Enkele deelnemers van mijn trajecten beleefden afgelopen week prachtige doorbraken in hun persoonlijke ontwikkeling Ik wil in deze blog graag een aantal ‘doorbraken’ en bijzondere momenten met je delen. Omdat ze iets universeels hebben en je ze misschien herkent en hierdoor inspiratie opdoet.

Ziekte doorzien
Een vrouw was (on)bewust een ziekte aan het creëren. Omdat ze, als de ziekte aangetoond werd, zou kunnen bewijzen dat het zelfhelend vermogen van haar lichaam deze ziekte weer kon oplossen. Mijn vraag was, wil je zover gaan dit te creëren en ligt dit in lijn met je missie? In een sessie hebben we het onderliggende patroon zichtbaar gemaakt, namelijk (onbewust) kiezen voor de dood in plaats van het leven. Aangezien zij deel was van een tweeling, was ze was onbewust haar ongeboren tweelingdeel aan het overtuigen dat hij had moeten blijven leven. Dat hij beter zijn best had moeten doen om zijn lichaam te helen. In deze sessie doorbrak ze op een diepere laag een familiair patroon. Waarna ze in het leven stapte in plaats van de dood.

Godinnenkracht
Wanneer je diepe angsten liefdevol doorgaat, ontstaat er diepere verbinding en verbinding met je innerlijke godin. Een vrouw keek in een sessie haar angst aan in de vorm van vier draken. Door de angst los te koppelen van haar. Kwamen we tot ontdekking dat zij de connectie mocht herstellen met haar persoonlijk leiderschap. Evenals herstelde zij de band met haar eerdere Godinnenkracht. (In een vorig leven was zij de bazin van vier draken). Deze draken gaan haar nu als kracht ondersteunen in haar leven en ook in haar ondernemerschap.

Eigen praktijk
Een andere vrouw wilde dolgraag haar baan opzeggen. Ze wilde graag haar een eigen baan creëren, maar ze had niet de juiste papieren. Ze stapte met mij in het onbewuste veld, in de vorm van opstellingen. Ze deed dit in combinatie met de voorbereidende opdrachten die ze kreeg vanuit het programma the Queen.
Na één sessie, heeft ze een nieuwe baan, praktijknaam, klanten en een doel gerealiseerd. Dat heeft ze gedaan door een heel belangrijk obstakel te ontdekken. Deze transformeerde ze naar een mooie toekomst waarin haar potentie op unieke manier volledig tot zijn recht kan komen.

Lieve mensen, ieder heeft zijn unieke stem, unieke talent. Zet je dat in, dan zal je ondersteuning ervaren, steeds dieper vertrouwen en zal jouw pad zich steeds verder ontvouwen.

Van angst naar missie
– Deze dames keken hun angsten aan.
– Stapten in hun angst.
– Zetten hun angst om in liefde.
– Voelden de urgentie dat er iets moest gebeuren.
– Het moet NU gebeuren, Angela, riepen ze stuk voor stuk.
– Het voelde als heel groot; want mission was callling!

Het zijn ervaringen die ik en de deelnemers door krijgen. Dat is in een sessie belangrijk, want als je er geen beleving bij hebt, doen `woorden` of een ‘verhaal’ niets voor je. Tijdens sessies open ik de energie voor je om deze inzichten te ontvangen.
In onderstaande video vertel ik onder andere deze verhalen en deel ik nog meer inspiratie tijdens mijn Facebook- Live van vrijdag 19 februari.
Veel plezier bij het bekijken van deze video.

Shares
× Hoe kan ik je helpen?