Begin november vonden er voor mij twee belangrijke gebeurtenissen plaats. Ze inspireerden me om na jaren weer familieopstellingen in groepsverband te gaan begeleiden in Wijhe. Ik volgde nascholing op het gebied van trauma-opstellingen bij het ITH (Instituut voor Toegepaste Haptonomie) in Nijmegen. De scholingsdag leverde mij nieuwe en oude inzichten over onder meer trauma’s en de begeleiding daarvan.

Exact een dag voor de nascholing nam ik afscheid van mijn spirituele moeder Marike Mensink. Zij heeft mij veertien jaar geleden het vak opstellingen geleerd. Uit dank, respect en liefde voor haar wil ik haar levenswerk voortzetten. De taal van het veld van de ziel, is zo puur en liefdevol en magisch. Graag laat ik je hiermee kennismaken.

 

Veld van de ziel
Wanneer ik werk in het veld van de ziel kan ik jou deelgenoot maken van wat mij intens gelukkig maakt. De taal die daar zonder woorden gesproken wordt is zo puur en liefdevol en magisch. Ik zou je graag hiermee kennis willen laten maken.

 

Hoe werkt een familieopstelling?
Tijdens de ochtend kun je een persoonlijke vraag, of thema inbrengen. Bijvoorbeeld iets waar je graag verandering in wilt brengen. Je kunt denken aan een probleem dat naar voren komt in je relatie, ingewikkelde verstandhouding met je ouders, eigen verlangen dat niet tot uiting komt, vraag op werkgebied, of bepaald stuk over je familie, dat je wilt verhelderen.

Inzicht, heling en zielsgroei
Met de aanwezige representanten komt de vraagstelling tot leven op zielsniveau. Een opstelling brengt onder meer inzicht, heling en persoonlijke groei. Voor zowel de vraagsteller als de representant is een opstelling altijd zeer helpend. Een opstelling brengt rust en geeft inzicht.

Opstellingen zijn een zeer liefdevol en krachtig middel voor transformatie niet alleen voor jezelf maar ook voor je kinderen en je systeem van herkomst.

Extra
Tijdens de opstelling pas ik een extra element toe, namelijk het loslaten van emotionele blokkades op celniveau. Hierdoor nemen we het lichaam ook mee in het veranderingsproces.

Praktische punten:
Wanneer: zaterdagochtend
Er is tijd voor twee verschillende opstellingen.

Inclusief: koffie, thee en soep.

Meer informatie of aanmelding via de link hieronder.
Shares
× Hoe kan ik je helpen?