Dankbaarheid

Tijdens de open dag in mijn praktijk het Coachnest, heb ik lieve en prachtige mensen mogen ontmoeten. Het was een bijzondere dag. Dit kwam mede ook, doordat er mensen spontaan langs zijn gekomen. De dag bestond uit een presentatie en tevens was er gelegenheid om mijn werkwijze te ervaren. Hierbij werden er ook persoonlijke thema’s gedeeld vanuit de deelnemers. Door deze inbreng hebben we op dat moment samen besloten om daarmee aan de slag te gaan. Dit hebben we met elkaar gedaan met vragen die er lagen middels systemisch werk. Ik ben dankbaar voor de belangstelling. Het delen en de reacties die ik op verschillende manieren heb mogen ontvangen.
Hieronder enkele reacties die naderhand zijn geplaatst op Facebook:

Een topdag Angela Vrieling – van den Berg, een mooie ruimte en een goed, mooi en duidelijk verhaal met goede begeleiding. Arend

Naar open dag geweest in Wijhe bij het Coachnest. Een aanrader voor iedereen zie.  www.coachnest.nl Zeker als je nog iets hebt uit te werken. Twanny

Tientallen mensen heb ik de afgelopen maanden mogen ontvangen, wat waren dit zulke bijzondere ontmoetingen! Elke keer zijn het ontwapenende sessies, waarin de deelnemers heel mooi zichtbaar worden, doordat blokkades erkent worden en weggelegd worden. Ik verbaas me er telkens weer over, de stappen die gezet worden en dat het is zo magisch. Tevens ben ik dankbaar ben ik ook voor de bijzondere sessies. Whaw wat zijn mensen toch krachtige persoonlijkheden! Vandaar een cadeautje terug! Ik ben op dit idee gekomen, doordat ik door één van mijn coaches Doran geïnspireerd ben geraakt.

De komende dagen is het pasen, een tijd van de start van nieuw leven en tijd voor jezelf.
Hierbij wi ik een audio fragment met jullie delen. Dit fragment gaat over dankbaarheid, dit kan je plezierig ontroeren en brengt de liefde dichterbij jezelf.

Daarnaast is dit paasweekend ook een tijd die je vaak doorbrengt met je gezin, familie of dierbaren, of sommigen zulen gaan winkelen, omdat de winkels open zijn. Dit betekent dat je andere mensen tegen kan komen. Om hierbij goed voor jezelf te zorgen en te zorgen dat jouw eigen energie bij jezelf blijft en de (eventuele negatieve) energie van anderen dus minder tot niet bij je binnen kan komen, kan je het gebied van jouw zonnevlecht dicht draaien. Dit gebied zit bij je navel. Om dit gebied dicht te draaien, moet je 7 keer rondjes draaien tot aan je navel. Je draait de rondjes met de klok mee. Zo kan je bewust en onbewust contact maken en blijf je in jouw eigen kracht.

Ik wens je hele fijne paasdagen toe!

Veel liefs,
Angela Vrieling

Shares
× Hoe kan ik je helpen?