Speciaal voor mensen die vanuit intuïtie en innerlijk weten hun leven vorm willen geven.


Diep vertrouwen en zuivere liefde
Speciaal bedoeld voor met name vrouwen die verlangen naar een nog zuiverdere verbinding en verdieping in hun eigen leven en in het neerzetten van hun bedrijf of werk. Het voelt als thuiskomen, waarin rust, liefde, zachtheid en Zijn een grote rol spelen. Nog een belangrijk ingrediënt van dit bijzondere programma: in situaties waarin het nodig is, ontdek je een bijzondere manier om eenvoudig bij jezelf te blijven en je krachtig en vol vertrouwen te voelen plus aanwijzingen vanuit je innerlijk weten te ontvangen. Innerlijk kun je nog zoveel dieper werken. Het is echt een volgend level.

Voor iedereen is de uitkomst uniek.
Belangrijkste is dat je je leven op jouw voorwaarden en moeiteloos vorm geeft.

De deelnemers van the Queen geven aan:
ik ervaar nu al dieper vertrouwen;
ik ervaar meer kracht;
ik voel me dieper verbonden met mijzelf;
ik ervaar meer geborgenheid, aarding;
ik kan mijn innerlijke stem ervaren;
anderen halen me niet meer uit balans, ik blijf bij mezelf.

Your talent is your gift
to make the world beautiful,
just listen to your innervoice
the universe has your back!

 

Stuur mij een app of een mailtje dan stemmen we even af.

Shares
× Hoe kan ik je helpen?