In mijn leven heb ik regelmatig last gehad van angsten, onzekerheid, verwarring, gebrek aan energie en moeheid. Ik dacht altijd dat mensen mijn energie pikten. Ik ging mezelf beschermen tegen hen, terugtrekken, of kortaf reageren. Sinds geruime tijd weet ik dat mensen niet van me ‘stelen’, maar dat ik onbewust aan mensen geef. Dat krachtige handvat deel ik graag met je. Ik heb hier dus altijd een (bewust en onbewust) een keuze in en jij straks ook. Voor kinderen die na een schooldag vol ongewenste energie het huis binnen stappen, heb ik ook een oplossing.

Een wereld van verschil
Ik heb jarenlang kennis en informatie verzameld en ik heb deze uitgeprobeerd. Ik heb het door anderen laten testen.  Voor mij heeft deze kennis een wereld van verschil gemaakt. Ik ervaar hierdoor meer zelfvertrouwen, meer plezier en mijn eigenwaarde is vergroot. De technieken hebben mijn kwaliteit en plezier van leven enorm verbeterd. En dat is wat ik iedereen gun.

In balans zijn
Goed voor jezelf zorgen klinkt zo logisch, maar de praktijk is vaak weerbarstiger. Je zit beter in je vel, waardoor je meer energie hebt om er ook voor een ander te zijn. Des te meer positieve energie je hebt, des te meer je in positiviteit zal verkeren. Als je deze technieken weet, hoef je niet meer bang te zijn, ook niet in de nacht. Je kan makkelijker herstellen als je uit balans bent. Je zal ook makkelijker de oorzaak van je disbalans herkennen. Ik weet dat dit echt een cadeau voor je is. Het zal je rust, vertrouwen en veel plezier gaan geven.

Je leert jezelf, je huis, je hooggevoelige kinderen – (van wie hebben ze het toch) – energetisch op te schonen en af te schermen van negativiteit. Het doel is dat iedereen blijft stralen.

Doel van deze workshop is bij jezelf en in je kracht te blijven en deze avond draagt bij aan je persoonlijke en intuïtieve groei. Een paar positieve cadeaus:
– Je leert hoe je jezelf beschermt, zodat je in je positieve energie blijft.
– Je leert hoe je ongewenste energieën kan herkennen en verwijderen.
– Je leert hoe je eigen energie kan behouden .
– Je weet wat je kan doen, wanneer je uit balans bent, zodat je sneller zal herstellen.

Het belangrijkste is door te doen dat het al voor een heel groot deel geïntegreerd is in je leven.
Heb je interesse neem dan contact op.

Shares
× Hoe kan ik je helpen?