Al bijna een jaar bestaat de Connectie, dit is een besloten Facebookgroep met fantastische vrouwen. En wat een super mooie transformaties en liefdevolle samenwerkingen zijn daar uit ontstaan. Door de samenkomst van vrouwen wordt de energie verhoogd en ontstaat de magie.
De Connectie van Coachnest is er voor de vrouw die verlangens heeft en stappen wil blijven zetten, met een liefdevolle stok achter de deur. Elke vrouw doet dit op zijn eigen manier, niets hoeft, alles wat goed voelt kan.
Je deelt grote en kleine successen en jouw verlangens. Elke week kom ik Live in de besloten FB groep waarin ik terug kom op de gedeelde verlangens met afgestemde liefdevolle boodschappen en inspiratie.
Door alles te integreren, te delen en mooie doelen te stellen, groeien we samen. Ieder unieke vrouw op haar eigen manier.
Nu kun je kennismaken met de Connectie op een heel bijzondere manier.

Beleef de magie en maak er een magisch 2022 van!
De ZomerConnectie is een besloten Facebook-groep die op 8 augustus start en sluit op 31 augustus.
Dit is het moment om een maand kennis te maken met deze manier van elkaar supporten en laten groeien.

In deze periode geef ik wekelijks persoonlijke coaching in de besloten Facebook-groep. Deze coaching is afgestemd op je verlangen, ook geef ik afgestemde boodschappen door
Vanuit jouw verlangen kom JIJ stap voor stap volledig tot je recht.

Archetypes van de vrouwelijke energie
Tijdens de Zomerconnectie ga je kennismaken met een een aantal vrouwelijke archetypes, zoals the queen, creatrix, godess en cupido. De archetypes zijn gebaseerd op de vrouwelijke energie. Mocht je nieuwsgierig naar werken en leven vanuit vrouwelijke energie, dan is dit het moment om ook kennis te maken met de vrouwelijke energie. Elke week zal er een archetype uitgediept worden.
En daarnaast heeft de ZomerConnectie nog een aantal magisch mooie verrassingsmomenten en hebben we ook heel veel lol.
Je hoeft er niet live bij te zijn, je kunt de sessies in je eigen tijd rustig terugkijken.
Aan het eind vindt er een afsluitende Zoomcall plaats.
Voor wie?
Iedereen die geïnteresseerd is in meer plezier, liefde en positiviteit in zijn of haar leven. Je hoeft niet over extra kennis te beschikken. Je krijgt exact wat je nodig hebt. Je kan er live bij zijn, maar je kan het ook naderhand bekijken.
Wat krijg je?
Jij gaat dieper verbinden met jezelf en liefde ontvangen ontvangen, en nog meer ontvangen. Wijsheid vindt je om je heen, maar de echte wijsheid vindt je in jezelf.
Daarnaast inspireer je andere vrouwen en leer je ook van hen.
De kosten zijn €97,00 incl btw mocht je de weekplanner niet kennen is deze een waardevolle tool om erbij aan te schaffen. Als je je voor donderdag 21 juli aanmeldt dan neem je deel voor €77,00 inclusief btw. Neem contact op om je aan te melden.

De ZomerConnectie  is een aanrader om deze vanaf je vakantieadres te volgen.

Je kunt je nu hieronder aanmelden voor de ZomerConnectie, van 8 tot en met 31 augustus.

Shares
× Hoe kan ik je helpen?