Vrouwelijke leiders die een diepere verbinding willen ervaren met vertrouwen.

 

‘Wombhealing’

Jouw Eigen Leven!

In mijn praktijk kom ik vaak mensen tegen die voor de buitenwereld leven. Ze werken hard en zijn op zoek naar hun eigen identiteit. Veel mensen met wie ik werk, maken vaak deel uit van een ongeboren tweelingdeel, zonder dat dit bewust bekend is. Dit heeft consequenties, want trauma ligt opgeslagen in de baarmoeder en is veelal doorgegeven; vanuit de familielijn en vorige levens. Tijdens andere sessies is het belangrijk dat trauma uit het lichaam wordt gehaald. Maar de baarmoeder verdient aandacht om op dieper niveau mee aan de slag te gaan.

 

Herken je jezelf in het meeste van onderstaande beschrijvingen?

Angst om te binden of iemand kwijt te raken
Vaak heb je het gevoel dat je iemand nodig hebt of juist totaal niet.
Je hebt moeite om je te verbinden aan anderen of de liefde.
Schaamte- en schuldgevoelens zijn jou niet vreemd.
Je voelt je vaak verantwoordelijk voor anderen.
Onrust en stress
Je hebt altijd nét genoeg geld om te leven.
Je kent het gevoel van het opzoeken van high risks, of gaat risico’s juist uit de weg.
Een bepaalde onrust is jou niet vreemd.
Eenzaamheid
Je hebt het gevoel dat je anders bent dan anderen.
Je hebt angst om de ander te verliezen.
Het verliezen van een dier raakt je meer dan het verlies van een dierbare
Op jonge leeftijd heb je belangrijke mensen, dieren verloren, of deze moeten loslaten.
Binding met …… 
Dit zou je wellicht ook herkennen.
Je bent gek op foto’s, of hebt er juist niets mee.
Op jonge leeftijd had je een vaste knuffel of ingebeelde vriendjes.
Je neemt altijd te veel spullen mee in je (hand)tas.

Wat is wombhealing?

Je kunt Wombhealing omschrijven als energetische en intuïtieve reizen. Ze helpen bij het herstellen van je krachtcentrum ofwel hara. Als je afdaalt in je energetische baarmoeder transformeer je op het diepste niveau alle voorgeprogrammeerde overtuigingen en je krijgt toegang tot de wijsheid, onvoorwaardelijke liefde, creativiteit en krachten in jezelf. Je ervaart een diep vertrouwen.

Stap voor stap ontdek je je eigen unieke liefdevolle antwoorden. Dat doe je vanuit de hoogste graad van liefde namelijk onvoorwaardelijke liefde.

 

 

Wat is Female Wisdom & Academie?

Het individuele programma Academie zorgt voor het fundament, het vormt je identiteit en die is uniek.
Vervolgens ga je de diepere verbinding ook energetisch leggen door blokkades op het diepste niveau te transformeren door middel van persoonlijke sessies (live of online).
 

 

Jouw heilige krachtcentrum

Een ander woord voor womb is baarmoeder. Ik spreek vaak over de energetische baarmoeder, oftewel hara. Je energetische baarmoeder ontvangt energie van buitenaf. Dit kan hoge positieve vibratie zijn. Maar dit kunnen ook traumatische, zware energieën en collectief trauma zijn; ofwel negatieve vibratie. Jouw baarmoeder is dus een heilige plek en staat direct in verbinding met de kosmos. De plek in jezelf waar je je thuis voelt, gedragen en veilig. In de diepte van de baarmoeder vinden we onze kracht, rust en parels van wijsheid. Waar je je kunt laten dragen in het veld van liefde. Ik breng je graag weer in verbinding met jouw heilige krachtcentrum, je leert je eigen antwoorden te ontvangen. Waardoor je dieper vertrouwen, liefde en veiligheid ervaart.

Van afgescheidenheid naar verbinding

Vandaag de dag hebben veel vrouwen moeite om in verbinding te staan met zichzelf en de ander. Ook vinden ze het lastig om hun eigen liefdevolle kracht te ervaren en op deze te vertrouwen. Vrouwen zijn verwijderd geraakt van zichzelf. Misschien herken je dit en ken je de oorsprong? Vrouwen zijn duizenden jaren onderdrukt, misbruikt en tot zwijgen gebracht. Er is een collectieve wond ontstaan. Deze heeft diep doorgewerkt op energetisch, psychisch en lichamelijk vlak. Met als resultaat dat vrouwen uiteindelijk eeuwenlang gescheiden waren van hun baarmoederkracht. Die scheiding heeft nu nog steeds zijn uitwerking. Bijvoorbeeld, op het vlak van seksualiteit, sensualiteit, creativiteit, intuïtie en eigenwaarde. 

