Waarom jouw heilige plek belangrijk is

Op vrijdag 7 juli vieren we het Zomerfeest. Als je hierbij aanwezig bent, krijg je een unieke ervaring: ik geef een sessie womhealing. Ik wil ook jouw als lezer alvast wat delen over deze bijzonder healingsvorm. Daarom vertel ik je hieronder over de oorsprong en de betekenis van wombhealing.

Jouw krachtplek

Een ander woord voor womb is je baarmoeder. Ik spreek vaak over de energetische baarmoeder, ofwel hara. Je energetische baarmoeder ontvangt energie van buitenaf. Dit kan hoge positieve vibratie zijn. Maar ook traumatische, zware energieën en collectief trauma dus een negatieve vibratie. De baarmoeder is een heilige plek en staat direct in verbinding met de kosmos. De baarmoeder is de plek in jezelf waar je je thuis voelt en je kunt laten dragen in een veld van liefde. In de diepte van de baarmoeder vinden we onze kracht, rust en parels van wijsheid.

De vergeten kracht en magie van de baarmoeder

In vroegere tijden waren vrouwen sterk verbonden met de krachten van de baarmoeder (liefde, kracht en wijsheid). Vrouwen zorgden voor heling en verbinding binnen de gemeenschap.

Doordat de vrouwen duizenden jaren zijn onderdrukt, gebruikt en tot zwijgen gebracht. Is er een wond ontstaan en  vrouwen zijn verwijderd geraakt van henzelf. Deze collectieve wond kan diep doorwerken op energetisch, psychisch en lichamelijk vlak. Met als resultaat dat vrouwen inmiddels eeuwenlang gescheiden zijn van hun baarmoederkracht, seksualiteit, sensualiteit, creativiteit, intuïtie en eigenwaarde. Ze hebben moeite in verbinding te staan met zichzelf en de ander en hun eigen liefdevolle kracht te ervaren en deze te vertrouwen.

Wat is wombhealing?

Je kunt het omschrijven als energetische en intuïtieve reizen, die het herstellen van de baarmoederenergie ondersteunen. Als je afdaalt in je baarmoeder transformeer je op het diepste niveau alle voorgeprogrammeerde overtuigingen. Je opent jezelf voor informatie en mogelijkheden die gaan vrijkomen die al in je opgeslagen liggen. Stap voor stap ontdek je je eigen unieke liefdevolle antwoorden te ontvangen vanuit de hoogste graad van liefde.

Wombhealing is van grote waarde. Vooral in deze tijd van het opnieuw in evenwicht brengen van het Mannelijke en Vrouwelijke in de wereld.

De fases die je gaat doorlopen tijdens een wombhealing zijn:

 • Transformering
 • Heling
 • Verdieping

Concreet betekent wombhealing dat:

 • je zenuwstelstel tot rust komt;
 • je verbinding leert te leggen met de emotionele kant, je lichaam en je krachtcentrum (van liefde en wijsheid en kracht)
 • trauma’s oplossen, waardoor je veiligheid gaat ervaren;
 • wombhealing op fysiek, cel- en DNA-niveau doorwerkt. Hierdoor kunnen ziekten of blessures worden opgelost of voorkomen.

Dit ervaar je na wombhealing:

 • De verbinding met onvoorwaardelijke liefde
 • Diep vertrouwen
 • Veiligheid en onvoorwaardelijke steun/support
 • Toegang tot de hoogste wijsheid
 • Een dieper spiritueel bewustzijn, wat je voor de rest van je leven kunt gebruiken
 • Je hebt nooit meer het gevoel dat je alleen bent
Iedere baarmoeder heeft zijn eigen codes en wijsheid.

Tijdens wombhealing gaat het echt over het laten ontstaan en ervaren. Zonder analyse leer je je eigen waarheid delen.
Lees meer op de Pagina met meer informatie over wombhealing

Zomerfeest

Het zomerfeest is volgeboekt, maar zou je het toch willen ervaren, je kan je op de wachtlijst laten plaatsen, stel dat er iemand uitvalt.
Of je zou als eerste een plekje bemachtigen voor de start van wombhealing in september. Zodat je als aller- allereerste de informatie en voor een scherpe prijs de mogelijkheid krijgt om in te stappen, als je hem voelt natuurlijk. Mocht je na het lezen van deze nieuwsbrief nog vragen hebben over wombhealing, je weet me te vinden!

Shares
× Hoe kan ik je helpen?