Wil jij je ook verbinden met je oer-oorsprong, creatiekracht en bijzondere gaven?
In hoeverre leef jij je eigen leven? Sta er gewoon eens een moment bij stil. Doe jij echt wat je zelf wilt? Of is jouw leven bij nader inzien toch ingericht naar de verwachtingen van anderen. Wat ik je graag meegeef is; wat er ook gebeurt, leef jouw verlangen en leef jouw leven. Jouw leven op aarde is maar zo kort. Wil je ook een leven vanuit zachtheid, dat aansluit op diep vertrouwen in jezelf? Wil je je kunnen verbinden met de oer-oorsprong; de diepe verbinding met jezelf en alles wat ‘is’. In die oorsprong zit namelijk ook je creatiekracht, talent en gaven.

Het Hart van de Baarmoeder
Vanaf eind september kun je meedoen met de vierde editie van de Academie Connect. Zie het als een unieke kans. Natuurlijk gaan we het denken, voelen, doen, je intuïtie met elkaar én met je hart en ziel verbinden. Uiteraard met als doel om je leukste leven te leiden en je talent in de wereld te kunnen zetten. Het voelen van blijheid en andere emoties, ontstaan in de buik. Nu ga ik nog een stap verder. Ik bied je een aanvullende tiende module: Het Hart van de Baarmoeder. Het afgelopen half jaar heb ik mij in dit onderwerp verdiept en heb ik daar coaching in gevolgd. Er is een prachtige wereld voor mij open gegaan.
In dit afsluitende deel van De Academie gaan we communiceren met je unieke innerlijke stem. Deze stem gaat nog dieper dan intuïtie, is voelbaarder en zorgt voor nog meer ruimte, plezier, zekerheid en een diep vertrouwen.

Energie van heling en zachtheid
De Oermoeder, de baarmoeder, is de kracht waarmee je verbonden bent. Deze geeft je de energie van het hart en de oeroude diepe wijsheid van de aarde. Voor mannen is dat de hara, het energiecentrum in je onderbuik.
De, in meerdere mate, vrouwelijke energie is in alle hevigheid aan haar opmars bezig. Ze wil weer gezien worden. Deze bijzondere energie, wordt ook wel de energie van heling, intuïtie, vertrouwen, overgave, loslaten en zachtheid genoemd.

Kies je eigen Academie-vorm
Vanaf 27 september kun je meedoen met De Academie, deze duurt vijf maanden. Dat betekent dat je meer tijd krijgt dan voorheen om alles te integreren.
Wanneer je je nog verder wilt verdiepen en verbinden, is de Academie Diamant iets voor jou. Dit is een intensief jaartraject. Naast groeps-sessies, krijg je ook acht individuele sessies. We gaan de zwaarte, onrust en stress uit jouw lichaam halen. Met als doel dat je je hele energiehuishouding en systemisch stuk positief gaat transformeren.

Academie Diamant
De sessies hebben elk een eigen thema. We werken op een diep systemisch en energetisch niveau. Het is heel belangrijk dat je als deel van een tweeling weer zelf mag leven met alles wat bij jou hoort. Dat kun je wel in samenwerking met je tweelingdeel doen op jouw voorwaarde en als je dat wilt. Naast dat de transformaties goed voor jou zijn, dragen ze ook bij aan je systeem: de mensen om je heen. ‘Je gaat op je eigen plek staan en blijft daar.’ Je leert heel goed om mee te bewegen en bij jezelf te blijven.

Alles wat op je pad komt, heeft een doel
Ik vind het zo bijzonder dat de wijsheid van mensen naar voren komt tijdens de Academie, de wijsheid die er eigenlijk al is. Ik geloof echt dat je gebruik kan maken in je leven van wat je voelt en doorkrijgt. Je leert om positieve vertalingen te maken van de dingen die op je pad komen. Je gaat leven in plaats van overleven. Dat doe je op jouw eigen voorwaarden en op jouw unieke manier.

Aanstaande maandag 27 september, is er nog de laatste mogelijkheid om een coach-call aan te vragen; met een exclusief kijkje achter de schermen van De Academie.

Maandag 27 september staat de Academie Connect voor de deelnemers klaar, met de extra module: Hart van de Baarmoeder!

Shares
× Hoe kan ik je helpen?