Hoe was jouw zomer? Ik ben met mijn man, kinderen en vrienden naar Zeeland geweest en heb een paar heerlijke weken aan zee doorgebracht. De golven, meeuwen, prachtige wolkenluchten en de mensen om me heen zorgden ervoor dat mijn ‘innerlijke batterij’ opnieuw werd opgeladen.

Energie en uitdaging
Voor de zomer vertelde ik je dat ik mijn vaste baan heb opgezegd; ik heb er twintig jaar gewerkt. Dat was dus geen eenvoudige beslissing, maar wel heel goed. Ik wil juist kiezen voor de dingen die mij energie geven en persoonlijke uitdaging en groei brengen. Nu voel ik me vrijer dan ooit en merk dat mijn creatieve geest weer alle kanten opgaat.

Besloten FB-groep transformeert naar Connectie
Ik heb besloten dat mijn besloten Coachnestgroep (FB) in een andere vorm verder gaat, hierover later meer. Omdat ik altijd op zoek ben naar een manier om echt contact met elkaar te maken, wilde ik juist een nieuwe plek creëren. Een plek waar je wensen en verlangens met elkaar kunt delen en waar je blijft groeien. De Facebook lives die ik geef, zijn weer voor iedereen toegankelijk.

De Connectie
Vanaf 1 september kun je meedoen met De Connectie van Coachnest. We hebben maandelijks contact via Zoom op een moment dat het iedereen uitkomt.
Bij De Connectie zal mijn Weekplanner je kompas zijn. Je deelt grote en kleine successen en verlangens. Door alles te integreren, te delen en mooie doelen te stellen, groeien we samen. Ieder uniek mens op zijn eigen manier. Het delen van verlangens zorgt ervoor dat je samen groeit. Dat ervaar ik zelf ook door de verschillende vormen van coaching die ik volg.

Bonus
De Connectie is meer dan een maandelijkse bijeenkomst. Ik blijf met je verbonden en kijk wat je nodig hebt, als individu en als groep. Sowieso krijg je een door mij persoonlijk afgestemde kaartlegging. In de besloten Facebook-groep van De Connectie kom ik iedere week op een vast moment live. Dan beantwoord ik vragen die er spelen, of deel ik topics.
Daarnaast ga ik in afstemming voelen wat nodig is om in deze groep aan te bieden. Te denken valt aan tips van de maan, kaartleggingen, helingsessies, ontmoetingen.
De Connectie is er ook om gelijkgestemden te spreken, samen te verbinden en te groeien. Het gaat in deze groep echt om de interactie (voor iedereen op zijn of haar manier).

In deze groep kun je gratis, of voor een super-aanbod deelnemen aan acties of evenementen van Coachnest. Geheel afhankelijk wat er op dat moment doorkomt of wordt ontwikkeld om doorgegeven te mogen worden.

Bonus Academie-leden
Daarbij heb ik nóg iets: Heb je meegedaan aan De Academie Connect? Wanneer je aansluit bij De Connectie, krijg je toegang tot de Academie gedurende die periode van lidmaatschap. Dat betekent dat je de theorie en de opdrachten kunt nalezen en blijven doen. Hoe gaaf is dat!

Hoe werkt het?
Het Connectie-lidmaatschap start per 1 september 2021. Ik geef nu een introductie-aanbod voor €50,00 (inclusief btw) per maand of eenmalig €188,00 (inclusief btw) voor 4 maand. Wil je hiervoor in aanmerking komen? Meld je dan aan vóór 1 september 2021 en je lidmaatschap loopt tot eind december 2021.
Alleen groeien is leuk, samen groeien is leuker!

Klik hieronder voor je deelname in een keer of in termijnen.

De Connectie

Shares
× Hoe kan ik je helpen?