Thema avond: Ik ga op reis en neem mee… 

Even een korte terugblik op de afgelopen thema avond: Ik ga op reis en ik neem mee…  Waarbij vakantie het uitgangspunt was. Tijdens deze avond hebben we er een positieve persoonlijke waarde aan toegevoegd. Vervolgens zijn we op reis gegaan, in mijn woorden zeg ik altijd… we gaan op avontuur. We weten nooit wat eruit komt, omdat we in het onbewuste gebied werken. Als we hierin werken ervaren we de bijzondere magie, we staan stil en ervaren, deze energie wordt als prettig ervaren, omdat er geen oordeel voorkomt. We helpen elkaar om meer inzicht te krijgen in wat we belangrijk vinden en hoe we dat kunnen integreren in onze vakantie. De eventuele hobbels die we tegen kwamen hebben we de juiste aandacht gegeven, zodat ze niet meer in de weg stonden en die ingeruild voor nieuwe positieve energie. Dankbaar voor de openheid, de sfeer, het delen en het plezier en positieve energie die we hebben mogen neerzetten met elkaar.
Naar aanleiding van het eerste succes van de thema avond, is er een nieuwe avond gepland.

Thema avond: Ik kom terug van vakantie en neem mee…
Over het algemeen is vakantie een tijd dat we het gezellig, fijn en heerlijk met elkaar hebben. Gelukkig is dat over het algemeen ook zo. We gaan in deze workshop opzoek naar dat heerlijke gevoel wat je graag zoveel mogelijk wilt ervaren en vasthouden ook na je vakantie. Dit gevoel is voor iedereen persoonlijk en de daarbij horende intentie of verlangen ook. Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met wat jij vast wil houden. We gaan jouw intentie of verlangen vast stellen. Vervolgens gaan we hier samen naar toe bewegen. We gaan op avontuur en kijken wat er onbewust naar boven komt drijven en dat gaan we omzetten in positiviteit. Zodat je jouw gevoel nog meer in een positieve flow kan vast houden. Concreet betekent dit, dat wanneer er zich situaties in de toekomst voordoen. Waarbij jij je onrustig of gespannen voelt voelen, je straks een mogelijkheid hebt gecreëerd, om erna terug te keren. Je kan altijd terug naar je intentie of verlangen. Hoe gaaf is dat? Hoe fijn is het als het even wat minder is dat je terug kan naar een goed gevoel. Dat je daardoor minder overgeleverd bent aan de omstandigheden? Dat jij de controle hebt. Heerlijk toch.

Lijkt je dit wat om in groepsverband samen met dit thema aan de slag te gaan, meld je dan aan. In het programma zitten verschillende onderdelen waarbij opstellingen een deel van uit maakt. Iedereen kan hieraan meedoen met of zonder ervaring op gebied van opstellingen.
Thema is: Ik kom terug van vakantie en ik neem mee…
De workshop is op woensdag 22 augustus vanaf 19.00 uur is er inloop met koffie en thee en we starten om 19.30 uur met het programma tot ongeveer 22.00 uur De groep bestaat uit maximaal 4 deelnemers, waardoor iedereen aanbod komt.
De zomeraanbieding is €33,00 in plaats van €55,00 euro.
Aanmelden kan via de website https://coachnest.nl of via info@coachnest.nl

Groei vanuit je kern!

Shares
× Hoe kan ik je helpen?