Vier jaar geleden nam mijn broer de moedige beslissing om onze ouderlijke boerderij te verkopen en met zijn gezin naar Canada te emigreren. Dit was een enorme stap voor iemand die het liefst dicht bij huis blijft. Maar hij volgde zijn hart, en dat verdient respect.

Mijn langgekoesterde wens

Deze gaat nu eindelijk in vervulling: ik ga hem en zijn gezin bezoeken! Op donderdag 2 mei vertrek ik naar Canada, samen met mijn jongste broer. Een reis die voor mij symbool staat voor familie, avontuur en verbondenheid.

Betere verbinding met jezelf

De afgelopen maand heb ik met dankbaarheid en plezier weer enkele geweldige trajecten mogen afronden. De transformaties die hebben plaatsgevonden zijn inspirerend. Door diepere verbinding en de hernieuwde communicatie met zichzelf hebben deze mensen hun eigenheid gevonden.
Stress, angst en zelfs PTSS-klachten zijn verminderd of verdwenen, terwijl nieuwe kansen zich aandienden.
Mijn missie blijft onveranderd: door betere verbinding met jezelf ervaar je meer vrijheid en plezier

De reis in jezelf

Om verbinding te kunnen maken (met een/je partner, werk)  heb je de reis in jezelf te maken. Dat is uitdagend, want je komt plekken tegen die je liever vermijd. Hier ligt vaak trauma opgeslagen en dit trauma mag uit het lichaam worden bevrijd middels coaching en familieopstellingen. Daar geloof ik heilig in. Met handvatten als yoni-eieren kunnen we het trauma op diep niveau fysiek loslaten, onrust en spanningen per direct loslaten en meer in het hier en nu komen.

Het traject Female Wisdom

Coaching in combinatie met Sjamanistische Wombhealing en het werken met adem worden zowel door mannen als vrouwen totaal anders beleefd als eerdere coaching, namelijk zachter en subtieler. Echter het openen van de energetische poorten op baarmoederniveau is werken in een geheel andere dimensie en op een andere frequentie.

Het resultaat?

Men ervaart een diepere verbinding met zichzelf, meer aanwezigheid in het hier en nu en een gevoel van vrijheid, onvoorwaardelijke liefde en vertrouwen. Alles stroomt weer! Dat is toch fantastisch!

Mijn reis

Vandaag neem ik ook even de tijd om stil te staan bij mijn eigen reis. Drie jaar geleden nam ik de beslissing om mijn loondienst op te zeggen en me volledig te wijden aan mijn praktijk. Ik wilde de vrijheid hebben om te werken met mijn heldere gevoel en intuïtie, om daar te zijn waar de transformatie kan plaatsvinden, zelfs als dat buiten de normale kaders viel.

Springen

Het was een sprong in het diepe, een keuze voor mijn eigen pad en mijn eigen waarheid.
Natuurlijk zijn er uitdagingen en toch is het meer dan de moeite waard.
Ik ben enorm dankbaar voor de prachtige mensen die ik ontmoet.
Dank dank dank!

Waar je ook staat, moedig mens,
elke dag wordt het een stukje beter!
Vertrouw op het proces en geef niet op!
Shares
× Hoe kan ik je helpen?