Vanaf dinsdag 7 juni kun je Marions dagboek lezen. Elke dinsdag deelt ze op social media haar ervaringen van het Passietraject bij Coachnest.

Lief dagboek,
‘De komende zes maanden ga ik het Passietraject bij Angela volgen. Mijn eerste gesprek is halverwege juni. Sinds 2019 lees ik veel van haar teksten, herschrijf ze en denk soms ook inhoudelijk met haar mee. Angela is dus een van mijn vaste opdrachtgevers en ik ben erg blij met haar. Vanaf het eerste moment van onze samenwerking, speelt het al door mijn hoofd om een traject bij haar te volgen. Mijn verlangen zong al zacht mee, maar ik luisterde niet. Vooral omdat ik het eng vond om een ander voor mij te laten zorgen. Juist wat je eng vindt, moet je aangaan, is mijn levensmotto.

‘Volmondig ja’
Ik heb dus ergens in april ja tegen het Passietraject gezegd. Sindsdien ontvang ik van alles in mijn mailbox. Ik mag naar het Zomerfeest. Ook mag ik bijzondere vragen invullen om mezelf en Angela op weg te helpen. ‘Noem drie kwaliteiten van jezelf, die er meteen voor jou uitspringen.’ Het eerste wat me te binnen schiet, is het goed kunnen aanvoelen van anderen. Maar bij dat punt blijf ik steken, ik kom niet verder.

Hulptroepen
Mijn dertienjarige dochter denkt met me mee.
‘Mama, jij bent creatief en jij bent goed in het verzinnen van dingen.’
‘Dankjewel, schat.’
‘Je kunt ook goed schrijven,’ zegt ze met een lach.

Kwetsbaarheid als kracht
Ik lees verder: Heb je je missie al helder? Wat wil je graag bereiken met je talenten en gaven? Dit antwoord moet ik echt zelf bedenken. Er is geen ontsnapping mogelijk. Met dit dagboek, laat ik mezelf zien, zoals ik alleen bij mijn beste vriendinnen en man doe. Kwetsbaarheid tonen, klinkt als een heldere missie. Daar wordt de wereld toch veel leuker van.

Liefs, Marion

Een nieuw individueel traject voor ondernemers, dat sinds kort is gestart, heeft de naam Passietraject.
Je gaat je passievolle onderneming verder uitbreiden. Waarbij je leert je gaves en talenten verder te ontdekken en in te zetten vanuit vrouwelijke energie, waardoor het moeiteloos bij je past.
Tijdens het passietraject gaat het erom dat jij jouw gave en talent neerzet op een manier die bij je past. Ook rol je je onderneming verder uit, zodat het meer op jouw manier gaat en je minder hard hoeft te ‘werken’. We gaan je energetische veld van liefde vergroten. Hierdoor ontvang je nieuwe leuke dingen, op alle gebieden (kracht, liefde en geld). Blokkades (zoals angst of gevoel van tekort) worden getransformeerd tot liefde, overvloed én het gevoel van meer vrijheid. Niet alleen heeft het traject invloed op je onderneming, ook op je gezin en je familiesysteem. Je leert bewust met de mannelijke en vooral vrouwelijke energie te werken

Alles gaat stromen
Marion heeft zich onder andere bij mij aangemeld om haar creatieve onderneming en zichzelf een boost te geven. Op de dag dat ze mij appte met het idee van het dagboek, kwamen er maar liefst twee leuke en bijzondere aanbiedingen op haar pad. Ze gaat in deze zomervakantie voor een grote Zwolse organisatie workshops aan kleuters geven. Ook kreeg ze de vraag of ze schrijfworkshops in Italië wil geven.

Ben je nieuwsgierig geworden over het Passietraject? Wil je weten of dit ook iets voor jou is? Neem dan gerust contact met mij op.

N.B. Het delen van een dagboek is spontaan ontstaan bij Marion. Het draagt bij aan haar persoonlijke verlangen én daarom is dit geen verplicht onderdeel van het Passietraject.

Shares
× Hoe kan ik je helpen?