Kaartlegging op zielsniveau

Tijdens mijn Facebook Live (6-1-2019) hebben mensen kunnen aangeven of ze in aanmerking wilden komen voor een kaartlegging op zielsniveau. Een aantal van jullie heeft hiervan gebruikgemaakt en mij hiervoor toestemming gegeven. Afgelopen week voelde ik dat het tijd was en heb ik dit uitgevoerd. Dit proces heb ik per persoon live op video vastgelegd en naar diegenen toegestuurd. De informatie die ik doorkreeg, inclusief de kaartlegging, ondersteunt degene waar hij of zij zich op dit moment bevindt in het leven.

De kaartleggingen waren voor mij een feest om te doen. Het was echt magisch om de reacties die ik hierop kreeg te mogen ontvangen. Een van de vele bijzondere momenten in die week. Dat is wat mij betreft de magie van energie. Ik ben benieuwd of jullie ook bijzondere momenten hebben gehad. Laat het me weten, zodat we elkaar kunnen inspireren.

Soulpainting

Heel bijzonder was dat een klant van mij een schilderij heeft gemaakt, afgestemd op zielsniveau. Het proces hiervan is uit vier delen opgebouwd. Telkens kreeg ze hierbij ook informatie door. Deze informatie was zo treffend voor het proces waar ik het laatste half jaar doorgegaan ben. Heel bijzonder, want dit weten maar weinig mensen. Dit is ook zo’n voorbeeld van de magie van energie, omdat als je echt in contact durft te staan met je intuïtie je zulke waardevolle, liefdevolle en zuivere informatie door krijgt, welke helend is voor de ander. Dit herken ik vanuit opstellingen, maar op deze manier heb ik het ook via een schilderij ervaren. Voor informatie over haar soulpaintings: www.interbelief.nl

Shares
× Hoe kan ik je helpen?