Je liefdevolle leven leiden

Het vrouwelijke deel van onze maatschappij is dus lang stil gebleven. Het heeft zich kleingehouden en vooral ingehouden. Veel vrouwen dragen de wond van het verleden nog in hun baarmoeder, DNA en bewustzijn. Daarnaast speelt mee dat de maatschappij sterk gericht is op het intellect. Het is belangrijk om ‘het hoofd’ te gebruiken. We hebben geleerd om onszelf op mentaal vlak te verbinden. In plaats van emotioneel, fysiek, of spiritueel. Nu is de tijd is aangebroken dat je je leven mag leiden in samenwerking met de hoogste frequentie van liefde.

Van 1000 levens leven naar ZIJN

‘Tijdens Wombhealing viel alles voor me samen: die ene boeiende vraag, ene persoon uit mijn leven en bepaalde herinneringen. Net als dat stukje tekst, nare en fijne gevoel, mijn pijn, verdriet, avontuur in het vroeger en hier en nu. Eerder voelde het alsof ik duizend levens leefde. Nu voelt het dat ze zijn samengevoegd: mijn leven, keuzes en avonturen.

Ik sta open om te mogen ontdekken wat het leven mij biedt. Ik ervaar de vrije vogel in mij en het gevoel van ontdekken en ontwikkelen. Als ik in die energie zit, trek ik alles aan wat ik nodig heb. Ik bevind me op een plek waar ik nu ruimte, eenvoud en onvoorwaardelijkheid voel. Ik mag Zijn met de wereld (not against it).

Jij laat mij laat nadenken over wat ik wil, dat vind ik zo krachtig. Ik kan in mijn tempo en op mijn manier verlangens vanuit liefde uiten.’

Thirsa van Lakerveld

De vergeten kracht en magie

In vroegere tijden waren vrouwen sterk verbonden met de krachten van de baarmoeder (liefde, energie en wijsheid). Vrouwen zorgden voor heling en verbinding binnen de gemeenschap. Wanneer de mannen fysiek werk hadden gedaan of hun clan hadden beschermd, gebruikten ze hun energetische krachten. Hierdoor konden de mannen trauma’s loslaten, ze laten helen en de verbinding met hun hart herstellen. 

Je eigen verbinding ervaren


Je ontvangt zoveel meer wanneer je echt contact legt met jouw puurheid. Met jouw zachtheid en je energetische krachtcentrum. Voor vrouwen geldt dat ze meer in hun vrouw-zijn te komen en jouw ritme leert te volgen. Voor mannen geldt dat je meer in hun hartcentrum komen. Jouw puurheid brengt je dichter bij jouw heelheid en het gebied van overvloed op alle gebieden.

In verbinding met moeder aarde en het universum.  We komen namelijk dichter bij onszelf als we ons dieper verbinden met ons bekken. En daar rust en vertrouwen vinden. Als je afdaalt in je hara laat je alle voorgeprogrammeerde overtuigingen over de baarmoederenergie los. Je opent jezelf voor nieuwe informatie, jouw wijsheid en mogelijkheden. En deze unieke diepste wijsheid kun je gaan delen.

Zo kom je in verbinding met je diepere lagen.  Het rijkere leven van jouw emoties, verlangens, kracht, magie, schoonheid en liefde openen zich in jou. Je komt thuis!

 

Female Wisdom is van grote waarde

Vooral in deze tijd van het opnieuw in evenwicht brengen van het ‘mannelijke’ en ‘vrouwelijke’ in de wereld.
Waarin je uitgenodigd wordt om je liefde, kracht en wijsheid in te zetten!

 

De fases die je gaat doorlopen tijdens een traject zijn:

Transformering
Heling
Verbinding
Verdieping

Wat betekent deze Wisdom methode concreet?

Je zenuwstelstel komt tot rust.
Je leert verbinding leggen met de emotionele kant, je lichaam en je krachtcentrum (van liefde en wijsheid en kracht).
Trauma’s lossen op, waardoor je veiligheid gaat ervaren.
Wombhealing werkt door op fysiek, cel- en DNA-niveau. Hierdoor kunnen ziekten of blessures worden opgelost of voorkomen.

