Ik richt me op het genezen en in balans brengen van een van de meest heilige en krachtige centra in het lichaam van een vrouw: de baarmoeder.

Wombhealing, of baarmoederheling, richt zich op het genezen en in balans brengen van een van de meest heilige en krachtige centra in het lichaam van de vrouw: de baarmoeder. Hier zijn enkele redenen waarom de Masterclass van aanstaande woensdag waardevol voor je kan zijn.

Diepe heling

Als ambitieuze vrouw draag je mogelijk een zware last van stress, druk en verantwoordelijkheid. Deze Masterclass richt zich op het helen van diepe emotionele en fysieke trauma’s die zich hebben kunnen ophopen in je baarmoeder, waardoor je de ruimte krijgt om te helen en te groeien op alle niveaus.

Het is zeer geschikt voor mensen die zich in de onderstaande omschrijving herkennen:

– Je bent gedreven en ambitieus in jouw werk of onderneming, en je streeft naar groei en succes.
– Mogelijk ervaar je stress, druk en verantwoordelijkheid.
– Je begrijpt en omarmt het concept dat alles uit energie bestaat en dat alles verbonden is.

Je hebt het verlangen:

– Jezelf weer te verbinden met je vrouwelijke essentie en intuïtie, zodat je slimmer, efficiënter en met meer voldoening kunt werken.
– Je wilt diep vertrouwen, rust en gedragenheid ervaren.
– Op een hogere frequentie te werken, niet alleen om succes aan te trekken, maar ook diepgaande voldoening en vervulling in je leven te ervaren.
– Om energetisch je grenzen scherper te stellen, zodat je bij jezelf kunt blijven en je klanten/werknemers hun eigen verantwoordelijkheid kunnen laten nemen.

Je leert:

– Je energetische krachtcentra te transformeren tot een zuiver magnetisch punt van aantrekking, waardoor je moeiteloos de juiste mensen, kansen en synchroniciteiten aantrekt.
– Je spirituele gaven verder te ontwikkelen en te integreren in je dagelijkse leven en werk, waardoor je intuïtie en wijsheid toenemen en je een dieper gevoel van vervulling en betekenis ervaart.
– Dat het inzetten van je talenten niet alleen moeiteloos, maar ook vervullend kan zijn, waardoor je met passie en plezier je doelen bereikt.
– Diep vertrouwen, onvoorwaardelijke liefde en innerlijke rust te ervaren, waardoor je veerkrachtiger en krachtiger in het leven staat, zelfs te midden van uitdagingen.

Herstel van verbinding

In de drukte van je ambitie kan het gemakkelijk zijn om losgekoppeld te raken van je vrouwelijke essentie en intuïtie. Deze Masterclass biedt jou de mogelijkheid om opnieuw verbinding te maken met je baarmoeder, de bron van vrouwelijke kracht en creatie, waardoor je diepere inzichten en wijsheid kunt ontdekken om je doelen te bereiken.

Spirituele groei

Als ambitieuze vrouw streef je misschien naar succes op materieel niveau. Door je baarmoeder te helen, kun je je spirituele groei versnellen en je bewustzijn vergroten, waardoor je een dieper gevoel van vervulling en betekenis in je leven kunt ervaren. Je ervaart meer veiligheid en een stevige basis.

Tijdens de Masterclass zal ik onder andere meer uitleggen over:

– Voorouders
– Mannen- en vrouwenlijn
– Innerlijke wijze vrouw
– Energetisch begrenzen
– Multi-dimensionaal coachen.

Afgestemde meditatie

Al met al biedt deze Masterclass jou de kans om diepgaande zachte heling te ervaren, volledig afgestemd op het moment en de behoeften van de groep. Je kunt opnieuw verbinding maken met je vrouwelijke essentie en je spirituele groei bevorderen, zodat je met zelfvertrouwen en innerlijke kracht je verlangens kunt realiseren.

Wil je deze transformerende ervaring zelf beleven?

Kom dan naar de Masterclass op woensdag 6 maart 20.00 uur en ontdek de kracht van Wombhealing voor jouw leven.

Shares
× Hoe kan ik je helpen?