Met Authentiek Ondernemen verbind je je op een dieper niveau met jezelf en je onderneming. Door aan deze speciale ochtend deel te nemen, maak je bewust ruimte voor je bedrijf. Gericht op de toekomst, dicht bij jezelf. Je zet nieuwe stappen en pakt kansen voor jezelf en je onderneming. Wij bieden een creatief en intuïtief programma aan waardoor je op een bijzondere manier nieuwe ideeën opdoet over je onderneming.
Authentiek ondernemen staat voor ons voor ondernemen op een manier die uniek is voor jou, vanuit liefde en dichtbij jezelf.

Hieronder kun je de ervaringen lezen van eerdere deelnemers.

‘Authentiek ondernemen gaf mij een boost’

Angela en Marion wisten in zeer korte tijd een fijne en veilige sfeer te creëren. Ik kwam met het verlangen om de magie in mijn werk weer terug te vinden. Door het opgaan in mijn werk, was ik die een beetje kwijtgeraakt. Door de speelse opdrachten, wandeling door de uiterwaarden, het kijken en voelen, begon de energie weer te stromen bij mij. Er kwamen woorden uit mij die me diep raakten. Ik schreef die dag vanuit mijn gevoel op waar mijn ziel zo’n behoefte aan had. Als ik het teruglees, voelt dit als de beschrijving van mijn blauwdruk. Het raakt me intens. Angela haar scherpe waarneming en invoelende vermogens deden er nog een schepje bovenop en brachten nog meer duidelijkheid. De inzichten die bovenkwamen hadden diepe impact op mij.
Nu weken later kan ik zeggen dat ik de magie, die ik die dag weer vond, nog steeds voel. Authentiek Ondernemen heeft me echt een boost gegeven.
Maud

‘De transformatieprocessen waren magisch’

Soms is het klaar. De manier waarop je gewend bent de dingen te doen. De wijze waarop je vanuit gewoonte naar de dingen kijkt.
Soms is het tijd om mee te bewegen met de wind en de kracht van haar zachtheid te ervaren.
Soms mag er liefdevol gebroken worden met het oude. Is het tijd voor afscheid nemen én verwelkomen, omdat het nieuwe voor de deur staat te trappelen.
Altijd is er moed voor nodig om die deur te openen en aan te kijken wat vraagt om thuis te komen. Omdat je aan alles voelt dat jouw plek daar is.
🔥 En daarom ging ‘de fik er in’. We namen afscheid van dat wat niet meer dienend was in onze onderneming.
❤️‍🔥 We gaven geschreven woorden aan onze verlangens: zichtbaar als een schatkaart, de weg wijzend naar het vuur in onszelf.
Authentiek ondernemen is thuiskomen in jezelf.
🙏🏼 Dankjewel Angela Vrieling #coachnest voor het invoelen op onze groeisprongen.
🙏🏼 Dankjewel Marion Goosen #puurtaal voor de spiegel van de natuur en onze woorden.
🌟 Dank voor de ondernemersochtend ‘Authentiek Ondernemen’ waarbij de energetische transformatieprocessen magisch waren.
Simone

‘Blij met de tips over mijn aanbod’
Ik heb ook genoten van de ervaring van Authentiek ondernemen. Er was een fijne sfeer met elkaar en ik vond het een fijn programma.
Zichtbaarheid is wat eigenlijk bij ons allen een item was. Voor mij gold dat vooral ten aanzien van een deel van mijn aanbod. Ik vond het fijn om daarover goede tips te ontvangen. In die zin was het al erg waardevol.
Jose

‘Ik kan nu vrij zijn’
Ik heb het als een heerlijke dag ervaren. Ogenschijnlijk gebeurde er misschien niet veel, maar innerlijk wel. Het gedicht wat ontstond was Vrijheid. Daarna volgde actie, ik heb al mijn klanten aangeschreven dat ik ga stoppen. Ik wil namelijk VRIJ zijn. Vrij zijn van hard werken. Het is alsof ik de afgelopen weken als een deel van mij heeft mogen sterven. Mijn oude ik. En mijn nieuwe ik staat op het punt om geboren te worden. En in de tussentijd bevind ik mij in een stukje Niemandsland. Dit proces is al een aantal jaar gaande. Deze dag heeft daaraan een positieve draai gegeven.
En dat was ook precies de reden waarom ik kwam. Het voelde alsof het proces wat vastzat;  iets of iemand mocht er een slinger aan geven. En dat is gebeurd.
Jullie zijn een mooi team, met allebei jullie eigen energie en eigen rol. Elkaar goed aanvullend. Ik vond het super waardevol. Fijn om dit met mijn vriendinnen en collega-ondernemers te doen.
Marjan

‘Samen delen en beleven’
De dag verliep anders dan ik misschien had verwacht. Ik wist ook niet precies wat te verwachten, maar het was prima. Ik vond het mooi om je eigen proces met anderen te delen, uitwisselen, aan te vullen, beleven.
Carola

De volgende ondernemersochtend is op vrijdag 12 mei van 9.15 tot 14.00 uur.
Je bent van harte welkom om deel te nemen. Dat kan via het klikken op onderstaande link.
Authentiek ondernemen

Shares
× Hoe kan ik je helpen?