwamen we in een diepere laag terecht. 
 
Enkele reacties vanuit de groep
‘Ik ben nog nooit zo blij geweest met iets wat ik heb gemaakt. Ik heb zoveel inspiratie. Binnen mijn werk heb ik stappen gezet om mer met mijn talent te gaan werken.’Voorbereiding
Voor de training krijg je trainingsmateriaal (opdrachten en filmpjes) ter voorbereiding toegestuurd. Wat heel waardevol is gebleken, omdat je hierdoor nog sneller aansluiting maakt met je Grootsheid. Op de dag zelf ontvang je een werkboek om je proces en je ervaringen op te kunnen schrijven. Voor de nieuwe data zie kopje Aanbod op deze website.

Shares
× Hoe kan ik je helpen?