Harts-verbinding met je onderneming

De tijd van nu vraagt dat je je onderscheidt, zowel als ondernemer en leider. Het gaat er niet om dat je hard werkt. Maar dat je de uitnodiging aanneemt om vanuit de diepere verbinding met je hart te werken. Zodat je jouw onderneming op jouw manier leidt met klanten die daarbij passen.

Zielsmissie zorgt voor de passie

Dat wil zeggen dat jij JIJ bent en daar is geen betere versie van! Jij bent verbonden met het goddelijke en met je zielsmissie. De passie die hieruit volgt mag doorklinken in jouw onderneming en in jouw aanbod.

Je mag je waarde veel meer gaan voelen in je onderneming

Als je al enige tijd onderneemt, kan het tijd zijn dat de onderneming jou wil dragen. Kleine meisjes en jongens worden namelijk groot, dus wat kunnen ze nu voor jou gaan betekenen? Wat zou je dan graag willen?
Wil je weer de harts-verbinding en de passie ervaren met je onderneming.
Kun je voelen wat ik hiermee bedoel? Kun je dit toelaten?

Jullie zijn continu in beweging, op zoek naar het beste!

Je wilt een diepere verbinding met je gezin, onderneming en klanten vanuit zuivere pure liefde.
Stel je je jezelf ook wel eens vragen, zoals deze hieronder?
Hoe sluit ik weer aan bij mezelf, gezin en onderneming. Wat vragen de verschillende gebieden van mij?
Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn klanten de meest ‘waardevolle’ producten lever? Hoe zorg ik ervoor dat ik niet ‘leegloop’, maar juist extra energie ontvang?

Kies je ideale klant

Wie is mijn ideale klant en is deze nog dezelfde als voorheen?
Ik heb me in de loop der tijd verder ontwikkeld en kloppen mijn prijzen nog wel?
Hoe zorg ik ervoor dat er continu voldoende geld in mijn onderneming stroomt?
Is de balans in mijn bedrijf nog wel oké? Hoeveel tijd besteed ik aan randzaken? Hoe zorg ik ervoor dat ik voldoende plezier behoud?
Hoe zorg ik voor het aantrekken van de juiste klanten en de juiste samenwerkingen?

Je mag zoveel meer!

Het zijn allemaal liefdevolle vragen, want het is tijd is dat je aangeeft wat JIJ wilt.
Je hoeft je niet in te houden.
Je mag gaan staan voor wat het beste voor jou is, voor je klanten. Het gaat om wat je echt wilt delen, datgene waar je in gelooft.
Je mag dit uitdragen op een manier die bij je past. Je mag zoveel meer. You’re meant to be!
Daarom hebben wij, Angela Vrieling en Marion Goosen, het event Authentiek ondernemen in het leven geroepen. Speciaal voor jou als hooggevoelige ondernemer. En wij zorgen dat je met de juiste antwoorden, ideeën en een heel goed gevoel naar huis gaat.

Authentiek ondernemen

Dit event zal jezelf en je onderneming de boost geven die jullie nodig hebben. Tijdens Authentiek ondernemen gaan aan de slag met je grootste verlangen, de overige verlangens volgen dan namelijk vanzelf. Het is jouw ‘moment’ om uit te zoomen. Je gezin, je onderneming, ze zullen je dankbaar zijn!
Voel je welkom!

Shares
× Hoe kan ik je helpen?