Op woensdagavond 6 juli aanstaande organiseren we weer een zomerfeest. Ik ben echt superblij dat het weer mogelijk is. Een belangrijke reden om een feest te geven is dat ik het leuk vindt om zoveel lieve prachtige mensen bij elkaar te brengen.

Wat kun je verwachten?
Er is een kort introductieprogramma met als thema: Verbinden met jouw Level Up!
We gaan de eerste helft van 2022 samen afsluiten en onszelf ‘openstellen’ voor de tweede helft van het jaar! Er zijn een aantal supergave en gekke verrassingen in het programma Level Up.

Ontmoetingen
Na dit introductieprogramma staat het contact met elkaar centraal. Je ontmoet allerlei fantastische mensen; veel zijn klanten van Coachnest. Het lijkt mij geweldig om elkaar live te ontmoeten. Om onszelf te verbinden met elkaar, inspiratie te delen en plezier te hebben.

Je bent van harte welkom!
Het enige wat je hoeft te doen is je van tevoren aanmelden. De deuren zijn open vanaf 19.15 uur. We beginnen echt vanaf 19.30 uur tot 22.30 uur bij Coachnest.
Om deel te nemen, betaal je €33,00 inclusief btw. Hiervan wordt €11,00 gedoneerd aan de Stichting het Verdwenen Zelf, die zich inzet voor slachtoffers van narcisme.
Aanmelden kan via onderstaande link en is mogelijk t/m 3 juli 2022.

https://coachnest.nl/product/zomerfeest-level-up/

Shares
× Hoe kan ik je helpen?