Energiebescherming gaat weer starten!!
Waarom? Omdat er sinds lange tijd opeens weer heel veel prikkels op ons af komen. En om goed voorbereid de zomer in te gaan. En het maximale uit de zomer te halen! Het is je zo gegund!

Alles is energie
Er komen steeds meer prikkels op ons af. Om je goed te voelen is het belangrijk om je energieniveau hoog te houden. Hoe fijn is het als je weet hoe je slim samen kan werken met de energie in en om je heen. Want in contact met mensen kan je je beter, maar soms ook echt veel minder goed voelen.
Tune als het ware in bij jezelf. Sta voordat je in contact komt met anderen even stil hoe je je voelt. Bepaal voor contact komt met anderen eerst heel goed wat je zelf nodig hebt; bescherm jezelf. Het gaat zo snel met ontwikkelingen en de uitdagingen, dat dit heel belangrijk is om je eigen energielevel hoog te houden.

Master je energie
In deze tijd wordt de nadruk op rollen en verantwoordelijkheden gelegd. Je bent vrouw van .., dochter van…, werknemer van…. Eigenlijk ben je altijd onderdeel van iets. Naar mijn idee gaat het om de essentie; wie jij in werkelijkheid bent. Als je vanuit je rol, moeder van en dochter reageert, sta je in dienst van de ander. Dan doe je iets, omdat je rol daar om vraagt en dat kan een uitdaging zijn. Energiebescherming helpt jezelf enorm; in contact met anderen en voor dingen die belangrijk voor je zijn (werk, huis, auto enz.) Als je daar ook energetisch goed voor zorgt, krijg je dat terug. Zo ben je veel authentieker en transparanter en kun je meer overvloed en kracht ervaren. Je ervaart meer vertrouwen en weet wat helpend is om je weer snel goed te voelen.

Doe je mee met dit programma?
Tijdens het programma Bescherm Jezelf leer je om jezelf energetisch af te schermen en op te schonen van negativiteit of ongewenste energieën. Dat geldt voor jezelf, je huis en omgeving.
Hoe fijn is het om als je je niet goed voelt na contact, uit deze energie kracht te halen.
Het bied je ook handvatten wanneer je in contact komt met narcistische personen.
Je leert positiever kijken naar overleden mensen, geesten of entiteiten.
Je leert werken met witte salie, floridawater, vajra en bronenergie.
Dit programma is veelomvattend, nuchter en zeer praktisch.
Zodat je het eventueel ook door kunt geven aan je hooggevoelige kinderen. Met als doel dat jij en je kinderen in je kracht blijven.
Jouw leven inclusief die van je partner en gezin zal hierdoor meer plezier ervaren.

Neem bij twijfel of meer informatie gerust contact op met Angela voor een vrijblijvend kijkje achter de schermen, door deze mail te beantwoorden.

Shares
× Hoe kan ik je helpen?