De volgende vragen kwam ik zelf tegen, evenals bij de mensen om mij heen. Welke beslissingen zijn goed voor mij? Welke zijn goed voor de mensen en de aarde? Maak ik keuzes vanuit angst om bijvoorbeeld ziek te worden, of anderen te besmetten? Zet ik dit soort onzekerheden tussen het contact van mij en de ander, waardoor ik het contact met mezelf kwijtraak? Of kan ik ook blijven ‘kijken’ naar wat goed voor is mij en me hiermee verbinden.

Overspoeld met indrukken en informatie
Ik word echt aan alle kanten getipt met interessante links, die bij deze periode passen. Dank, dank, dank daarvoor. Afgelopen dinsdag luisterde ik naar een podcast die de angst (voor het corona-virus) bij mij aanwakkerde en waardoor ik echt wat van slag raakte. Vervolgens had ik een coach-call (online coachingsgesprek) met verschillende mensen en gaf ik aan wat ik had gehoord. Een yogadocente herkende precies waarmee ik in aanraking gekomen was. Ze straalde zoveel rust, vertrouwen en liefde uit. Whaw, ik vond dat echt indrukwekkend. Ik wilde me ook weer zo voelen, ik was echt even mijn positieve draai kwijt.
Ze stuurde mij ‘ongevraagd’? onderstaande informatie en voelde haarfijn mijn verlangens aan. Haar boodschap was: zoek contact met het positieve, zorg goed voor je eigen energie. Ze deelde met mij de onderstaande link. Ze gaf me een bijzondere vorm van meditatie en sindsdien mediteer ik elke ochtend met deze groep mee.

Liefde nodig
Er vielen twee dingen op de plek, waar ik al langere tijd naar op zoek naar was. Ik heb vaak gebruik gemaakt van de aarde om bepaalde ongewenste energieën om te zetten. De aarde kan ook heel veel en kan dit ook heel goed. De aarde heeft echter ook liefde nodig. Hoe kan ik deze liefde nog krachtiger en liefdevoller geven, vroeg ik me al langere tijd af. Door haar vanuit ons hogere bewustzijn, ofwel ons energiewezen door te geven via ons hart. Onderstaande meditatie doe je elke ochtend om 7 uur, in het weekend om 9.00 uur. Het moment maakt het erg krachtig en daardoor ervaar ik ook bescherming en vertrouwen van binnenuit. Ik voel dat het nu tijd is om mij sterker en dieper met de aarde te verbinden. Ondanks dat er nu oude stukken aandacht vragen of loskomen. Ik kan me weer verbinden met vertrouwen, de liefde en bijdragen aan welzijn van de aarde.

De boodschap die op deze site staat, raakte me:
Liefde in plaats van angst
Harmonie in plaats van onrust
Helderheid in plaats van verwarring

Wellicht sluit dit ook aan bij jouw vraag. En wil jij ook een stukje liefde vanuit jouw ware essentie via jouw hart naar de aarde te brengen. Ga dan naar onderstaande link van: I AM academie. https://iamacademy.nl/ja
Samen maken we de wereld weer wat vrolijker.

Shares
× Hoe kan ik je helpen?