Verbinden
In deze tijd is het fijn om in de sfeer van liefde, positiviteit te verblijven. Hierdoor ervaar je meer rust, vertrouwen en kracht. Wanneer we onszelf verbinden met elkaar, voelen we de universele energie; de energie vanuit de bron. Op de dag waarop we elkaar en onszelf extra aandacht geven, sta ik stil bij het thema liefde. Ik bied je de mogelijkheid om jezelf in het zonnetje te zetten.

Liefdesenergie en kaarttrekking
Wanneer je enthousiast wordt van het bovenstaandestuur dan je vraag naar me toe. Dit kan tot dinsdagavond 20.00 uur. Dinsdagavond 16 februari om 20.30 gaan we via Zoom ons verbinden met het universele veld. Ik zal ik een persoonlijke kaart voor je trekken die gekoppeld is aan je vraagWe sluiten de avond af met een healingsessie, waarbij ik positieve energie doorgeef van Reiki en Shamballa. Dit is de eerste keer dat ik dat op deze manier zal doen. Een krachtige energetische sessie, waarbij we ons verbinden met de liefdesenergie. De symbolische bijdrage die ik hiervoor vraag is: 11 euro. Dit kan je betalen via de link hieronder.

Je krijgt daarna de zoom link en vervolgens kun je je persoonlijke vraag met mij delen.

https://Coachnest.nl/product/Valentijn-kaarttrekking/
De deuren van de Academie sluiten
Er is nog iets dat ik graag onder jouw aandacht breng. De Academie gaat in februari namelijk voor de laatste keer in deze vorm en voor dit bedrag van start. Je kunt nog tot uiterlijk 22 februari 2021 instappen.
De Academie Connect helpt je om vanuit vertrouwen, zekerheid en positiviteit, je leven vorm te geven. Dat doe je op je geheel eigen manier en op zo’n manier dat het je leven verrijkt en je nog meer positiviteit aantrekt. Wil je nu meer regie, plezier, stevigheid en zelfvertrouwen ervaren? En wil je meer invloed op jouw leven hebben? Bij de Academie in het programma Connect vind je de sleutels van het leven en jezelf, die je nergens anders krijgt. Je weet tevens hoe je ze kan inzetten om het leven voor je te laten werken. Je ervaart flow. Er zijn nog een paar plekken vrij! Neem even persoonlijk contact met mij op voor meer informatie.
Shares
× Hoe kan ik je helpen?