In je leven zal je werk een belangrijke rol spelen. Jouw werk mag je vervullen en plezier geven.
Heb jij ook de vurige wens om je werk anders te gaan vormgeven? En weet je niet precies hoe je er mee uit kan halen? Je voelt dat er een diep verlangen in je zit, maar je hebt deze nog niet concreet?
Dan is de Zomer-Academie echt iets voor jou. Vaak is de zomervakantie het uitgelezen moment om te reflecteren. De Zomer-Academie nodigt je uit om te voelen waar je blij van wordt. Je staat stil bij wat je echt wilt. Vat de koe bij de hoorns en ontdek jouw mooiste baan. Of zorg ervoor dat je de inhoud van je huidige baan en je leven anders inricht, zodat je er (weer) plezier en energie uithaalt.

Anderen zijn belangrijk, jij bent nog belangrijker!

Sta je altijd klaar voor anderen en weet jij precies wat zij nodig hebben? Maar krijg je ondertussen je eigen verlangen niet concreet. En durf je er bovendien niet om te vragen. Vind je het doodeng om je behoeften uit te spreken? Omdat je bang bent dat je wordt afgewezen, of dat je een verkeerde keuze maakt.
In deze Zomer-Academie, ga je de woorden vinden om je verlangen helder te krijgen. Je voelt de kracht om de juiste keuze voor jezelf te maken.

Diepere verbinding met je zielsmissie

Je bent hier gekomen om de wereld mooier en leuker te maken. En wilt daar een bijdrage aan leveren op een manier die bij je past. Een manier die moeiteloos voelt. Ook al lijkt dit nu een ver-van-mijn bed show. Tijdens de Zomer-Academie wordt het concreet! De oerkracht die in je familiesysteem verborgen zit, gaat je helpen om door te pakken. Je hoeft het niet alleen te doen. Dat is ook prettig. Je weet immers hoe het is om eenzaam te zijn en je niet gehoord te voelen.

Krijg je je werkplezier terug!

In de vier modules van de Zomer-Academie ga je stap voor stap aan de slag. Je vindt het plezier weer terug in je leven. Een vervullende dagindeling is namelijk essentieel om je goed te voelen.
Je leert jezelf nog beter kennen. Bovendien krijg je een concrete richting op werkvlak en in je dagelijkse leven. Je blijft hiermee op koers. Juist op een manier die heel natuurlijk voelt. Je hoeft niet (meer) hard te werken en het bespaart je energie. Deze Zomer-Academie is vooral gericht op je werkende leven. Let op mijn woorden: ze is Goud waard!
Voor meer informatie: Zomer-Academie
Shares
× Hoe kan ik je helpen?