Aan het einde van dit jaar geef ik weer de Vierdaagse: Vier jouw leven. Noteer de volgende data alvast in je agenda: woensdag 28 t/m 30 december en maandag 2 januari. Ik geef je graag die extra kans om jouw leven te vieren, zodat je deze vanuit verlangen kunt vormgeven. En ik zal weer mooie en krachtige boodschappen voor het nieuwe jaar met je delen. We starten op woensdag 28 december en eindigen maandag 2 januari.
Sta stil bij je eigen kracht en diepe verlangen
Wil jij op een positieve en vrouwelijke intuïtieve manier 2023 in stappen? Ben je benieuwd naar wat vrouwelijke energie inhoudt en wat dit voor je kan doenDoe dan mee met de Vierdaagse: Vier je verlangen. Met de Vierdaagse-groep verhogen we de energie en daarmee ook de ontvangkracht en manifestatie. Graag neem ik je aan het einde van dit jaar mee op dit avontuur. Je laadt jezelf op en ontlaadt jezelf vanuit vrouwelijke energie. Wil je ook stilstaan bij jezelf en voelen waarnaar je echt verlangt? Je zult merken dat je leven nog nét iets leuker, relaxter of spannender kan.
Hoe werkt het?

Je volgt vanaf woensdag 28 december tot en met vrijdag 31 december de besloten Facebookgroep volgt. Je kunt drie ochtenden vanaf 10 uur bij mijn livestraam aanwezig zijn, deze is kort en krachtig.

Onvoorwaardelijke liefde en plezier

Verlang jij ook naar meer positiviteit en plezier in je leven? Doe dan mee.

In contact met je ware zelf en jouw unieke kern voel je beter wat bij je past en bij wie je werkelijk bent. We gaan op ontspannen wijze aan de slag om uiteindelijk jouw werkelijkheid in een creatie vorm te geven.

Welkom in de wereld van jouw creatiekracht en oneindige mogelijkheden!  

Voel je welkom!

Wil je echt op jezelf intunen en 2023 bekrachtigen, dan ben je van harte welkom. Meld je aan via onderstaande link en in de aankoopnotitie kun je de naam, emailadres van je vriendin toevoegen.
Je krijgt dan toegang tot de besloten groep van Facebook en je krijgt elke dag ook een mail met de sessies.

 

Als je je nu aanmeldt, kun je je vriend of vriendin deze bijzondere sessies cadeau doen.
Of misschien wil je een van de laatste weekplanners erbij?
Voel je welkom en meld je aan!
Shares
× Hoe kan ik je helpen?