Op vrijdag 14 september is de transformatie dag in Coachnest. “Stap in je grootsheid en je zal gaan stralen”. Met deze quote gaan we kijken naar hoe jouw leven eruit ziet als je doet wat je het allerliefste zou doen qua werk, relatie of dromen. De essentie is dat wanneer je doet waar jij je goed bij voelt, je hierdoor heel veel mensen kan raken, blij kan maken of kan helpen. Als je deze positieve energie voelt stromen, wat straal je uit naar anderen?

– Je krijgt inzicht in wat voor jou belangrijk is, bijvoorbeeld binnen je werk, je relatie of je droom. Maar ook wat er eventueel speelt en je in de weg zit.
– Je zal meer gaan schitteren, omdat je weet waar je talent ligt.
– Mensen zullen je eerder zien staan, omdat je jouw grootsheid leeft.
– Wat jouw talent of kracht is in combinatie met je werk.
– Je gaat ervaren hoe groot en hoe blij jij je voelt.
– Je creativiteit gaat stromen en je trekt positiviteit aan.

De afgelopen tijd ben ik bezig geweest om een nieuwe opzet te ontwikkelen. Het is een combinatie van een positieve mindset in combinatie met ontspanning en rust. Deze transformatie dag is echt magisch. Je kan de uitkomst niet voorspellen, maar de ervaring leert dat door middel van creatieve middelen, waaronder opstellingen, je dit gaat ervaren en zien. Daarnaast gaan we kijken hoe je in jouw grootsheid kan stappen, zijn er dingen die in de weg zitten (waardoor je onbewust klein gehouden wordt). Het omzetten van blokkades in positieve energie is hierbij belangrijk. Alles wat je loslaat wordt op zo’n moment omgezet in iets positiefs.

Bij de workshop heb ik al waanzinnige en bijzondere veranderingen zien ontstaan bij mensen, onder andere tijdens een business retraite. Vandaar dat ik het nu in het Coachnest aanbied; een combinatie van het beste gedurende één dag.

Het is echt een transformerende dag. Voorafgaand van deze transformatie dag, zal er een skype gesprek plaatsvinden, om een goede afstemming te maken. Na deze dag volgt er ook nog een persoonlijke sessie. Er is ruimte voor 5 personen die klaar zijn om deze stap te zetten op deze transformatie dag.

Aan de transformatie dag kan je voor € 777,– incluis deelnemen, in plaats van € 1111,– Je krijgt inzicht, je energie zal gaan stromen, je komt achter jouw talent, je krijgt tools om rust te vinden, je komt in een hoge energie frequentie, waardoor je positiviteit naar je toe gaat trekken. Dit alles zonder dat je al teveel moeite hoeft te doen, omdat je op je eigen levenspad komt te zitten. Het zal een dag worden om nooit meer te vergeten. Spreekt dit je aan, neem dan contact op. Mocht je nog meer willen weten, laat dan je telefoonnummer achter in een privé bericht en ik neem contact met je op, zodat we samen kunnen kijken of deze transformatie dag bij je past.

Ik heb in mijn leven kennis gemaakt met heel veel verschillende manieren van coachen. De grootste inzichten en veranderingen zijn bij mij teweeggebracht door rust, creativiteit, positiviteit en door het te beleven. Ik doe al jaren onderzoek binnen de jeugdhulpverlening over wat het meest effectief is en herinnert wordt na een coachingstraject. Alle personen geven aan, dat op basis van een ervaringsgerichte opdracht, het meer beklijft. Dit komt omdat op zo’n moment degene zelf meedoet, door te spreken, te denken en te ervaren. Dus door de zintuigen (op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel gebied) erbij te betrekken, ontstaat er rust en hierdoor wordt er een positieve keuze vastgelegd.  Door dit alles heb ik gemerkt dat de mooiste en de meeste inzichten en veranderingen naar je toekomt als je zelf ontspannen en vrolijk voelt.

Wil je ook op een heel relaxte en vrolijke manier in je grootsheid stappen op gebied van je werk, je relatie of je droom, dan kan dit. We gaan werken met wat jouw grootste verlangen is. Dit gaan we zichtbaar maken door middel van de kracht van visualisatie. Door middel van een visualisatie ga je jouw grootsheid helemaal eigen maken, je gaat ervaren hoe je je op zo’n moment voelt. Vervolgens gaan we deze grootsheid naar je toe halen door te werken met de kracht van opstellingen. Het is een dag met gelijkgestemden en het wordt een dag om nooit meer te vergeten. Na deze periode zal je leven niet meer hetzelfde zijn, omdat je in een andere mindset komt en vol positieve energie naar huis zal gaan. Hierdoor trek je dingen naar je toe die zullen passen bij jouw grootsheid, zoals zelfvertrouwen, waardering en positiviteit.

De transformatie dag Stap in je grootsheid en begin te stralen is op vrijdag 14 september en start met een inloop vanaf 9.30 uur en duurt tot 16.00 uur in het Coachnest te Wijhe.
Voor deze eerste themadag geldt een bijzonder introductieaanbod van € 777,00 euro (skype gesprek, inclusief lunch, koffie, thee en versnaperingen. De reguliere prijs is €1111,00 incluis. We werken hierbij in een kleine groep kunnen werken voor optimaal resultaat.

Groei vanuit je kern!

Shares
× Hoe kan ik je helpen?