De Connectie van Coachnest is een droom die werkelijkheid is geworden. In september 2021 heb ik hem met opgericht; te beschouwen als een mastermind-groep voor wie verdieping zoekt. Vorig jaar zijn we gestart met tien deelnemers. Negen deelnemers uit deze groep zijn zo enthousiast dat ze ook dit jaar doorgaan! Wat ik van tevoren had verlangt, is echt gelukt én nog meer. Er hebben zulke mooie ontwikkelingen plaatsgevonden. We maken echt contact met elkaar, maken prachtige groeiprocessen door en delen wensen en verlangens met elkaar. De support en de sfeer in deze groep is enorm positief.

De Connectie
Deelnemen is enorm laagdrempelig; na aanmelding kun je gelijk meedoen. We hebben maandelijks contact via Zoom op een moment dat het iedereen uitkomt. We ontmoeten elkaar online in intieme groepen van maximaal vijf deelnemers. Bij De Connectie zal mijn Weekplanner je kompas zijn. Je deelt grote en kleine successen en verlangens. Dat doe je door nieuwe informatie te integreren, te delen en mooie doelen te stellen. Het delen van verlangens en geïnspireerde actie zorgt ervoor dat je samen groeit.

Bonus
De Connectie is meer dan een maandelijkse bijeenkomst. Ik blijf met je verbonden en kijk wat je nodig hebt, als individu en als groep. In de besloten Facebook-groep houd ik iedere week een live-sessie. Daar ga ik dieper in op verlangens en de afgestemde acties, beantwoord ik vragen die er spelen, of deel ik topics.
De Connectie is er ook om gelijkgestemden te spreken, samen te verbinden en te groeien. Het gaat in deze groep echt om de interactie en verbinding. Ieder uniek mens doet dit op zijn of haar manier.

Vanuit deze groep kun je gratis, of voor een super-aanbod deelnemen aan acties of evenementen van Coachnest. Geheel afhankelijk wat er op dat moment doorkomt of wordt ontwikkeld om doorgegeven te mogen worden.

Hoe werkt het?
Het Connectie-lidmaatschap start vanaf januari 2023. Je kan je nu aanmelden door mij een bericht te sturen, je komt dan op de wachtlijst.
Je krijgt de nieuwste weekplanner inclusief verzendkosten cadeau!

Ben je jeugdzorg en gezinsprofessional. Je kan deze intervisievorm ook voor je SKJ registratie gebruiken.
Heb je twijfels of vragen en wil je de Connectie inzien en zeker weten dat het bij je past, neem dan vrijblijvend even contact met mij op voor een kijkje achter de schermen.

Voel je welkom!
Alleen groeien is leuk, samen groeien is nog veel leuker!

Shares
× Hoe kan ik je helpen?