Graag deel ik mijn recente ervaringen met jullie: een energetische en intuïtieve reis. Allereerst maakte ik een reis met Wombhealing naar mijnWijze Vrouw. Ze heeft mij diep in verbinding gebracht met mijn innerlijke krachtcentrum. Haar intense en liefdevolle energie stroomt nu door mij heen. Tijdens een fantastische sessie met mijn coach kon ik niet alleen deze energie kanaliseren, maar er ook intens van genieten. Ik vind het lastig om in woorden te vatten hoe intens, warm en transformerend deze ervaring was.De diepe verbinding die ik naderhand met mezelf voelde, vond zijn weerspiegeling in mijn partnerrelatie. De uitwerking van de sessie heeft onze intimiteit verdiept en onze band versterkt op manieren die ik niet voor mogelijk hield. Het gevoel dat ik nu ervaar herinnert me eraan hoe belangrijk het is om de verbinding te ervaren met mezelf, zodat mijn relaties kunnen bloeien.Ik koester dankbaarheid voor deze wombhealing en moedig jullie aan om je eigen innerlijke kracht te ontdekken. Deze bijzondere vorm van meditatie in samenwerking met de hara (krachtcentrum) heeft mijn leven verrijkt. Ik geloof oprecht dat Wombhealing ook voor jou een transformerende ervaring kan zijn, waarbij je energetische lagen om je krachtcentra transformeert en je een diepere ervaring ontwikkelt op het gebied van vertrouwen, verbinding en onvoorwaardelijke liefde.Eind november komt weer een plek vrij om je te begeleiden. Lees hier meer over wombhealing.

Liefde voor de IJselvallei

In oktober ging de nieuwe editie van de cursus “Gastheer of -vrouw van het Landschap IJsselvallei” van start. Samen met zeventien andere ondernemers nam ik hieraan deel. Vanwege mijn betrokkenheid bij volle maanceremonies, authentiek ondernemen, en mijn liefde voor de IJssel, trok deze cursus enorm mijn aandacht.Gevarieerd aanbodGedurende vier bijeenkomsten hebben we kennis gemaakt met elkaar en de bijzondere aspecten van het gebied en bijzondere sprekers. Tijdens de cursus zijn onder andere de ontstaansgeschiedenis van de IJssel door Wim Eikelboom, Hanzesteden en de cultuur behandeld, evenals de flora en fauna van de IJsselvallei; we hebben bijvoorbeeld een excursie gemaakt met de boswachter van Staatsbosbeheer.
Na afloop van de cursus ontvingen alle deelnemende horeca- en recreatieondernemers een bijzonder geschenk van de organisator: een gevelbordje met de titel “Gastvrouw of Gastheer van de IJsselvallei”.

Onze droom
Deze cursus brengt mij dichter bij de droom die mijn man en ik koesteren: het starten van een bed and breakfast. Deze is voornamelijk bedoeld voor klanten van mijn praktijk die van ver komen, zowel binnen- als buitenland, of behoefte hebben aan een mini retreat. Tegelijkertijd willen we onze toekomstige gasten laten genieten van de prachtige IJsselvallei, vandaar dat ik de IVN-cursus heb gevolgd.Vraag gerust naar de mogelijkheden die nu al beschikbaar zijn.

 

Familieopstelling

De taal van de ziel, die zonder woorden gesproken wordt, is zo puur, liefdevol en magisch. Jij kunt daar getuige van zijn. Tijdens de familieopstelling op zaterdag 9 december zijn er al een prachtige vragen ingebracht en er is nog ruimte voor representanten om de twee mooie vragen te transformeren. Het is de laatste familieopstelling van dit jaar!Het is niet belangrijk of je ervaring hebt. Als representant wordt je begeleid tijdens de opstelling, we doen het samen.Dus voel je van harte welkom!Inzicht, heling en groeiMet de aanwezige representanten komt de vraagstelling op zielsniveau tot leven. Een opstelling brengt onder meer inzicht, heling en persoonlijke groei. Voor zowel de vraagsteller als de representant is een opstelling altijd zeer helpend en helend. Een opstelling brengt rust en geeft je nieuwe inzichten in je leven.Opstellingen zijn een zeer liefdevol en krachtig middel voor transformatie. Niet alleen voor jezelf maar ook voor je kinderen en je systeem van herkomst.Praktische punten:Wanneer: zaterdagochtend 9 december van 9.30 tot en met 13.15 uur.Er is tijd voor twee verschillende opstellingen.Inclusief: koffie, thee en soep.Waar: in Coachnest, Wijhezicht 1, WijheKosten representant, €20,66 exclusief btw

Via deze link kun je je rechtstreeks aanmelden als representant.

 

Shares
× Hoe kan ik je helpen?