Overvallen door emoties
Wil je ook een diepere verbinding voelen met je partner, je kinderen en je werk? Wil je minder overvallen worden door emoties in contact met andere mensen en je beter voelen? Dat kan als je gebruik maakt van de krachten in jezelf.

Heb jij een boost in je leven nodig? Heb je het gevoel dat je er nog niet exact uithaalt wat er inzit? Dan is mijn masterclass over het ontdekken van je krachten en talenten echt iets voor jou.

 

Wat we leren
Onze opvoeding en onderwijs is vaak gericht op het aanleren van rationele vaardigheden. Hierdoor beschikken we dus over veel kennis en kunde, ook als we een vak hebben geleerd. Hoe je je krachten optimaal gebruikt en je talenten bewust inzet, is andere koek. Wil je je eigen krachten en talenten leren kennen en ontdekken wat je nog meer kan doen? Dan is de masterclass echt iets voor jou.

 

Jij hebt de power met jouw eigen kracht
Kracht is een natuurkundige grootheid, die een voorwerp van vorm of snelheid kan veranderen. (Wikipedia)
Als jij je krachten positief inzet, kun je de wereld om je heen dus positief beïnvloeden. Wat zijn jouw krachten? Hoe kun je er optimaal en op slimme wijze gebruik van maken? Ik neem je mee op een innerlijke reis en laat je zien waar ze zich bevinden en hoe je toegang tot ze krijgt.


Voor wie is deze Masterclass?
Deze Masterclass is speciaal jou, hooggevoelige intelligente man of vrouw. Voel je dat je nog niet al je krachten en talenten hebt ‘aangeboord’? En dat je dus nog onvoldoende gebruik van ze maakt? Heb je al het een en ander gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling? Wil je meer weten over het werken met vrouwelijke energie. Dan neem ik je dolgraag mee en laat je zien wat er allemaal voor je mogelijk is! Laten we samen de magie voor je ‘aanzetten’.

 

Bonussen
Ben je ook nieuwsgierig geworden wat de Masterclass voor jou kan betekenen?
Deze vindt plaats op zaterdag 18 maart van 9.30-10.30 uur,
of op maandagavond 20 maart 20.00-21.00 uur.

Schuif aan om over jouw unieke krachten te horen!

Aanmelden kan via deze link: https://coachnest.nl/masterclass-vk

 

Je ontvangt ook de bonusactivatie: Activatie van de drie vrouwelijke centra: je derde oog-, hart- en baarmoederchakra worden geopend.
En ontvang meer…. tijdens de masterclass!
Shares
× Hoe kan ik je helpen?