Resultaten na Female Wisdom:

 

Je ervaart de verbinding met onvoorwaardelijke liefde.
Je voelt diep vertrouwen.
Je voelt veiligheid en onvoorwaardelijke steun
Je krijgt toegang tot de hoogste vorm van wijsheid.
Na het traject ervaar je dieper spiritueel bewustzijn, dat je voor de rest van je leven kunt gebruiken.
Je hebt nooit meer het gevoel dat je alleen bent.

 Wat ontvang je?

Jij kunt kiezen voor een individueel Female Wisdom traject.  Beide bestaan uit negen sessies en je ontvangt de opname.

Thuis komen

‘In jouw programma’s (Academie, Queen) zit een opbouw die voor mij werkt, zodat ik kon teruggaan naar mijn kern. Dat deed ik op een manier die van mij is. De programma’s hebben mij een basis gegeven. Hierdoor kwam de Wombhealing-sessie krachtig binnen en heb ik mijzelf erkenning kunnen gegeven voor mijn pijn en verlies. Ook heb ik mijn energie de ruimte gegeven om te stromen. Ik ervaar nu meer ruimte, rust, blijheid, eenvoud en kom steeds vaker thuis bij mijzelf.

Thirsa van Lakerveld

OVERZICHT VAN ALLE SESSIES

Sessie 1:

MOEDER AARDE
We gaan je loskoppelen van de energie van de ander. Je gaat je eigen identiteit versterken
Werken met: bewustwording
Ik ben ik en jij bent jij
Baarmoeder-aarde verbinding bekrachtigen

 Sessie 2:

HELEN MET BRONLICHT
Elke keer als je contact maakt, raak je uit verbinding met jezelf of de ander. Angst om de ander te verliezen of jezelf gaan we transformeren. We gaan de verbinding met jezelf herstellen.

 Sessie 3:

HELING MANNELIJKE ENERGIE 
Mannelijke energie gaan we opschonen. We gaan verstoringen van schuld en onveiligheid transformeren. Overtuigingen laten we uit je systeem gaan. We gaan de veiligheid herstellen.

 

 

Sessie 4:

MYTHE VAN PERFECTIE
In het leven stappen in plaats van overleven.
De schaamte die je tegenkomt gaan we transformeren. Een diepere verbinding maken met je ware zelf.

Sessie 5:

HELING VAN DE VROUWELIJKE ENERGIE
Verbinden met je ziel, zelfliefde en vertrouwen.
De vrouwelijke energie herstellen waardoor je beter in contact bent met je emoties en je intuïtie. 

Sessie 6:

VOOROUDERHELING

Een diepe connectie met de liefde leggen en werken aan heling voor je familiesysteem.
Je maakt contact met je voorouder(s).

Sessie 7:
SOULRETRIEVAL 

Bij ingrijpende gebeurtenissen splitst de ziel zich, het was te pijnlijk en dit was een manier om te overleven. We gaan je zieledelen terughalen. Je mag in het leven gaan staan.

Sessie 8:
BLACK LIGHT

We gaan het contact met het goddelijke vrouwelijke herstellen. Belangrijk is het verbinden met de wijze vrouw in jezelf. 

Sessie 9:
BLACK LIGHT SEEDS

Via contact met je wijze vrouw ga je zaadjes planten voor de komende periode.

Mijn hart is gaan bloeien

‘Ik ben Angela zo dankbaar! Haar talent is dat ze Angela isZe heeft mij veel mooie inzichten, verwerking en groei gegevenZe hielp me een stukje van mijn schild op te lichten, zodat mijn hart is gaan bloeien. Alles wat ze doetdoet ze vol overgave, met zorg en liefde!’

Esther Oldenburger

Moeder van 4 kids en Kinesioloog, Praktijk Majime

 Resultaten

In het Female Wisdom traject heel je je weerstand en blokkades.
Je leert technieken om dit ook zelf te kunnen, waardoor jouw pure levensenergie -van liefde en creatie- weer gaat stromen. Je leert te werken vanuit de vrouwelijke energie en haakt daarop aan met mannelijke acties.
Elke keer maak je een diepere verbinding met jezelf.
Ervaringen die je opdoet zijn: rust, diep vertrouwen, veiligheid, verbinding met je unieke wijsheid, kracht en zelfliefde.
Dit ga je vervolgens ervaren in je dagelijks leven. 

Deze speciale meditatieve methode die hierbij gebruikt wordt zorgt ervoor dat je veel meer in verbinding met jezelf staat. Je voelt dieper vertrouwen, wijsheid en dat de liefde gaat stromen in je leven.

