Het is weer zover op 7 juli is er weer een Zomerfeest!

Ik wil dit event de magie meegeven. Een avond vol ontmoeting, gezelligheid, muziek en creativiteit.

Om je te inspireren, verbinden met je intuïtieve hart, groeien in ontspanning en vooral plezier te hebben

Het is een moment om even stil te staan bij je eigen persoonlijke ontwikkeling. Eveneens om een stap voorwaarts te maken!

Dit jaar nodigt je uit om een diepere verbinding te maken met jezelf. Het nodigt je telkens uit je persoonlijke keuzes te maken. Lukt het je om telkens, ja te zeggen tegen jezelf? Is dit herkenbaar voor je?
Het is een moment ook van feest en gezelligheid. Om het leven te vieren en te vieren dat jij er bent!

Voor wie

Het feest is voor deelnemers van mijn trajecten binnen Coachnest. Dit zijn hooggevoelige mensen, die werkzaam zijn als coach, therapeut, in de creatieve en zorgsector. Zij leveren een bijdrage leveren om de wereld mooier te maken! De mensen met wie ik samenwerk zijn ook uitgenodigd om erbij te zijn. En iedereen die houdt van plezier en gezelligheid! Je mag deze mail ook doorsturen naar je vriend(in) of collega’s waarvan je denkt, dit is echt passend voor hem of haar.

Datum

Vrijdagavond 7 juli in Coachnest
Vanaf 19.15 uur ben je welkom.
Om 19.30 uur starten we met het programma en uiterlijk 23.00 uur ronden we af. Maar je mag gerust nog even langer blijven.

De kosten voor een kaartje zijn €25,00 exclusief btw. Met early bird-korting is het €15,00, exclusief btw, als je je aanmeldt voor 25 juni!

Je kunt gebruikmaken van onderstaande link wanneer je wilt aanmelden, of meer informatie wilt.

Shares
× Hoe kan ik je helpen?