Jouw ziel
Mag jij van jezelf verlangens hebben? Of vind je het moeilijk om ze te toe te laten? Bijvoorbeeld wanneer ze in je gezin van herkomst niet gewenst waren, of werden afgestraft. Dat is jammer.
Verlangens geven je de ruimte om oude ballast los te laten. Verlangens zorgen ervoor dat je ziel gaat dansen. Je ziel is namelijk hier om te groeien doordat jij je persoonlijk ontwikkelt. Hij wil zich verbinden met de mooie dingen in je leven.
De minder leuke dingen zullen er ook zijn. Zie ze als een uitnodiging om te leren. Je kunt de minder plezierige dingen in je leven benaderen met het idee dat ze wijsheid bezitten. Deze lessen kun je namelijk ook weer overdragen aan anderen.

Krijg jij wat je verdient?
Hoe ga jij met verlangens om? Zit jij vast in je rol van het kind en houd je je verlangens comfortabel voor jezelf? Of ga je als een volwassene staan voor wat jij belangrijk vindt?
Ben je er klaar voor om je plek liefdevol op te eisen? Verbind jezelf dan met je eigen innerlijke wijsheid. Deze energie kun je gebruiken om je levenspad te vervolgen. Waarbij je in contact bent met diep vertrouwen, passie, wijsheid en creatiekracht. Creëer een leven waar jij blij van wordt. Je innerlijke wijsheid is al in jou aanwezig is, hij hoeft alleen weer geopend te worden.

Ik dacht altijd: eerst zien en dan geloven
Door de verbinding met mijn innerlijke vrouwelijkheid, is mijn leven nog positiever veranderd. Als iemand mij een jaar geleden had gezegd, wat ik zou meemaken, had ik dat nooit durven geloven. Vanuit deze pure verbinding ervaar ik het leven veel intenser, mooier en makkelijker. Ik wist niet dat dit bestond (en eigenlijk ook weer wel). Omdat ik het contact heb hersteld met de oude wijsheid.

Hoe vind je je fundament?
Wanneer je alle dimensies in jezelf positief transformeert, krijg je een fundament voor het leven. Het gaat om je mentale, fysieke, emotionele, familiaire en energetische gebieden. Je verbind je met je innerlijke wijsheid, zoals ik hierboven al uitlegde. Mijn ervaring is dat als je een gebied aanpakt en de rest niet, de verandering niet beklijft. Het is een must om een plan te hebben. Hierop kun je terugvallen tijdens moeilijke momenten in je leven. Zodat je niet in je oude patronen vervalt en weet dat het leven leuker en makkelijker kan.

Academie Connectie

Shares
× Hoe kan ik je helpen?