De sessies zijn gebaseerd op het versterken van je eigen identiteit. Je legt een diepere verbinding met jezelf, je ziel, hart, intuïtie en krachtcentrum. Je gaat dat deze verbinding ook echt ervaren in je leven.

Hoe fijn is het dat je je antwoorden van binnenuit laat komen. Dat je persoonlijke innerlijke stem je helpt of raad geeft.
Je ervaart een oergevoel; je kunt op jezelf vertrouwen. Eveneens dat je je eigen leven mag leiden, puur vanuit liefde gedreven.

Female Wisdom wil het contact met jezelf, sterker, krachtiger en vol vertrouwen laten ervaren.
Wie je van nature bent, namelijk liefde, kracht, wijsheid, vol vertrouwen en overgave!

9 Female Wisdom groepsessies

Groepstraject
Je ontvangt een opname van je sessie

5 maand om de week een sessie op een moment dat het iedereen uitkomt.

Ik voel mij waardevol

‘Het versterkte mijn gevoel van eigenwaarde: ik ben waardevol en ik ben op de juiste weg; uiteindelijk zal alles goed komen met mij.

Nu neem ik bewust regelmatig de tijd om terug te keren naar mijn hart en mijn gevoel, vooral wanneer mijn gedachten met me op de loop gaan. Ik merk dat ik minder onzekerheid ervaar en beter in staat ben om trouw te blijven aan mezelf. Ook voel ik minder stress in mijn interacties met anderen. Ik heb nu de technieken geleerd om innerlijke rust te creëren.

Jenny Jonkman

Iedere baarmoeder heeft zijn eigen codes en wijsheid.
Tijdens de sessies gaat het echt over het laten ontstaan en ervaren. Zonder analyse leer je je eigen waarheid delen.

De Reis van jouw essentie

 

Samen één

Eén samen

in onvoorwaardelijkheid

We gaan naar aarde

Om waarden te delen

De Aarde mooier te maken

en verder te groeien

 

Je springt met elf andere zielen

Ieder springt een andere tijdlijn in

Onderweg verlies je

de onvoorwaardelijke liefde

stukje bij beetje

 

Je krijgt alvast een kijkje in je leven

Er komen momenten van twijfel

Grote twijfels, je wilt terug

 

Dan komt tweelingziel naast je zitten

Je ervaart blijdschap en plezier

Je knuffelt elkaar

En deze ziel wil verder met je reizen

naar onze mama

Als we daar zijn, ga ik na een tijdje weer terug zegt dit zieledeel.

Je zegt super! Samen is veel leuker!

 

Onderweg vergeet je deze afspraak

 

Terwijl je je nestelt

 

Voel je je geborgen, veilig en ontvang je liefde


Ondertussen verlies je je tweelingziel

Schrik

Paniek

Verdriet

Eenzaamheid

 

Je wordt geboren

Te vroeg 

Te laat

Met hindernissen

of je springt eruit

 

Je bent altijd op zoek

in de buitenwereld

Op zoek naar de ander

 

Je moet sterk zijn

Hard werken

Niet voelen

Je bent altijd druk bezig

In de hoop dat je dan de ander vindt

 

Dan vind je de ander ineens bij jezelf

In diepe verbinding met jezelf

ervaar je weer het vertrouwen

De veiligheid, de liefde en het contact

met jezelf en met de ander

 

Waardoor je je herinnert

op welke manier jij mag bijdragen ofwel jouw missie, jouw talent
Je verbinden met jouw oerkracht en jouw verlangen

Met deze diepere ervaring verandert jouw werkelijkheid
in een fantastische realiteit

Je leven stroomt

 

Liefs, Angela

Dit is mijn persoonlijke ervaring en vanuit mijn praktijk, dat er veel mensen zijn die een twee- of meerlingdeel hebben verloren.
Dit is mijn vanuit flow geschreven herinnering die naar boven kwam. Je ziet dat deze in de jij vorm is geschreven en dit is ook vaak kenmerkend voor een tweelingdeel.

De deelnemers van wombhealing geven aan:
ik ervaar dieper vertrouwen;
ik ervaar meer liefdevolle kracht;

 

ik ervaar meer zachtheid en liefde in mezelf;

ik voel me dieper verbonden met mijzelf;

ik ervaar meer geborgenheid, aarding;

ik kan mijn innerlijke stem ervaren;

ik kan meer vanuit overgave leven;

alles is samengekomen in mezelf;

het oordeel, de criticus valt weg;

ik leef mijn leven vanuit liefde voor mezelf, het voelt als thuiskomen. 

