Tijdens de ochtend kun je een persoonlijke vraag, of thema inbrengen. Bijvoorbeeld iets waar je graag verandering in wilt brengen. Je kunt denken aan een probleem dat naar voren komt in je relatie, ingewikkelde verstandhouding met je ouders, eigen verlangen dat niet tot uiting komt, vraag op werkgebied, of bepaald stuk over je familie, dat je wilt verhelderen. 
 

Met de aanwezige representanten komt de vraagstelling tot leven op zielsniveau. Een opstelling brengt onder meer inzicht, heling en persoonlijke groei. Voor zowel de vraagsteller als de representant is een opstelling altijd zeer helpend. Een opstelling brengt rust en geeft inzicht. Het brengt je in contact en in samenwerking met je gevoel.

 

Opstellingen zijn een zeer liefdevol en krachtig middel voor transformatie niet alleen voor jezelf maar ook voor je kinderen en je systeem van herkomst. 
 

Ervaringen met familieopstellingen:

Gevoel en intuïtie gingen aan
We hebben een hele mooie ochtend gehad. Heel fijn om weer eens spiritueel bezig te zijn geweest na het moeder worden.
Leuk en verrassend om weer te merken wat ik voel en kan. En bijzonder dat je daarop vertrouwde. Ik vind dat Angela ons erg mooi hebt begeleidt, ze zag wat nodig was en zorgde goed voor ons.
Sofie

 

Ik voel me gedragen en voel me bevrijd
Wat was het een geweldige mooie unieke en helende opstelling, ik had dit gevoel bij mijn familie al die jaren alleen met mij mee gedragen, en nu de stap gemaakt om dit te delen met de groep mooie mensen.
Mijn angst was, niemand hoeft te voelen wat ik heb meegemaakt in mijn kind zijn en familie, niemand hoeft deze ervaringen te beleven, en Ja wat was ik blij en dankbaar dat ik als toeschouwer mocht kijken naar mijn familie opstelling, ik schouwde en herkende eigenlijk alles, veel puzzelstukjes vielen vanuit Liefde op haar plaats.
Ja ook heel bijzonder hoe Angela dit op haar unieke wijze ook begeleid, zo zuiver puur en op zielsniveau, Angela laat je zo veilig gezien en gehoord voelen, dat het allemaal klopt wat er is geweest en nu vanuit hoger plan losgelaten mag worden. Ik heb deze keuze gemaakt omdat ik voelde, ik wil in mijn kracht komen te staan, wil ik los kunnen laten wat geweest is ,dan heb ik hierin dmv deze opstelling het te doorleven te voelen en ook los te laten vanuit Liefde, geen oordelen alles is oké wat er is geweest. Ik ben mijzelf zo dankbaar dat ik de keuze heb gemaakt, en 1000% maal dank hoe jij Angela dit veilige veld neer zet, en zelfs op het einde alle stenen van ballast van ons in ontvangst nam , en op een bijzondere wijze transformeerde naar liefde en veiligheid voor mij.

Lieve mensen, ik gun jullie zo deze unieke helende ervaring, geef dit mooie kado aan jezelf.
Ik heb het gedaan en ben mega trots op mijzelf..
Ilonka

Gezien en gehoord
Ik heb deelgenomen omdat ik graag helderheid in mijn familiesysteem wilde krijgen.
Mijn vraag was: Ik voel mij niet gehoord en gezien in mijn gezin van herkomst. Door representanten op te stellen en de begeleiding van Angela werd mij duidelijk waar mijn gevoel vandaan kwam en dat dit zeker kloppend was. Ik kreeg een heel verrassend inzicht in mijn familiesysteem, dit door de zuivere en heldere manier van werken van Angela en zo vertrouwd. Ook mede door de representanten werd dit een hele mooie familieopstelling. Voor mij zo verhelderend. Dankbaar hiervoor.
Tineke

 

Representant: het brengt mij altijd wat
Ik heb deelgenomen aan de familieopstelling ochtend om representant te zijn.
Altijd, al ben je representant, brengt het wat is mijn ervaring. Vandaar dat ik mij nu ook opgegeven heb om mee te doen omdat het alweer heel wat jaar geleden is dat ik een opstelling heb gedaan. Omdat ik het werken met Angela altijd erg plezierig vind, ben ik ook wel nieuwsgierig hoe ze dit begeleid. De manier van hoe opgesteld te worden, niet weten wie of wat je bent is nieuw voor mij en vind ik een erg mooie en ook fijne manier. Wat het thema ook is, Angela blijft in verbinding, liefdevol en behoudt altijd haar humor/blijdschap. Dit is ook waarom ik graag begeleid en gecoacht wil worden door Angela.
Jennie

Zaterdag 10 juni van 9.30-13.15 is er ruimte voor één vraagsteller en een aantal representanten.
Koffie, thee en soep zit erbij in!
Meld je aan via de link en maak er een onvergetelijke ervaring van!

Aanmelden voor het inbrengen van een vraag

Familieopstelling representant

Shares
× Hoe kan ik je helpen?