Graag deel ik de volgende inzichten met je:
Het is zo helpend om te leren luisteren naar je innerlijke stem. Daarmee bedoel ik de stem die er puur alleen voor jou is. Ik hoor je denken: is dan hetzelfde als intuïtie? Intuïtie komt van buitenaf en je innerlijke stem komt van binnenuit. Ze is afgestemd op het hoogste niveau van het universum: de pure liefde.

Van binnenuit
We zijn vaak geneigd om te werken met informatie die we van buitenaf krijgen. Zoals het vergaren van kennis en het volgen van opleidingen. Maar je kunt ook kiezen voor verdieping en afstemming van binnenuit, waar je pure liefde vindt en de ultieme waarheid. Uiteindelijk kom je hiermee in aanraking met een dieper niveau van het universum.

Je verlangen spreekt
Op het moment dat je je innerlijke stem niet volgt, zorgt het universum ervoor dat je alsnog doet wat nodig is. Iemand uit mijn praktijk kreeg een afgestemd bericht dat ze niet kon inlossen. Toen werd het fysiek voor haar geregeld, haar lichaam zat als het ware op slot. Wanneer je een verlangen hebt, gaat je lichaam daarbij helpen. Alles wordt groter gestuurd en in dienst om jou naar een hoger niveau van liefde te tillen.

Poorten openen
Heel veel mensen zijn bang om dingen te verliezen als ze met verlangens werken. Als je met mij of met mijn team werkt, krijg je wanneer je oude patronen en dingen loslaat er altijd MEER moois voor terug. Tijdens een transformatie merk je dat het echt fijner is om te ruilen voor iets mooiers. En er zijn nog zoveel poorten die je kan gebruiken om meer plezier en liefde op alle gebieden in je leven te ontvangen. Het is een nieuwe manier van kijken naar het leven en samenwerken met je gave en talent in je werk en je dagelijks leven.

Shares
× Hoe kan ik je helpen?