Voor mijzelf en vooral om mijn klanten het beste van het beste te geven, laat ik mij graag coachen door vakmensen.
Ik werd gevraagd voor de podcast van een van mijn coaches. Ik zei ‘ja’, ook al vond ik dat heel spannend. Je kunt dat ook horen gedurende de eerste paar minuten (hahahaha) en daarna verliep het beter.
Cindy Stal is transformatief coach en businesshealer. Ze werkt en leeft vanuit de vrouwelijke en seksuele energie. Ze belichaamt deze ook en ik heb veel respect voor haar kwaliteiten en wijsheid.
Ik had een prachtig gesprek met haar.

Dit vertelt Cindy over mij:
‘Angela durft elke keer weer voor groot te kiezen. Ze staat met haar cliënten voor ontzettend mooie transformaties en volgt in alles haar intuïtie. Dat doet ze in life, business en in de liefde. Elke keer weer. Omdat ik van dichtbij mag zien hoe succesvol zij is in wat ze doet, nam ik met liefde dit prachtige gesprek voor jullie op.

In deze podcast bespreken wij samen zoveel onderwerpen, zoals:
· Hoe sexual healing en creatie werkt. Vanuit je yoni en baarmoeder heel je jouw blokkades en trauma’s sneller en makkelijker.
· Hoe grote verlangens en quantum leaps (grote en positieve veranderingen zoals wonderen zoals nieuwe baan, nieuwe functie, nieuwe relatie, nieuwe woning) uitkomen. Evenals, hoe je financieel groter groeit dan je ooit had durven dromen
· We praten over misbruik, narcisme en andere energielekken, die van invloed zijn op jouw leven en business.
· Het gaat ook over het toelaten van wonderen, dat je jezelf weer fantastisch vindt en hoe je oude identiteiten loslaat (ook wanneer het succesvol voor je was).
· Uiteraard hoor je zo ook meer over hoe het is om met mij te werken. En wat je kunt creëren voor jezelf, jouw leven en business.

Cindy Stal vertelt verder:
‘Angela vind ik een enorm bijzondere vrouw. Ik geniet van haar werk, waarin zij diepe trauma’s moeiteloos intuïtief heelt. Zij zet altijd plezier, mystieke wijsheid en vrouwelijke energie centraal. Zij is een visionair in haar vakgebied.
Hieronder is de link naar haar website https://www.cindystal.nl

Hierbij de link naar de podcast: https://soundcloud.com/cindystalbusinesshealing/lets-talk-about-ex-met-angela-vrieling?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

Shares
× Hoe kan ik je helpen?