Iedereen die bij mij in de praktijk komt, heeft weer een andere vraag. Deze linkt aan thema’s zoals zichtbaarheid, eenzaamheid en onzekerheid. Toen Sophia een paar maanden geleden bij mij in de praktijk kwam, gaf ze aan dat ze haar leven lang een diepgewortelde onzekerheid voelde. Ze twijfelde vaak over haar capaciteiten, aan haar zelfbeeld en wat ze betekende als individu. Sophia verlangde naar innerlijke rust en zelfvertrouwen, vertelde ze. Met een mix van nieuwsgierigheid en hoop klopte ze bij mij aan. Ik deel graag hoe deze sessie verliep.

De kern van wombhealing

Sophia had gehoord over de helende kracht van Wombhealing. Deze pure en eeuwenoude vorm van meditatie kan vrouwen immers veel kracht geven. Wombhealing helpt om diepgewortelde emoties los te laten en in contact te komen met je ware ik. Ik begon de sessie met rustgevende ademhalingsoefeningen en vroeg Sophia om diep in haar innerlijke zelf te duiken.

Oude wonden helen

Terwijl Sophia haar ogen sloot en zich overgaf aan de begeleiding, voelde ze een golf van ontspanning in haar lichaam. In meditatieve staat ervaarde Sophia beelden en gevoelens die diep van binnen kwamen. Ze werd geconfronteerd met oude wonden van afwijzing en zelftwijfel. Toch voelde ze veerkracht. Sophia besefte dat ze haar onzekerheid kon transformeren in zelfliefde en acceptatie.

Lichtheid en eigenwaarde

Naar mate de sessie vorderde, kwam Sophia in contact met haar innerlijke krachtcentrum. Ze voelde de energie stromen en merkte een verschuiving in haar zelfbeeld. De onzekerheid begon ineens plaats te maken voor meer zelfacceptatie en zelfvertrouwen. Na de Wombhealing-sessie voelde Sophia een lichtheid die ze in jaren niet had ervaren. De last van onzekerheid leek van haar schouders te zijn gevallen. Sophia verliet de ruimte met een stralende glimlach en een vernieuwd gevoel van eigenwaarde.

Groei en transformatie

In de dagen en weken die volgden, bleef Sophia de bijzondere effecten van de Wombhealing ervaren. Ze omarmde haar unieke kwaliteiten en durfde uitdagingen aan te gaan die ze eerder had vermeden. Haar relaties, zowel binnen haar werk als privé, bloeiden op. Ze ontdekte een diepere connectie met haar eigen kracht en vrouwelijkheid. Haar innerlijke kracht was altijd binnen handbereik, besefte ze. Met de steun van Wombhealing had ze de sleutel tot haar eigen groei en transformatie gevonden.

PS. Dit Female Wisdom traject is een krachtig initiatieproces met de Isis energie, gericht op het ontwaken en versterken van jouw verbinding met de baarmoederenergie en de bijbehorende wijsheid. Het biedt een diepgaande spirituele ervaring waarbij je op een dieper niveau in contact komt met jouw vrouwelijke essentie en authenticiteit.

Shares
× Hoe kan ik je helpen?