Voor iedereen is de uitkomst uniek!

Verdieping in mijn leven

Dieper level
Mijn hele leven ben ik op zoek naar een gebied dat in mij aanwezig was en ik nog niet ontdekt had. Ik werd als het ware geroepen om op nog een dieper level te werken. Ik wilde loskoppelen wat niet zuiver bij mijn diepste Zijn hoort. Het yoni ei is al fantastisch bij het opmerken van blokkades en loslaten (zowel emotioneel als mentaal). Wombhealing heeft er voor gezorgd dat ik altijd in contact kan met mijn wijze zelf en mijn diepste wijsheid vanuit liefde gesproken kan horen. Ik voel me nooit meer alleen.

Wombhealing
Twee jaar geleden ben ik in contact gekomen met het werken met vrouwelijke energie met ondersteuning van yoni-eieren. Ik heb me erin ondergedompeld door middel van jarenlange coaching en de jaaropleiding wombhealing.
Wat heeft het mij gebracht.
– Ik ervaar meer vertrouwen,
– Ik trek moeiteloos klanten aan
– Creaties ontstaan vanuit plezier en flow
– Moeiteloos contact met mijn wijsheid.
– Ik ervaar meer verbinding, vertrouwen, liefde en contact met mijn hoogste Zijn.
– Mijn relatie is verdiept en vele malen liefdevoller
– Ervaar veel verbondenheid en overvloed en nog veel meer
Voor iedereen is het werken met vrouwelijke energie uniek.

Angela Vrieling

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoeveel tijd kost het me?
Het traject heeft negen sessies. Je kunt rekenen op twee uur per sessie.
En ter voorbereiding van de sessie ontvang je audio materiaal welke je ongeveer een uur kost.
Voor reflectie kun je rekenen op een kwartier per sessie. 

 

Hoe ontvang ik het programma?

In elke sessie komt er naderhand een replay die ontvang je in je mailbox bij online sessies.
Die kan je downloaden en altijd weer bekijken of als je er niet bij kan zijn, op een voor jou geschikt moment.
Bij live sessies kun je zelf een opname maken met je dictafoon.
Je krijgt toegang tot de Academie m.b.t. audiomateriaal en naslagwerk.

Is het de juiste keuze?
Heb je twijfels? Is het dan heel eng, of ben je positief gespannen?
Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprekIk kijk graag met je mee, zodat jij de meest passende keuze voor jezelf kan maken. Als het traject past, is het voor jou een win – win-situatie. Op deze manier haal je het meest uit je traject. Zo niet, dan is dat ook de juiste keuze.
Ik kan het bedrag niet in een keer betalen, is daar een oplossing voor?
Ja dat kan. Neem voor de mogelijkheden contact met mij op.

Wat levert deelname aan het programma mij op?
Aan persoonlijke verzorging, zoals uiterlijk, kleding, wonen, materiële spullen en voeding, besteden we aandacht en geld. 

Ons innerlijkof energetisch lichaam waaronder je gevoel, hart en ziel heeft ook aandacht en verzorging nodig.

Daarnaast is de baarmoeder een deel van ons lichaam die zeer ondergewaardeerd is.
Voor nog meer liefde, wijsheid, creatie in je leven is dit progamma een verdieping om alles uit jezelf te halen. Dit is echt een verschil met programma’s waarin je de wijsheid buiten jezelf haalt.
Je krijgt alles aangereikt om de levensenergie te laten stromen.
Deelname aan het programma is een investering, die je leven ten goede komt. Wanneer je je goed voelt, verdien je dit in veelvoud terug. 

Is de insteek zweverig?

Dit programma is praktisch en vrij eenvoudig aan te leren en toe te passen in je leven. Als het zweverig is, is het onmogelijk om het eigen te maken. De insteek is juist heel erg aards. Het is fijn als je open staat voor nieuwe mogelijkheden. Het is makkelijk toepasbaar. Less is more. Het gaat erom dat de lessen het je makkelijker maken dan dat je het nu ervaart.  

Hoe lang krijg ik toegang tot dit programma?
Dit programma blijft beschikbaar voor je, als je de replay download, zodat je hem er altijd bij kan pakken indien nodig.

Wil je dat ik even met je mee kijk?

6 + 12 =

Your talent is your gift
to make the world beautiful,
just listen to your innervoice
the universe has your back!

× Hoe kan ik je helpen?