Het e-book van Chaos naar Focus&Plezier!

Wil jij ook meer regie in je leven en kracht halen uit lastige situaties waardoor je positieve verandering aanbrengt in je leven. Waardoor je nog serieuzer genomen wordt?
Wil je meer plezier en zien waar je nog meer winst uit kan halen. Vind je het prettig om situaties te overstijgen en te overzien? Dit stappenplan zorgt ervoor dat nare situaties interessant en leerzaam worden op een niveau wat je nog niet voor mogelijk hield. Wat er namelijk vaak gebeurd is dat we bij de gevolgen blijven hangen en hier moeilijk uitkomen. Door deze methode ontdek je wat je daadwerkelijk wilt, wat je verlangen is. Hiermee kom je los te staan van het oordeel. Je bevrijd jezelf uit de situatie. Het maakt het daarna gemakkelijk om jezelf uit te spreken met behoud van contact. Ben je nieuwsgierig geworden?
Dan is het G-stappenplan echt iets voor jou!

Dit e-book is helpend om inzicht te krijgen in de situatie, om weerstand te verzachten en tot verandering te komen. Het werkt niet alleen voor jezelf inzichtgevend ook voor jeugdigen en jongvolwassenen omdat het uiteindelijk de focus op positiviteit wordt gelegd en diepgaande inzicht en verandering oplevert. Het is heel toegankelijk en makkelijk in gebruik. Dit is waar ik in geloof en op basis van hoe ik zo graag werk.

Ik gun eenieder een leven wat nog leuker, vrolijker en makkelijk is doordat je gebruik maakt van jouw unieke kracht.

Je kan het E-book hier gratis aanvragen

Shares
× Hoe kan ik je helpen?