Een nieuw individueel traject voor ondernemers, dat sinds kort is gestart, heeft de naam Passietraject.
Je gaat je passievolle onderneming verder uitbreiden. Waarbij je leert je gaves en talenten verder te ontdekken en in te zetten vanuit vrouwelijke energie, waardoor het moeiteloos bij je past.
Tijdens het passietraject gaat het erom dat jij jouw gave en talent neerzet op een manier die bij je past. Ook rol je je onderneming verder uit, zodat het meer op jouw manier gaat en je minder hard hoeft te ‘werken’. We gaan je energetische veld van liefde vergroten. Hierdoor ontvang je nieuwe leuke dingen, op alle gebieden (kracht, liefde en geld). Blokkades (zoals angst of gevoel van tekort) worden getransformeerd tot liefde, overvloed én het gevoel van meer vrijheid. Niet alleen heeft het traject invloed op je onderneming, ook op je gezin en je familiesysteem. Je leert bewust met de mannelijke en vooral vrouwelijke energie te werken

Alles gaat stromen
Marion heeft zich onder andere bij mij aangemeld om haar creatieve onderneming en zichzelf een boost te geven. Op de dag dat ze mij appte met het idee van het dagboek, kwamen er maar liefst twee leuke en bijzondere aanbiedingen op haar pad. Ze gaat in deze zomervakantie voor een grote Zwolse organisatie workshops aan kleuters geven. Ook kreeg ze de vraag of ze schrijfworkshops in Italië wil geven.

Ben je nieuwsgierig geworden over het Passietraject? Wil je weten of dit ook iets voor jou is? Neem dan gerust contact met mij op.

N.B. Het delen van een dagboek is spontaan ontstaan bij Marion. Het draagt bij aan haar persoonlijke verlangen én daarom is dit geen verplicht onderdeel van het Passietraject.

Shares
× Hoe kan ik je helpen?