Je eigen uitdagingen op je pad aangaan
Bijna iedereen maakt bepaalde gebeurtenissen mee in zijn of haar leven, die impact hebben. Soms zijn ze zo ingrijpend dat je nog lang met de gevolgen moet dealenMijn grootste trauma is het verlies van mijn zusje. Vanaf dat moment verloor ik stukje bij beetje mezelf. Ik ben zonder dat ik het wist in de overlevingsstand geschoten. Voor mij was het leven dat ik leidde totaal normaal. Ik had te kampen met veel angsten en onzekerheden op alle gebieden in mijn leven. Ik vond het leven oppervlakkig, van mij hoefde het leven niet meer. Door mijn conditionering, overtuigingen en ervaringen trok ik niet aan waar ik zo naar verlangde. Ik besef dat nu achteraf.
Angsten
Ik was totaal in de greep van mijn eigen angsten. Angst voor de dood, angst voor de afwijzing en de grootste van alledrie: angst voor verliesBovendien was ik ervan overtuigd dat als ik mijn angsten zou toelaten, ik het niet zou overleven. Daarnaast was ik vooral bezig om anderen te pleasen. Ik merkte dat ik me beter voelde als ik anderen hielp.
Familietrauma’s en -opstellingen
In mijn vorige baan in de hulpverlening merkte ik dat er veel familietrauma’s door de generaties heen worden doorgegeven. Ik was enorm onder de indruk van de jongeren die hun lot droegen, zo goed als ze konden. Als counselor en coach ben ik altijd op zoek naar hoe je trauma’s, overtuigingen en familiepatronen kunt loskoppelen uit het leven van anderen. Met als doel dat deze niet langer een rol spelen.
 
Familieopstellingen
Familieopstellingen hebben destijds bij mij voor veel helderheid gezorgd. Ik begreep hoe ik mijn trauma’s scherp kon zien, ze kon begrijpen en vooral kon voelen. Ik leerde stap voor stap de emoties herkennen en ook angsten, schuldgevoel en schaamte loskoppelen. Therapeutisch beschouwd, hebben familieopstellingen in mijn leven voor een enorme transformatie gezorgd. En in levens van andere mensen waarbij het familiesysteem geholpen wordt. Het bijzondere van deze vorm is dat hij werkt zonder dat je het gesprek aangaat met mensen uit je familiesysteem
.
 
Stilstaan bij jezelf
Hard werken en klaarstaan voor een ander is mij metde paplepel ingegoten. Deze manier van leven is ingegeven vanuit conditionering en de mannelijke energie.De andere kant daarvan is stilstaan en observeren, en dan pas doen wat goed voelt. Ik houd ervan om geïnspireerde actiesaan bepaalde ideeën te koppelen, dan creëer je vanuit de flow. Op een manier die echt bij je past.

Ik heb een methode ontwikkeld die ervoor zorgt dat ik trauma’s kan verwijderen.Dat doe ik energetisch, met opstellingen, waarbij ik gebruikmaak van de taal van het lichaam.

Wombhealing
Ik ben jarenlang op zoek geweest naar een verscholen gebied in mij. Daarbij wilde ik loskoppelen wat niet zuiver bij mij hoordeIk werd dus als het ware geroepen om op een nog dieper level te werken, nog dieper angsten loskoppelen.Zo kwam ik in contact methet yoni ei.Het werkt vanuit de vagina door naar de plek in de baarmoeder. De plek waar de trauma’s opgeslagen worden en doorgegeven worden (via de voorouderlijn).Ik wilde er alles over weten en tegelijkertijd vond ikhetdoodeng en kwetsbaar.Ik heb het gedaan, heb doorgezet en ben nu erg dankbaar.

Sindsik in contact kwam met het werken met vrouwelijke energie met ondersteuning van het yoni ei, is er veel gebeurd. Ik heb me erin ondergedompeld door middel van coaching en de jaaropleiding wombhealing. Begin 2021 kon ik niet anders dan in mijn vrouwelijk leiderschap te gaan staan. Dat deed ik door ontslag te nemen en daarmee anderen te inspireren ook hun vrouwelijk leiderschap te pakken.
 
Wat heeft het mij gebracht en ook andere vrouwen?
– Ik ervaar meer vertrouwen in mijn leven
– Ik trek moeiteloos klanten aan
– Mijn creaties ontstaan vanuit plezier
– Het contact met mijn wijsheidverloopt moeiteloos
– Ik ervaar meer verbinding, vertrouwen, liefde en contact met mijn hoogste vorm van Zijn.
– Mijn relatie is verdiept en vele malen liefdevoller.
– Ik ervaar veel verbondenheid en overvloed
Voor iedereen is het werken met vrouwelijke energie uniek. Elke vrouw ervaart weer andere bijzondere veranderingen in haar leven tijdens en na The Queen.
Vrouwelijk leiderschap
De baarmoeder is een magisch orgaan, die veel te lang onderdrukt is geweest. In de baarmoeder worden collectieve en familiaire trauma’s doorgegeven. Daar kunnen ze ook worden verwijderd. Daarnaast zetelt de stem van je ziel in je baarmoeder. Het werken met het yoni ei zorgt ervoor dat je meer positiviteit kunt aantrekken en op het diepste niveau blokkades verwijderen. Daardoor bepaal en ervaar je dieper vertrouwen, meer rust, meer balans.
 
Het programma the Queen bezit een aantal unieke concepten. Je werkt met je levensenergie/ seksuele energie, een diepere verbinding met je Zijn (je ziel). Zo kun je de taal van je ziel ontvangen, heb je een grotere ontvangkracht enervaar je meer zelfliefde en positiviteit. Op een manier die past en die moeiteloos gaat voelen als je er langer mee werktHet programma is uitermate interessant voor vrouwen die nog sterker in verbinding met hun vrouwelijk leiderschap willen gaan werken en leven.
Sparsessie met een knipoog naar kerst
V
anaf januari 2023komen er twee plekken vrij en kun jeweer deelnemen aan the Queen.
Ben je geïnteresseerd en/of wil je meer weten, plan dan een sparsessie in. door mij een bericht te sturen. Ik kijk erna uit om met je mee te kijken of het passend is, en jij beslist uiteindelijk.
Wil je het gehele programma inzien? Bekijk dan onderstaande link.
Shares
× Hoe kan ik je helpen?