In de besloten Coachnest-Groep op Facebook komt het neerzetten van je verlangen wekelijks terug. Zodat je met de deze groep echt een liefdevolle stok achter de deur hebt; met als doel dat 2021 jouw jaar wordt. Wellicht heb je al gehoord van de Coachnest Weekplanner, die ik samen met mijn vormgever Ilse heb ontwikkeldOf misschien heb je hem al in huis

Deze planner heeft bij een aantal mensen gezorgd voor succes (in combinatie met coaching)Zoals, het supergoed verlopen van een ingreep in het ziekenhuis. Iemand die veel meer balans in zijn leven ervaart dan ervoor. Vanuit een burn-out is deze persoon weer volledig aan het werk gegaan en wordt hem/haar nu passend werk aangeboden.

Hoe laat je de Weekplanner nou echt voor je werken?
Ik houd een speciale Zoom-bijeenkomst: De Weekplanners
Op vrijdag 5 februari om 20.30 uur. Daar kun je persoonlijke vragen stellen over het effectief gebruik ervan. Mocht je ook belangstelling hebben en je kan er niet aan deelnemen, stuur mij dan even een berichtje. Laat het mij even weten als je mee wilt doen, dan krijg je een persoonlijke link toegestuurd.

Met de Weekplanner kom je ook echt aan je persoonlijke behoeften en daardoor jouw persoonlijke groei toe. Hieronder vertel ik stap voor stap hoe hij werkt.

Shares
× Hoe kan ik je helpen?