Jouw ziel heeft jouw verlangen gecreëerd. Het verlangen maakt je blij en is niet vanuit hebzucht gedreven, maar vanuit de mogelijkheid om je ziel te laten groeien.
Dieper in vertrouwen komen
Wanneer je verlangens wilt omzetten in concrete stappen, dan kunnen negatieve gedachten de overhand krijgen. Je krijgt twijfels en angst steekt te kop op. Wat gaat er dan veranderen? Hoe gaan anderen reageren? Hiermee verlies je de connectie met jezelf en je verlangens. Vanuit vrouwelijk leiderschap mag je zelf keuzes maken. Wat wil jij? Op het moment dat er twijfels komen, krijg je een uitnodiging om dieper in vertrouwen te komen met je verlangen.
Weer in contact met je unieke kern
Wanneer je iets negatiefs overkomt, of iets wat minder fijn is, kun je jezelf op de kop geven, of je erdoor laten frustreren. Maar je kunt er echter ook met verwondering naar kijken. Jezelf afvragen: wat heeft deze situatie mij te brengen?
Ik leg in deze video van alles hierover uit. Volgens mij is de essentie van dit leven op aarde om je weer in contact te brengen met je unieke ware kern.
Samen groeien is fijn
Wil je ook jouw leven op jouw manier vormgeven, met de ingrediënten die jou gelukkig maken? Snak je ernaar om een diepere verbinding met jezelf aan te gaan, met alle gebieden die in jou leven? Welk traject of vorm je ook aanspreekt, of kiest, je hoeft het niet alleen te doen. Samen groeien gaat veel makkelijker, dan alleen. Vooral als zoveel mooie mensen je al zijn voorgegaan. Bovendien bieden wij graag support en ondersteuning, als het gaat om jouw persoonlijke ontwikkelingsvragen.

Ben je nieuwsgierig naar meer, bekijk dan de video hieronder.
Zielsverlangen

Shares
× Hoe kan ik je helpen?