Groei ontstaat wanneer je samen bent, omdat er dan de magie ontstaat. Volgens mij zijn we op deze wereld gekomen om samen groei en ontwikkeling door te maken. Heel veel mensen in mijn praktijk ervaren eenzaamheid, ondanks het feit dat ze een gezin, vrienden of collega’s hebben. Wanneer je in een sessie contact met anderen maakt vanuit je familiesysteem, ontstaat er diepe verbinding en (h)erkenning. 
 
Waarom ben ik niet gelukkig? 
We ervaren veelal dat we niet blij zijn met onze manier van reagerenmet name als we boosheid ervarenMensen stellen vaak de volgende vragen in mijn praktijk: Waarom loopt het niet lekker in mijn leven, waarom ben ik niet gelukkig of tevreden? Met deze vragen, kan het dieperliggende familieverhaal dat speelt op tafel komenvervolgens kan er ook een verandering plaatsvinden. Er komen wonderlijke verhalen tevoorschijn op het moment dat je emotionele reacties waarmee je niet blij bent, gaat veranderen. 
 
Het verhaal opruimen 
Deze verhalen hebben vaak al meerdere malen in het familiesysteem gespeeld. Ik noem ze heldenverhalen. Jij bent een held, omdat je het verhaal dat al generaties lang speeltverteltWij blijven heel vaak onbewust steken in de heftigheid van het verleden. Dat maakt het zo moeilijk om aan te pakken. Je leeft nu en wat je ervaart is vaak niet wat nu speeltHet verhaal wil graag de juiste aandacht ontvangen. 
 
Jij kunt het verhaal veranderen
Alle informatie zit in jou opgeslagen. Vooral op het moment dat het pittig is, roep dan je familiesysteem erbij. Juist omdat deze het verhaal zo goed kent. Bovendien kan jij het verhaal veranderen, ook als die niet prettig is. Jij kunt het patroon doorbreken. Wanneer je het op tafel legt, help je een heel familiesysteem en kun je ook een hele sprong maken. Je ervaart dat de energie van boosheid is omgezet in positiviteit. Je bent niet alleen.
Bonus in de video: Contact met jouw zielenfamilie
In de video kun je ervaren hoe het is om contact te maken met je zielenfamilie 
Ik leg even kort wat uit over je zielenfamilie. Je hebt een familiesysteem, je opa’s en oma’s van beide kanten, hun ouders en ouders en zo verder. En je hebt ook nog een zielenfamilie, dat is een groep zielen die bij elkaar horen. Een groep helpers. Zij hebben een zielemoeder en de andere zielen gaan vaak ook naar de aarde toeZe willen graag ervaringen opdoen. Vaak heeft de zielenfamilie wel weer connecties met de familielijn.
Shares
× Hoe kan ik je helpen?